Søg
Close this search box.

Big 9 Spilforslag – Søndag 25/6-2023

Forudsig, om de 9 storkampe ender 1X2, og om der kommer over eller under 2.5 mål i kampene. Husk at bruge dit Wildcard (W), som er en gratis helgardering. Gevinster uddeles til 9, 8 og 7 rigtige. 

Spilstop søndag d. 25. juni kl. 16:00.

Big 9 Andelsspil

Vi vil til denne lørdag prøve at spille et andelsspil. Vi kører med 20 andele af 75 kr. – Og så håber vi, at der bliver købt et par andele derude;) >> Køb en andel her

Ugens Big 9 kupon består hovedsageligt af U21 EM Kval kampe, samt kampe fra Norge og Sverige. Vi har kigget nærmere på nogle af dem.

1. Norge – Frankrig – 2-tal – Norge tabte senest til Schweiz 1-2, og har tidligere mødt lignende stærk modstand som Holland og portugal, som de begge tabte med 0-3. Derfor er der ingen tvivl om at Frankrig vinder. Vi hælder til Over 2.5 mål, men garderer dog med begge

4. Tjekkiet – Tyskland – 1×2 – Tyskland skuffede med 1-1 hjemme mod Israel, mens Tkekkiet tabte 0-2 til England. Mens Tyskland skal revanchere sig, så kan det dog blive svært mod et stærkt tjekkisk mandskab, der bl.a. har fået uafgjort mod både det stærke belgiske og hollandske landshold i et par træningskampe tilbage i marts.

9. Strømgodset – Bodø/Glimt – x2 – Strømgodset tager her imod førerholdet fra Bodø/Glimt, og her tror vi at Bodø/Glimt tager endnu en sejr, selvom Strømgodset faktisk har gjort det hæderligt på det seneste. Har man råd, ja så tag krydset med, men ellers kunne denne også stå ugarderet.

Vi kører endnu engang med et reduceret andelssystem i vores Big 9 Andelsspil. Vi sætter spillet op ca. 1 time før spilstop, når vi kender budgettet. Vores andelsspil kan sagten se anderledes ud i forhold til det viste udkast herunder, da det afhænger af budgettet og seneste nyt fra holdene.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider