Søg
Close this search box.

Ny travhjemmeside og Podcast – Rentrav.dk udgivet af traventusiaster

Ny Dansk Podcast om Trav: Rent Trav ser dagens lys

Fredag morgen vækkedes traventusiaster i Danmark til en spændende nyhed: lanceringen af en helt ny podcast, Rent Trav. Bag projektet står folkene bag den tidligere Ekstra Bladets Travklub, med tidligere travjournalister fra Ekstra Bladet, Mogens Jensen og Anders Stoffer, i spidsen.

“Vores ambition er i første omgang at lave en dansk podcast om V75-spillet. Det er verdens bedste travspil, men vi synes, at der mangler noget hype omkring det spil,” udtaler Anders Stoffer, der er vært på det første afsnit.

I det 28 minutter lange afsnit tager lytterne med til sidste lørdags V75-omgang, hvor ingen fandt syv rigtige. Rikke Munk Sørensen og Mogens Jensen giver deres vurdering af, hvad man som spiller og travinteresseret kan tage med videre fra de syv løb i Åby.

Derefter følger nedslagspunkter til den kommende lørdags store jackpotomgang, hvor Bergsåker er vært for en V75-runde med en forventet syverpulje på 49,5 millioner kroner. I denne del af udsendelsen bidrager Rikke Munk Sørensen og Steen Møller Nielsen fra travtips.dk.

Anders Stoffer forklarer beslutningen om at springe dummyoptagelsen over og gå direkte til lanceringen: “En syverpulje på 49,5 millioner fortjener da en dansk podcast.”

Rent Trav har allerede etableret en spilklub hos Bet25, hvor Mogens Jensen, Morten Rønne og Tonny Hansen styrer spillene. “De sætter sig voldsomt ind i V75-løbene hver uge, og derfor var det naturligt, at vores podcast i første omgang handler om V75,” forklarer Stoffer.

Men ambitionerne stopper ikke der. “Ideerne til andre indslag står i kø, og det er da meningen, at vi bliver meget mere danske, når løbene herhjemme for alvor begynder at blive sjove,” tilføjer han.

Redaktionen ser frem til lytternes reaktioner med en vis nervøsitet. “Det er første gang, at vi har optaget podcast. Nu må lytterne vurdere, om det kan noget,” udtaler Stoffer. Han trækker inspiration fra fodbold-podcasten Mediano, der på få år har udviklet sig til at være det seriøse fodboldmedie i Danmark.

“Vi tror, at der er lyttere til podcast om travsport. Det vi kan love er, at vi uge efter uge bliver bedre og bedre til at lave podcast,” forsikrer han.

Rent Trav Podcast kan findes hos de fleste podcastudbydere, herunder Spotify og Apple Podcast. Udover det første afsnit er der også en kort teaser tilgængelig.

Link til første afsnit kan findes her via Spotify.

Første afsnit kan høres her:

Link til Rent Trav hjemmeside: www.renttrav.dk

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider