Søg
Close this search box.

Tips 13 – Søndag 26/12-21

Til en forveksling er vores Tips 13 forslag ikke til lørdag, men søndag i stedet, hvor vi finder engelske kampe på kuponen – til den berømte Boxing Day.

Hold øje med Corona aflyste kampe, da der har været flere af disse for nyligt, og dermed kan der være kampe hvor resultatet vil fremgå via tendenslodtrækning. Jeg plejer altid at helgardere disse, da det jo er lotteri.

Ved tendenslodtrækning, da foregår det ved lodtrækning af en kugle ud af 100 stk. Hvis én kamp skal afgøres ved tendenslodtrækning, og tendensen er 50-30-20, for 1-X-2, da vil der være 50 kugler med 1-tallet, 30 kugler med X, og 20 kugler med 2-tallet, hvorved der trækkes lod, osv.

Nå, så meget for det. Det viste forslag herunder kan f.eks. spillet som R-4-0-9 med matematisk gardering M-1-2-12, til 108 kr., og her kan man nemt sætte ekstra garderinger på eller vælge et andet system, hvis man har lyst:

Tips 13 Forslag – Søndag

Er du eller interesseret i spil, da kan jeg foreslå at du prøver kræfter med V75 Winter Burst, og hvis du ikke har forstand på travheste, så køb en andel via Derby25 – Se mere her, hvor vi sætter krydserne, og vi vinder sammen.

Kan klart anbefales.

Glædelig Jul og Godt Nytår, og held og lykke med spillet derude;)

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider