Søg
Close this search box.

Big 9 – Danmarks nye millionspil på fodbold! 

Vi vil fremadrettet også komme med vores bud på Big 9, der er Danmarks nye millionspil på fodbold! Dette er et fint alternativ og supplement til Tips 13.

Big 9 er kendt i Sverige, hvor det har kørt i længere tid med stor succes, og nu er det også kommet til Danmark. Du kan spille Big 9 ved Bet25 – og vi (Odds-betting.dk) har ingen andel i dette spil. Men tilbyder bare spilforslag, som kommer længere nede.

Hvad er Big 9?

BIG 9 er et tips- og puljespil, hvor spillerne skal tippe resultatet (1X2) i ni fodboldkampe fra de europæiske topligaer, og om der kommer over eller under 2,5 mål i de respektive kampe. Begge udfald på kampen skal rammes for at være rigtig, og der er gevinstudbetaling til ni, otte og syv rigtige.

Derudover har spilleren et wildcard til rådighed. Wildcardet kan bruges på en af BIG 9-kuponens ni kampe og garanterer, at spilleren har den pågældende kamp rigtig.

“Vi ser BIG 9 som et tiltrængt frisk pust til tipsspillet i Danmark, og vi håber, at kombinationen af det klassiske 1X2-tip med over/under mål både kan skabe nye tipsspillere og samtidig appellere til de gamle“, siger Erman Bozdogan, Chief Product Officer hos Bet25.

BIG 9 bliver udbudt i samarbejde med Bet25’s svenske moderselskab, ATG. Det sikrer, at der hver uge er flere millioner at spille om. Ambitionen er desuden at knytte flere lande til BIG 9 i den nærmeste fremtid og gøre præmiepuljerne endnu større.

“Med BIG 9 får vores kunder et spil, hvor de kan spille med om store milliongevinster for selv mindre indsatser, og vi håber, at de tager godt imod det. Samtidig er det med til at styrke Bet25 og give os en unik position på det danske spilmarked”, siger Erman Bozdogan, der kan afsløre, at det i løbet af efteråret bliver muligt at spille andelsspil til BIG 9, hvilket blandt andet er ideelt for tipsklubber.

Big 9 – Spilforslag

Jagt dennes uges 1. præmiepulje på 2 mio. kr. ved at forudsige om de 9 europæiske storkampe ender 1- X- eller 2 – og om der kommer over eller under 2.5 mål i kampene. Husk at bruge dit Wildcard (W) som er en gratis helgardering. Bemærk, at vi anbefaler at bruge den i kamp 6.

Gevinster uddeles til 9,8 og 7 rigtige. Spilstop lørdag kl. 16.00.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider