Søg
Close this search box.

Big 9 Spilforslag 1/7-2023

Forudsig, om de 9 storkampe ender 1X2, og om der kommer over eller under 2.5 mål i kampene. Husk at bruge dit Wildcard (W), som er en gratis helgardering. Gevinster uddeles til 9, 8 og 7 rigtige. 

Spilstop lørdag d. 1. juli kl. 15:00.

Big 9 Andelsspil

Vi vil til denne lørdag prøve at spille et andelsspil. Vi kører med kun 10 andele af 75 kr. – Og så håber vi, at der bliver købt et par andele derude;) – Du kan spille med her:

Udkast ses herunder, og vi laver et reduceret system. Vi vil spille med mindst to sikre, og det er Malmö FF og Djurgården.

Malmö FF – Sirius – 1-tal – Førerholdet Malmø har fået forstærkninger, når Allsvenskan her starter igen. Pontus Jansson er kommet hjem og forstærker et allerede komplet Allsvenskan-hold. Nu stormer Malmø mod SM-guldet. Jansson, Rosengren og sidst men ikke mindst Jørgensen. Otto Rosengren, fra Mjällby, erstatter Hugo Larsson med det samme, mens de resterende forstærkninger netop er forstærkninger. Med andre ord har Malmö FF bygget på sin favorisering til guldet.

Djurgården – Varberg – 1-tal – Vi kan håbe, at procenten falder på Djurgården lidt inden kampstart, men i dette tilfælde er det bare med at spille 1-tallet og komme videre. Varberg virker ikke som en trussel, da Djurgården er seriens bedste hjemmehold resultatmæssigt i denne sæson og udfordrer Malmö, Häcken og andre i toppen af tabellen.

Vi vil til denne weekend prøve Udgangssystemet U-6-0-31, herunder finder du gevinstgarantien. Hvis vi bare rammer 4,5 eller 6 U-tegn, så er der god chance for topgevinst. Det kan også sagtens være vi supplerer systemet med et par rækker mere, hvis der er råd.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider