Søg
Close this search box.

Tips 13 Forslag – Lørdag 1/1-22

Hermed 2022 første Tips 13 forslag, med kampe fra den engelske liga. Der er flere gode holdepunkter på kuponen, og du kan selvfølgelig selv vælge at gardere yderligere til en merpris. Men hvis du følger vores tips forslag, da kan dette eventuelt spilles som R-3-3-24, der har m indst 12-garanti, ved alle rigtige.

Husk! Hold øje med aflyste kampe, pga. vejret og corona udbrud – ja, der er nok at holde øje med i denne tid. Du kan læse mere om tendenslodtrækning i Tips forslaget fra sidste uge.

Spil også gerne med i vores Winter Burst V75 Andelspil, hvor der er millioner at hente. Vi kører med en kupon til Bjerke torsdag og Axevalla fredag. Hver andel koster kun 75 kr., og vi har jo tidligere kunne give vores andelspillere meget store gevinster, så håber også at se dig – hvis du ikke selv har den store erfaring med trav, så bare rolig. Vi analyserer hvert løb og laver kuponen i andelspillet. Du skal bare læne dig tilbage og score gevinsten.

Tips 13 Forslag

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider