Søg
Close this search box.

Tips 13 Spilforslag – 20/8-22 & 21/8-22

Denne uge gør vi noget nyt, vi kommer med to stk. Tips 13 spilforslag til både lørdagens & søndagens Tips 13 kupon.

Tips 13 Lørdag – 20/8-22

Lørdagens kupon består hovedsageligt af kampe fra den engelske Premier League, samt The Championship + en enkelt superligakamp. Den mest sikre må vel være at FC Midtjylland burde slå AGF (kamp 13), og så har jeg fundet to andre sikre tegn i kamp 5 og 6. Det viste forslag kan eventuelt spilles som R-4-6-72:

Tips 13 Søndag – 21/8-22

Søndagens kupon består af en blanding engelske, danske, italienske, spanske, tyske og en enkelt fransk kamp. Synes der denne dag er flere gode holdepunkter, og hvis man vil og har råd kan man gardere yderligere (for at ramme en overraskelse). Det viste forslag kan eventuelt spilles som R-1-7-24:

Ønsker du mere spænding & gevinster?

Prøv at spil med i vores Derby25 andelsspil – se mere her.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider