Søg
Close this search box.

V86 Bjerke – Travtips & Analyse – 1/6-22

Så er Elitloppet ovre, og vi så nogle flotte løb henover weekenden. Nu er det hverdag igen, og tid til V86.

Det er værd at benærke, at omgangen starter allerede kl. 19:20, og ikke kl.20:30. Det er heller ikke en Xpress omgang, som normalt. V86 “Xpress formatet” vil være tilbage til august, da der henover sommeren køres V86 på én bane, og den deles derfor ikke på to baner, som Xpress.

V86 Andelsspil

Til denne omgang kører vi (Odds-betting.dk) ikke et V86 andelsspil, men vi kan anbefale dig at prøve én af disse andelsspil-klubber i stedet via Derby25:

  • “M&A´S JP FIDUSER”,
  • “Wimmer spil og Nyheder” – Kan også følges på Facebook
  • “Mammens Milliontips”.

Da jeg er på ferie i weekenden, da når jeg desværre ikke at lave en analyse af V75 omgangen, og vi kører derfor heller ikke noget V75 andelsspil på lørdag.

Vi kan dog bl.a. anbefale disse V75 Derby25 andelsspil-klubber:

  • “Mammens Milliontips”
  • “Wimmer spil og Nyheder”
  • “Ekstra Bladet Travklub”
  • “Lars og Jespers jackpot fiduser”, som er “Høygaards hurtige heste og Jespers jvb luringer”, der er gået sammen.

Andelene koster ikke ret meget, og har man råd, så er det bare at købe et par andele i hver andelsspilklub.

Odds-betting.dk andelsspil er tilbage i næste uge. Ligesom vi er klar med nye analyser af V86 & V75 omgangene. Herunder finder du vores analyse af onsdagens V86 omgang.

V86 Bjerke – Analyser & Travtips

V86-1 2100m Auto
4 Skate Trix synes jeg er den helt rigtige favorit og den kan være en banker. Hesten leverede en fin indsat på Chalottenlund senest, og formen virker til at være på top. Min tanke er, at han går i spidsen efter et stykke tid. Jeg tror, ​​han holder 5 Only Be Kind To Me og kommer til at overtage føringen af ​​enten 1 Canali eller 3 Dontgiveme Chocolate. Hvis dette scenario holder, da vil han være svær at tage ned fra spids. Kan være en fin banker at starte omgangen med.

3 Dontgiveme Chocolate, er den hest (sammen med 1 Canali), der umiddelbart kan sætte en kæp i hjulet for favoritten, da én af disse er den mest sandsynlige leder af løbet, men jeg tror begge vil være fint tilfredse med vinderhullet bag, og overlade spidsen til 4 Skate Trix, når den kommer udvendigt. Dontgiveme Chocolate gik flot i det seneste løb, som også var årsdebut, og hesten burde derfor have gået frem formmæssigt med det løb indenbords.

8 Oz er en rigtig god hest, og nok den der kapacitetsmæssigt, kan hamle op med Skate Trix, desværre for ekvipagen blev sporet ringe. Når han traver, er han ofte med i kampen om sejren og det samme gælder nok denne gang, også selvom sporet blev ringe. Ved gardering af favoritten skal denne bestemt med.

5 Only Be Kind To Me er en fin hest, der nok gerne ville have haft et startspor indenfor favoritten. Hesten har haft lidt pause, og det er bare at glemme senest, da hesten ikke var på top. Skulle dog træne fint nu, og formen skulle være god. De sigter efter en start i Oslo GP weekenden og de vil nok ikke tømme hesten helt fra f.eks. fra dødens. Hesten er ellers god og skal ses med en lille chance. Hvis de kan komme ned i et fint slagspor, og det er så planen at køre til slut.

Ranking A:4 B:3,8,5,6,1 C:9,7,2

V86-2 1609m Auto
6 Harkar sad fast i ryggen på forhåndsfavoritten Mio i sidste start, efter at Per Oleg Midtfjeld på et tidligt tidspunkt slap føringen. Harker hang med lethed på over opløbet, og nu hvor distancen er 500 meter kortere, får hesten måske chancen for at kæmpe om sejren. Hesten er ifølge træneren også i sit livs form, og de satser på at ramme ned i et godt slagspor, og på god fart fremme for så at tage dem alle i spurten til sidst. Kun 10%

2 Rinde Thorvald gik ny rekord sidst, og virker i topform for dagen. Hesten er meget hurtig til at starte, og jeg tror, ​​han vil være i spidsen. Hesten er registreret barfodet og det ville være interessant hvis det var sådan at starte. Distancen er et plus for ham, og fra spidsen burde han være meget svær at slå. 

4 Mio er i øjeblikket spillet til 41%, dette er i mine øjne en fejl, da det en hest, som de siger fra stalden nok ikke har godt af distancen, da han er mere stærk end speedig. Som jeg læser løbet vil 2 Rinde Thorvald sidde i spids, og den der er værst imod er Harkar, der har den bedste del til sidst i spurten.

Ranking A:6,2 B:4,7,9,10,11,12 B:3,1,5,8

V86-3 1609m Auto
8 Jackpot BR har vundet begge starter i år, og virker til at have fundet formlen, desværre trak de det dårligste spor. Hesten er normalt starthurtig, og de vil prøve at køre fra start for så at se hvor de “lander”. Hvis det går godt med positionerne, er han god nok til at vinde løbet her. Havde sporet været bedre, kunne det have været en banker, men ikke herfra. Førstehest, men en af flere.

4 Six O’Clock News fungerede ikke som bedst sidst, og er behandlet efter dette. Han er ifølge træner Frode Hamre, fin i træningen, men det er ikke en hest han stoler helt på (galoprisiko). Han har kapacitet til at vinde dette løb, ligesom flere af konkurrenterne.

9 Joyeux du Cygne har konkurreret meget i hårde løb på svensk jord i år og fået værdifuld sejhed. Nu møder denne treårige en favorit (Jackpot BR), der har fået et ringe spor og en Frode hest (Six O’Clock News), som absolut ikke er til at stole på. Så det er selvfølgelig et glimrende løb at gardere i. Med 4% på stregprocenten er Henry Rorgemoens hest Joyeux du Cygne tidligt på kuponen.

1 Fairtrader fik et perfekt spor og hesten er hurtig. De vil gerne i spidsen og køre i den position. Hesten nyder godt af distancen og det siges, at uden sko frem er et plus. Kunne føre rundt om på en god dag.

Går man ikke efter A-rank hestene, så garder gerne bredt, som jeg ser det, da har alle fra A og B, rankingen en chance på en god dag.

Ranking A:8,4 B:9,1,2,10,7,2,5,3 C:6

V86-4 2100m Auto
5 Livi Power blev trukket til den bedste startposition af de mere betroede heste, og det kam bestemt afgøre dette løb. Den femårige, som det svenske publikum lærte at kende på V75 i løbet af foråret, fik endelig sejr i sin seneste optræden og nu føler undertegnede, at mulighederne er glimrende for en favorit i replay. Magnus Teien Gundersen laver sjældent fejl på norsk jord, og når han først er i spidsen, kan det handle om spids og slut.

Garderer man, da er det mere åbent bagved. 2 Wishmaster synes jeg også er interessant. Blev sidst slået af 8 Gentletron, men det var også den der fik serveret en flot tur hele vejen. Holdt rigtig godt i mål og kan nok blive farlig med en bedre tur denne gang. De ændrer nogle ting til denne start, der står i programmet, at hesten gik uden sko sidst, men tilsyneladende konkurrerede han med sko. Denne gang bliver detuden sko og han skulle blive lidt hurtigere med denne ændring ifølge stalden.

8 Gentletron har trukket et dårlig spor, men det er en god hest som går godt hele vejen til mål. Står vanskelig til, men skal tælles med uanset. Han er medlt til med sko, men de overvejer fra stalden at køre uden sko. Men de har ikke bestemt sig endnu.

7 Calhoun er hurtig, og jeg synes ikke, det er fyldt med hurtige heste indenfor. 8 Gentletron er hurtig, men fik også spor på ydersiden af ​​7 Calhoun. Jeg tror de vil prøve at komme til spidsen herfra, lyukkedes det, eller finder de et godt slagspor, da skal han bestemt ikke ignoreres her. Det samme gælder 4 Sue, der ser ud til at blive fuldtsændig glemt af spillerne. Glem sidste start, da kusken gav op og bakkede, og kun kørte opløbet, og med proppern i. Formen er god og træneren tror på en topplacering her, og det er altså en hest der har gået gode tider og vundet. Kun 6%. 3 Difficult Ways, er også en sejrig hest, der faktisk har vundet 10 af 22 starter, og som her har fået et fint spor. Skal bestemt med ved gardering.

Rangking A:5 B:2,8,7,4,3,6,9,12 C:1,11,10

V86-5 2100m Auto
10 Microchip er en rigtig fin hest, der havde et totalt legestue sidste gang, men som nu møder hårdere modstand denne gang. De er fra stalden fint tilfredse med bagspor, da de så kan tage en roligere start og køre til slut. Hesten kan sikkert gå en 14-tid hvis det kræves, og er i min bog førstehesten her.

1 Imperatur Am er vel feltets bedste hest, men samtidig gør hingsten nu comeback på konkurrencebanen efter godt et års fravær, og de regner ikke fra stalden, at han kan forsvare indersporet, og kan dermed blive lukket inde. Derudover er det debut bag startbilen og så er et stressende inderspor næppe optimalt. Alt i alt er der masser af advarselsklokker, der gør valget givet om at gardere til svimlende 44 % i øjeblikket. Er kun andetvalget her.

5 Blue Spirit er registreret med en amerikansk sulky, hvilket formentlig er første gang. Interessant hvis det er tilfældet og hesten er hurtig fra start, og vil nok prøve at gå efter spidsen her. Han har 4 Hallöjsa Vang indenom sig, som også er kvik, men måske kan de overtage føringen efter lidt tid, hvis Westergaard vil slippe. Blue Spirit vandt let sidst fra føringen og trives på den position. Topformen burde være der efter to løb indenbord.

Bo Westergaard har flere heste med sig denne dag, og han siger selv at 4 Halløjsa Vang er den bedre af de to af hans heste i løbet her. Denne 3-åring, er en fin hoppe, som garanteret kommer til at begå sig vel i årgangsløbende i år. Og skal bestemt med på seriøse kuponer. Kun 7%.

Rangking A:10,1 B:5,4,12,2 C:11,7,6,3,9

V86-6 2100m Auto
12 Thai M. Square er indtil videre ubesejret efter fem karrierestarter, og modstanderen skræmmer heller ikke denne gang. Vi har nok næppe set bunden af ​​denne fireåring, der må ses med topchance for at besøge vindercirklen endnu engang, trods sin lidt dystre startposition på forhånd. Virker til at være et niveau bedre end sine konkurrenter her. Men til de nuværende 54%, kan det værte værd at gardere på enkelte kuponer.

5 Pagadis Pride tabte mange meter i det sidste løb, men kunne stadig vinde let og indtrykket var godt. De satser på at kunne tage spidsen her efter lidt tid, og så blive kørt der, og dette er vel det værste modbud til min A-hest og har vel kapacitet til at vinde, hvis Thai M. Square får et ringe løb eller ikke er på toppen.

9 Formula Photo kan blive overraskelsen i løbet. Hesten har virkelig rejst sig nogle niveauer på det seneste, og det føles som om brikken er faldet ned for hesten. Nu er det bagspor, men han har vundet derfra før. Hvis han sniger sig med ind i rygge, bliver han nok farlig det sidste stykke over opløbet. Kun 3%

Hvis man garderer videre, da vil jeg også nævne 1 Wulcan Laylock, dette er også en starthurtig hest, og kan sikkert gå i spids indledningsvist. Spørgsålet er så, om de overlader den til 5 Pagadis Pride, eller om de vil gå der selv. Sidst galopperede den på opløbet, og var ikke tom der. Under alle omstændigheder, får de en god rejse indvendigt.

Rangking A:12 B:5,9,1,3 C:6,11,10,4,2,7

V86-7 26100m Auto
6 Miss Pepper er en rigtig højklasse hoppe, som for to starter siden, i sin årsdebut blev drevet passivt, med det resultat at hesten sad fast med masser af kræfter tilbage over målstregen. Det havde den femårige selvfølgelig godt med, da de så sejrede meget enkel, istarten bagefter på Biri og nu skulle formen være yderligere forbedret til denne start. Fra stalden lyder de optimistiske, og at de er opsatte på at nå spidsen her. Så det kan være så enkelt som spids og slut.

1 Legend Act fik spor 1, som ikke er hans bedste. Han er ikke særlig kvik bag bilen og bliver sandsynligvis over fra start, og kan derfor risikere at blive lukket inde. Det er der selvfølgelig chancen for at finde ud af, og så er han selvfølgelig med i kampen. Han har sit bedste stykke til sidst og afslutter altid på en god måde. Formen er rigtig god for dagen og med det mindste klap på vejen, da er han med i kampen om sejren.

9 Goldstile tror jeg de ville gavne, hvis der er et tempo i løbet. Holdt godt sidste gang fra tspidsen og blev knap slået af en stærk hest. Får han tempo i løbet, vil han nok fange mange over opløbet med sin spurt. Skal også være lidt skarpere nu, med det løb i kroppen.

11 Prapai R. var meget god senest og er kommet tilbage på det niveau hun har været på tidligere. Formen er meget god, men sporet er chanceartet. Men Bo westergaard tror alligevel, de kan hente sig en god præmie her. Kun 2% En anden skræl i løbet kan være 10 Alpha Scarlet R.R., som træner og kusk Kristian Malmin tror kan kæmpe med om sejren. Hesten har nu gået to løb, og formen er stigende, sidst galloperede den, men det er ikke noget den har gjort før, og det skal man ikke være bange for. Kun 3%

Rankings A:6 B:1,9,11,10,3,2 C:4,5,7,12,8

V86-8 1609m Auto
2 Noble Tile, sad senest fast med masser af kræfter igen. Hesten har fine forudsætninger her, med andetsporet og det er en starthurtig hest, som de vil prøve at gå i spidsen med. Skal have gået en del fremad efter det seneste løb, da hesten var syg for tre starter siden. Kristian Malmin mener selv, dette er hans bedste chance i omgangen, og den holder vi med ham. Kun 8%.

1 MS Star Trotter, mener Frode Hamre ikke kan holde spids, havde han kunne dette, ville dette være min førstehest, men jeg er overbevist om han ikke holder 2 Noble Tile væk. Holder han føringen, så er meget vundet. Føringen er ofte en stor fordel og over 1609 m og så bliver han nok svær at slå. Lidt minus med sko.

6 Maquavit E. er i god form og kan arbejde hårdt. Han er ikke super hurtig fra start, og må derfor søge ned og håbe på en fin tur i andetsporet, da den har spor lidt langt ude på vingen. Han ville have gavn af, hvis der var et tempo i løbet, da han går fint bagfra.

4 Quickstep O holder også god form, og så blændende ud på Sørlandet senest på en god tid. Distancen er måske lidt for kort til hende, men hun er i topform. Hun ville også være begunstiget, hvis der blev kørt lidt til i løbet, da hun har en rigtig skarp spurt. 3%

Ranking A:2,1 B:6,4,10,7,9,5

Held og lykke med spillet derude.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider