Søg
Close this search box.

Tips 13 Forslag 22/1-22

Her kommer lørdagens Tips 13 forslag. Husk at hold øje med aflyste kampe i disse corona tider, og vent evt. med at indlevere dit spil til om lørdagen.

Det viste forslag kan eventuelt spilles som R-3-7-144. Vi har i systemet valgt at gardere Manchester holdene. Vil man have en mere sikker, så kan man godt holde dem sikre, men så vil gevinsterne ej heller være så store.

Har du set vores trav andelspil? For at være med skal du bare have en Derby25 konto ( eller Bet25 eller Rød25 konto) , da vi her spiller vores ugentlige spil. Vi har i år allerede haft flere topgevinster. Se efter vores travtips hver onsdag til V86 og hver lørdag til V75 – hvor de store gevinspuljer findes.

Held og lykke med spillet derude.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider