Søg
Close this search box.

Big 9 Spiltips – 8/6-2024

På Big 9 skal du forudsige, om de 9 storkampe ender 1X2, og om der kommer over eller under 2.5 mål i kampene. Husk at bruge dit Wildcard (W), som er en gratis helgardering. Gevinster uddeles til 9, 8 og 7 rigtige.

Spilstop lørdag kl. 18:00 – 8/6-2024

Kamp 1: Sverige – Serbien | Spiltip: Wildcard

Sverige leverede en solid indsats mod Danmark i onsdags, men Christian Eriksens afgørende mål blev for meget for Jon Dahl Tomassons mandskab, som ellers havde fortjent mere. Sverige er stadig i en overgangsfase og mangler kontinuitet. På trods af Zlatans hyldestkamp, er Serbien en hård nød at knække. Med deres talentfulde trup og fokus på det kommende EM, er værdien klart hos gæsterne. Men hjemmeholdet skal have en chance.

Kamp 2: Schweiz – Østrig | Spiltip: 1X2 & U

Østrig har vist stor styrke i EM-kvalifikationen og sendt blandt andre Sverige ud. Under ledelse af Ralf Rangnick har Østrig udviklet sig til et taktisk disciplineret og fysisk robust hold. Schweiz, derimod, har haft problemer med at levere stabilt gode præstationer. Østrig har et godt momentum, og derfor er et sats på dem fornuftigt. 1X2 & U dækker den usikkerhed, der er i kampen.

Kamp 3: Portugal – Kroatien | Spiltip: 1 & O

Portugal virker undervurderet op til EM, men Roberto Martinez’ hold er fyldt med talent og dybde. Deres sejr over Finland tidligere på ugen vidner om deres styrke. Kroatien er en stærk modstander, men oftest er de ikke stærke i vendskabskampe. Portugal bør have overtaget her, især med deres bedste spillere klar til kamp. Jeg tror på en sejr til Portugal.

Kamp 4: Danmark – Norge | Spiltip: 1×2 & O

Et klassisk nordisk opgør i Parken, hvor Danmark møder Norge. Danskerne sejrede over Sverige efter en kamp, der kunne være gået begge veje, mens Norge kommer med selvtillid efter en sejr mod Kosovo, hvor Erling Haaland var i topform. Norges manglende EM-deltagelse giver dem både en fordel og en ulempe. Kampen forventes at blive intens og underholdende med mål på begge sider.

Kamp 5: Spanien – Nordirland | Spiltip: 1 & O

Spanien gjorde kort proces mod Andorra og viste deres offensive styrke. Nordirland er ikke en meget stærkere modstander, og Spanien vil gerne afslutte deres forberedelser til EM med en overbevisende sejr. Med spillere som Morata, Perez og Torres i angrebet bør Spanien kunne sikre en komfortabel sejr her.

Kamp 6: Mexico – Brasilien | Spiltip: 2 & O

Brasilien, der lige har mødt Uruguay, står overfor et stærkt mexicansk hold. Men med Copa America i sigte er Brasilien ekstra motiverede. De har en stærk trup med masser af dybde, hvilket kan være for meget for Mexico. Brasilien forventes at dominere, selvom Mexico bestemt vil kæmpe hårdt.

Kamp 7: Italien – Bosnien | Spiltip: 1X & OU

Italien har ikke imponeret forud for EM, og Spallettis blandede trup rejser flere spørgsmål. Bosnien plejer at have det svært mod topnationer, men Italiens nuværende form gør udfaldet usikkert. Derfor kan det være klogt at tage krysset med, da Italien trods alt er favoritter.

Kamp 8: Slovakiet – Wales | Spiltip: 1X & U

Slovakiet møder Wales i en af weekendens mest usikre kampe. Slovakiet kommer fra en sejr over San Marino, mens Wales slog Gibraltar. Begge hold har mødt svage modstandere, hvilket gør denne kamp svær at forudsige. Men da Slovakiet er på hjemmebane, får de en lille fordel her.

Kamp 9: Frankrig – Canada | Spiltip: 1 & O

Frankrigs forberedelser til EM kulminerer med denne kamp mod Canada. Didier Deschamps har udtaget en spændende trup, og det bliver interessant at se, hvem der starter. Frankrig viste deres styrke mod Luxembourg, og selvom Canada har et lovende hold, bør Frankrig kunne sikre en klar sejr her.

Det viste forslag koster 36 kr.:

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider