Søg
Close this search box.

Tips 13 Lørdag – 9/12-2023

Vidste du, at på Odds-betting.dk, kan du se Live-stillinger, resultater og meget mere – du finder det under “Stillinger og resultater”.

Se også vores forslag til lørdagens Big 9 her på siden (kommer i løbet af fredagen).

TIPS 13 SPILFORSLAG – LØRDAG

Vi begynder kuponer med et par helgarderinger. Aston Villa har gjort det godt og fældede bl.a. Man- City senest, så Arsenal skal ikke vide sig sikre her. Man. Utd. står overfor en normalt nemmere modstander man bør vinde over, men Man. Utd. står også overfor en skæbnesvanger Champions League midtuge kampe, og måske tankerne allerede er mod denne..? Vi gardere i hvert fald.

Burnley kom ned på jorden igen efter deres 5-0 sejr i sidste weekend, da de i midtugen tabte til Wolves, og ude mod Brighton tror jeg de er i taberens rolle igen. Brentford ude mod et af rækkens dårligste hold, denne skal Brentford vinde. Og det sidste sikre holdepunkt, er et sats, men Watford hjemme mod Southampton dufter af uafgjort.

Det viste spilforslag kan evt. spilles som U-7-3-205:

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider