Søg
Close this search box.

Tips 13 Forslag – Lørdag 6. august 2022

Så starter Premier League igen, og vi er igen klar her efter vores sommerferie med ugentlige Tips 13 forslag til lørdagens Tips 13 kupon.

Vi har i anledningen af Premier League opstarten lavet en kort gennemgang af alle Premier League holdene her kort inden sæson starten, samt vores forudsigelse på hvert hold placering når sæsonen er ovre. Se hele artiklen her >> Premier League 2022-2023 .

Kampene til dagens Tips 13 kupon består hovedsageligt af kampe fra Premier League, samt fra den engelske The Championship + en enkelt farisæer kamp i form af FC Nordsjælland vs. Viborg.

Tips 13 Spilforslag

Forslaget herunder kan eventuelt spilles som R-4-6-72, eller U-4-6-38 eller lignende. Jeg tror Chelsea vinder over Everton, ligesom Tottenham burde vinde hjemme over Southampton. Nyrige Newcastle burde kunne vinde hjemme over ny-oprykkede Nott. F.

Held og lykke med spillet.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider