Søg
Close this search box.

V75 Halmstad 23/12-21

Vi kan se frem til hele 8 x V75 i den såkaldte V75 Winter Burst, hvor vores andelspil til dagens V75 allerede ligger klar til køb her.

V75-Winterburst

Husk at spil med i vores V75 Andelspil her. Det koster kun 125 kr. pr. andel, og der er kun 25 andele til salg.

Vi starter V75 Winter Burst omgangene denne torsdag på Hamstad Travet, hvor du finder vores analyser og rankings til løbene herunder.

V75 Halmstad Analyse & Tips

V75-1 1640m auto
3 Prosperous S. er en fireåring, der besidder høj kapacitet, men han er desværre ikke altid helt pålidelig. Hesten er dog både stærk og hurtig, ligesom hesten kan tåle at gøre meget hårdt arbejde selv. Han kan også åbne det første stykke hurtigt og starter med en perfekt startspor i aften. Fejlfri, da skal denne ses med en god chance for sejr, men der er flere gode modbud, og det er derfor ingen jeg vil gå fuldt ud på.

1 Taittinger skal nok ses som løbets spidsfavorit, da det er en hoppe, der også kan åbne hurtigt og starter her med et godt spor. Uanset om hun formår at holde føringen eller ej, er hun garanteret et godt løb og skal derfor bestemt ikke ignoreres. I sidste start vandt hun let fra spids og formen er god inden aftenens start.

4 Joker Of Steel har også god kapacitet, men har haft lidt vel mange galopper på det seneste. Men der er styrke og kapacitet i hesten så det er bestemt ikke en hest man vil undlade ved gardering.

Glem ej heller 5 Goodlookin’ Pepper der gør den ene gode indsats efter den anden og har ikke været udenfor top 5 i dens sidste 10 løb den har gennemført.

Overraskelsen – Kan være 10 Maroma Wibb, der vandt for to starter siden på Halmstadtravet. I sidste start var banen tung, men Maroma Wibb klarede sig godt som treer. Kan være en overraskelse, hvis der er lidt tempo i løbet. Kun 4%.

Ranking: A:3,1 B:4,5,9,10,6 C:8,12,7,2

V75 -2 2140m volt
8 Global Creation, der har vist god kapacitet hele tiden og har fire sejre i dens første syv starter i livet. Hun bevidste sidst, at hun sagtens kan trave med sko, da hun vandt med skoene sidste gang og viste god fart i løbet. Er en førstehest for mig, men på ingen måde en sikker, og til de nuværende 60% er den spillet alt for meget, da der er mere end kababel modstand i aften.

5 Nocturne Zon har flere gode præstationer på sit CV, og for to starter siden viste hun god fart, da hun måtte nøjes med en femteplads i samme løb, som Global Creation vandt. Nocturne Zon åbnede nemlig i 08.5-tempo, og det var derfor ikke så mærkeligt, at kræfterne slap op det sidste stykke. I den sidste start var hun nummer to efter en hest så kapabel som Eight Hour. Skal bestemt ikke udelades på nogle kuponener.

6 Wilma CD er en treårig hoppe, der inden sin oval debut var en hest mange snakkede om. Hun stod for favoritpresset den gang og vandt på en god måde. Herefter har hun ikke rigtig levet op til sine forventninger, hvis man ser bort fra to starter siden. I sidste start fik hun hullet for sent og afsluttede med sparede kræfter. Med en formkurve, der peger opad og med tanke på, hvad hesten har vist på sine bedste dage, er hun interessant i aften.

Overraskelsen 7 M.T.Ravishing, der gør debut i nyt regi her, og er et klart outsiderbud med Goop i vognen. En hest man ikke må nonchalere ved gardering.

Ranking: A:8,5,6 B:7,1 C:2,3,4

V75-3 2640m auto
I et meget åbent løb har jeg 8 Vinci Nice, som min førstehest. Hesten er normalt starthurtig, og burde godt kunne komme ned i et fint andet-sporet. Vinci Nice trives dog bedst i teten, hvor alle tre sejre i karrieren er taget. Men jeg regner med at Stefan Persson der sidder i vognen i aften vil være offensiv fra start og de burde som sagt finde en fin position, selvom det måske ikke bliver til spids. Uanset er man et givet bud på sejren i aften.

6 Gliding Eagle er en tre år gammel vallak trænet af Björn Goop, hesten har to sejre i sine tre starter i livet. I sidste start vandt han let efter en sidste omgang i dødens. Dette er en hest, der er under god udvikling. At det er første start over den længere distance i aften er selvfølgelig et spørgsmålstegn, men sejrene af Gliding Eagle har været på en god måde, og min fornemmelse er, at hesten klarer distancen godt. Gliding Eagle er hurtigt væk fra start, og skulle Björn Goop finde føringen med det samme er dette en given udfordre til sejren.

11 My Story Is True har tre sejre i sine sidste fire starter og kommer med en formkurve, der er på top. My Story Is True har nu to løb i kroppen efter efter hvile og disse er teget i nyt regi. I sidste start vandt de på en god måde med sko på hovene. Det er nu Carl Johan Jepson i vognen for første gang, hvilket er spændende.

Et åbent løb, som er helt okay hvis man garderer bredt.

Ranking: A:8,6 B:11,2,5,3,10,13 C:12,7,15,14 D:1,4,9

V75-4 2140m volt
2 Aurora Show har vist god form i de seneste løb, nu er der lidt længere imellem starterne, men Aurora Snow plejer at løbe fint efter lidt pause, så dette er ikke noget minus. Hesten er en vinderhest, der har vundet halvdelen af sine starter, og med et fint spor her bagom bilen, burde de kunne sidde fint med det samme fra starten. Hesten får nu Mika Forss i sulkyen, og dette er bestemt et plus. Er klart mit førstevalg til pt. kun 12%.

8 Al’s Boozy Suzy kommer fra en overlegen sejr, hvor de sluttede hurtigt via 10,0 på de sidste 600m. For to starter siden vandt de også på en god måde via dødens. Sko på hovene viste de sidste gang ikke er noget problem og i aften starter Al’s Boozy Suzy med en passende smygspor. Hvis åbningen kommer i tiden, er hesten mere end kapabel nok til at ned-spurte de fleste over opløbet.

6 Nymke Brigadoon kommer med tre sejre i træk fra spids, hvilket er imponerende selvom modstanden ikke har været af den hårdeste kvalitet. I aften starter hun igen, og det er ikke urealistisk, at hun når spidsen fra sit fine springspor. Carl Johan Jepson sidder i vognen ligesom sidst og skulle ekvipagen bestemme tempoet lidt af løbet, er Nymke Brigadoon hesten at slå for de andre. Men hesten er dog klart bedst uden sko, og modstanden er en tand bedre nu. Er mere en garderingstreg i min bog, da den er overspillet til nuværende 47%.

Ranking: A:2 B:8,13,6 C:4,14,5,1,3,7,15 D:10,9,11,12

V75-5 2140m auto
10 Readly’s Dream gik flot i sit seneste løb bag førnævnte Als Boozy Suzy. Nu kommer den treårige mildest talt ud i et passende felt og selvom bagsporet kan ses som et mindre handicap, så ender det lidt i skyggen af ​​registreringen med en Yankee-vogn for første gang. Når Peter Untersteiner hænger “cyklen” på sine travere skal vi forvente en ordentlig effekt med det samme. Hesten bliver dermed bedre end tidligere og det er nok til at jeg vælger denne som min førstehest.

5 Fly Fly My Dream besidder bestemt høj kapacitet til klassen og er ubesejret fejlfri indtil videre i sin karriere. Men hun har også en del galopper på kontoen, hvilket skaber spørgsmålstegn for mange. Men det ser dog ud til, at den nye træner Thomas Dalborg har fundet recepten til at gå fejlfrit for Fly Fly My Dream. Nu kommer hun med tre sejre i træk på kontoen og har vist sig at være allround i løbene og kan holde til at gå en del ude i sporene. Jeg forventer en fejlfri afgang igen og så vil chancen for sejr også være god.

4 Whispering Hills er en treåring, der har vist god fart indtil videre, dette er et Muscle Hill afkom, der har kørt i spidsen på de seneste tre starter. Det har resulteret i to sejre. I sidste start måtte hun give efter i sidste sving, men her var der også hårde forhold på en sneklædt Åby, hvilket sætter tingene i perspektiv. Finder de spidsen her, skal denne selvfølgelig regnes.

Overraskelsen6 Zola Love galopperede med god fart og mange kræfter tilbage i sidste start. Formkurven peger opad og fra stalden lyder der også positive toner. Kun 6%.

Ranking: A:10,5 B:4,6,1 C:2,12,11,8,7,3,9

V75-6 2640m auto
7 Incredible Wine blev flot nummer to efter en startgalop, i et løb på en våd og svær bane, hvor den gjorde alt arbejdet. Undertegnede var imponeret og lovede sig selv at spille hesten i næste start, hvilket virker helt fornuftigt nu, hvor vallakken kommer ud i et passende felt. Thomas Dalborg overlader sulkyen til Victor Rosleff, og hvis ekvipagen bare kommer nogenlunde fra start og sparer lidt på kræfterne, kan det række langt i dette felt. Min førstehest i et ellers meget åbent løb.

3 Hilltop Hawk er en solid hest, som også er jævn og sikker i sine præstationer. I sidste start vandt de et løb, der kun indeholdt tre heste (ja kun 3), hvilket betyder, at præstationen ikke er så meget at sige om. Men formkurven peger dog opad og udgangsporet er godt. Det der er et spørgsmålstegn er selvfølgelig distancen, men der er fart i Hilltop Hawk og skulle Stefan Persson guide hesten igennem, kan han bestemt spurte godt over opløbet.

14 Frodo Cash blev tidligere i år nummer to i det danske derby bag holdkammeraten Festival Of Speed. I aften sætter den dygtige Thomas Uhrberg sig op i vognen ligesom så mange gange før, når Steen Juuls heste starter i Sverige. Den seneste præstation er lige til at glemme, da han fik et hårdt løb i dødens mod gode konkurrenter. Skal med ved yderligere gardering.

Overraskelsen5 Cambria, sætter Thomas Dalborg sig op bag. Hesten var ikke den bedste i sin seneste start, men det var der en grund til, da Thomas Dalborg havde denne start i tankerne, dvs. det var mere et “træningsløb”, nu kommer Yankee vognen desuden på. Kun 4%.

Ranking: A:7,3 B:14,5,11,12,10,13 C:2,4,8,6,1,9,15

V75-7 1640m auto
6 Bordeaux S. har jeg som min førstehest. Denne femåring har vist sig flot frem det seneste år, og den har været i løb mod meget bedre heste end den møder i dag. Sidst sad han fast med alt sparet, og ifølge træneren Jerry Riodan, skulle Bordeaux S. være i absolut topform for dagen. Carl Johan Jepson sidder oppe i vognen i aften og sidst han gjorde det endte det med sejr. I min bog tvivler jeg ikke et sekund med at spille 6 Bordeaux S. som sikker.

10 Upper Face blev kørt hårdt efter spidsen i den seneste optræden, og kræfterne slap derfor op over mellemdistancen og dette var derfor forståeligt. Nu ser opgaven helt anderledes ud, med et bagspor over 1640m, og med lidt tempo i front, vil vallakken komme ind in kampen. Vallakken er kapacitetsmæssigt en af ​​de bedste i feltet.

1 Gandhi Boko overbeviste i den sidste sejr på Solvalla. Han var i en 07 åbning første 500 m, før han lod Vichy Grif overtage, og på trods af den hårde åbning, kunne Gandhi Boko afslutte flot over opløbet, da hullet kom. I aften er startpositionen spændende og uanset om Mika Forss holder føringen eller ej, er ekvipagen sikret et godt løb.

Ranking: A:6 B:10,1,5,3,9 C:12,7,11,2,4,8

V75 Forslag Halmstad Torsdag 23/12
V75-1: 1,3,4,5
V75-2: 5,6,7,8
V75-3: 2,3,5,6,8,10,11,13
V75-4: *2 Aurora Show
V75-5: 1,4,5,6,10
V75-6: 3,5,7,11,12,14
V75-7: *6 Bordeaux S.

3840 rækker x 0,50 = 1.920 Kr.

Odds-Betting.dk – V75 Andelspil

Vi spiller gerne det ovennævnte forslag i vores andelspil, hvis der er penge nok i puljen. Er der flere penge, da spiller vi nogle ekstra systemer >> Spil med her.

Du finder vores V75 Andelspil her. Det koster kun 125 kr. pr. andel, og der er kun 25 andele til salg.

Vi laver løbende andelspil til alle V75 Winter Burst omgange.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider