Søg
Close this search box.

Tips 13 Lørdag – 2/12-2023

Vidste du, at på Odds-betting.dk, kan du se Live-stillinger, resultater og meget mere – du finder det under “Stillinger og resultater”.

Se også vores forslag til lørdagens Big 9 her på siden (kommer i løbet af fredagen).

Tips 13 Spilforslag – Lørdag

Til lørdagens Tips 13 kupon, da indleder vi med en sikker i form af Arsenal hjemme mod Wolves, en kamp Arsenal burde vinde, selv med skader og rotation af holdet. I kamp 5. finder vi vores næste holdepunkt. Birmingham er gode på hjemmebane, og henter størstedelen af sine point her, og hjemme mod Rotherham er en kamp der bør vindes. Jon Dahl Tomasson’s Blackburn er lidt en vind eller forsvind, og vi satser her på at de vinder:) Den sidste sikre finder vi i kamp 12. hvor Southampton hjemme bør vinde over Cardiff.

Det viste forslag kan eventuelt spilles som R-4-5-48:

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider