Søg
Close this search box.

V86 Solvalla & Åby 22/12-2021

En flot sidste V86 omgang runder året af, hvorefter vi kan se frem til hele 8 x V75 i den såkaldte V75 Winter Burst, hvor vores første andelspil allerede ligger klar til køb her.

Husk at spil med i vores V86 andelspil, som vi bygger op omkring vores analyser du ser herunder. Der er kun 25 andele til salg, så skynd dig at få din købt.

Husk at der på Åby er dobbelt Open Strech på opløbet, så vi ser ofte heste der ligger i vinderhullet eller anden indvendig rykke ude og nedsprinte hesten der ligger i spids.

V86 Analyser & Rankings

V86-1 2140m Volt – Åby
En åbent afdeling starter denne onsdags V86. 1 Boke Palema debuterede i ny regi senest og gjorde derfor debut for Angelica Jonsson sidst og så meget flot ud, da han vandt i overlegen stil fra spids. Kuske er dog et nyt bekendskab, og hesten har før haft lidt problemer med galop. Bliver han i trav, skulle mulighederne være gode for at føre dette løb i lang tid, og måske fra start til slut.

5 Amorcer Levallo står perfekt inde i løbet, og er den på mellemvolten der stikker mest ud kapacitetsmæssigt, men han har dog to galopper i træk, og der er lidt langt mellem starterne nu og jeg er ikke helt overbevist om, at formen er i top for dagen, men jeg ranker den stadig som A-hest i dette felt.

10 Dali Pagani er en anden hest med god kapacitet, der står på mellemvolten. Hesten har gået de fleste løb uden sko, og det burde derfor ikke være noget problem. Formen er dog lidt diffus, efter to galopper i træk, men på ren kapacitet står han fint inde i dette løb, og jeg vil ikke lave en kupon uden denne.

Den højeste kapacitet i løbet er 15 Sato, men han starter med en 40 meter tillæg, og der er mange heste at runde. Han var positiv som nummer to efter Four Guys Dream sidste gang og formen burde nu være bedre med det løb i kroppen, og at Stefan Persson sidder oppe i sulkyen nu ses som et reelt plus. Hvis han præsterer på top, er det dette et felt, han kan runde.

Den mulige overraskelse: 2 Harry Dynamit kan være et tænkeligt kæmpeskræl til pt. 3%. Hesten står nu 20 meter bedre end Boke Palema, den mødte sidst. Med et godt rygløb indtil opløbet kan den med sin giftige spurt godt overraske.

Ranking: A:1,5,10,15 B:2,9,6,8,12,7 C:14,13,3,11,4

V86-2 2140m Auto – Solvalla
9 McGarret
har vist form i lang tid og ser ud til at nyde at skifte sulkyløb med Montéløb. Næstsidst var han ude i et løb over 3140m og så ud til at kunne afgøre løbet, da han rundede lederen og stak af mod opløbet, men han brændte sit krudt lidt for tidligt og meget stærke Persos Othello kunne kontra. Senest vandt han over en overkommelig modstand i et Montéløb, men indtrykket var meget godt, og i dette lille felt skulle han have en god chance for at runde sine modstandere fra sit bagspor, da det ser ud til der kan blive kamp om spidsen, hvilket vil gavne McGarret.

1 Astronascente Zac er en stor favorit i skrivende stund (43%). Det er en hest, der er hærdet inden for V75, men han kommer fra en bleg indsats, og det ligner ikke umiddelbart topform for dagen. Goop mener, at Astronascebte Zac er blevet bedre til at åbne, og skulle det lykkes ham at tage sig af spidsen, bliver han selvfølgelig ikke en nem nød at knække.

7 Thriller N.P. fungerer godt med sko, og han var positiv som anden efter MT Oscar i det sidste løb og var ikke langt væk til at sætte ham, da åbningen kom. Han er lidt ujævn i sine præstationer, men hvis han er lige så god som sidst, skal han helt sikkert ses med en chance for at vinde.

Den mulige overraskelse: 10 Karat Band kan overraske fra sit bagspor, hvis der er tempo fremme. Formen burde efterhånden være i top efter to løb her i december. Han har før vist at han går godt uden sko, og har en god grundkapacitet. Kun 4%.

Ranking A:9,1 B:7,10,3 C:6,2,8,5

V86-3 2640m Auto – Åby
(UDGÅET) 2 Twins Zeus er min førstehest her. Hesten har dokumenteret form og Twin Zeus er desuden starthurtig, og den mulige leder af løbet, og hvis han kunne tage sig af føringen og derefter give slip til en mere betroet, vil hans spurt være farlig via Open Strech. Hesten er desuden vandt til at gå uden sko, modsat flere af konkurrenterne, som den har løbet lige op med uden sko. Helt usædvanlig lavt spillet på nuværende til kun 6%, hvilket er en klar fejl – Kan være en fræk sikker i omgangen.

Min andenhest er 5 Mahalo, der nu kommer tilbage efter pause og som får sin debut for Ole Johan Östre. Han har ikke altid haft stilen med sig og kæmper med helbredet, hvilket gør, at han har alt for få penge på sig i forhold til sin kapacitet. Han er selvfølgelig lidt svær at bedømme, men han har gjort et godt banejob, og meget tyder på, at han kommer i fin forfatning i denne regi debut.

12 Asa Always Ready slog blandt andet Bluehill’s Wind og Prosecco, da han i sommer vandt med mere end 40 gange pengene igen, og han har vist høje toppe. Han gjorde comeback efter pausen sidste gang og formen burde derfor være bedre med det løb i kroppen, og hvis formen er der nu, skal han bestemt regnes med på trods af sporet.

Den mest overstregede: 3 Danilo HB har fået en masse tillid fra de tidlige spillere, men jeg forstår ikke at han er spillet til nuværenden 45%. Nok er det en solid og stærk hest, der trives på den lange distance. Jeg synes dog, at han gang på gang har vist, at han mangler den rigtige indstilling det sidste stykke og har frygtelig svært ved at vinde løb. Han skal selvfølgelig ses med en vis chance for sejr, men er alt for meget spillet, og spilværdien er meget lav.

Rankings A:2,5,12 B:3,6,9,8 C:1,10,11,4,7

V86-4 2140m Volt – Solvalla
12 Chit Chat
ser indtil videre ud til at bliver omgangens største favorit, og det er muligt, at det bliver det, fordi han har gjort det meste rigtigt indtil videre og kan prale af fire sejre på fem forsøg. Senest gjorde han comeback efter fire måneders fravær og så ud til at han meget nemt kunne holde Kontur væk fra sejren og det så ud som om han havde meget mere tilbage, da han krydsede mållinjen. Anders Eriksson holder denne hest meget højt, og han kan klare en del arbejde også, så på trods af sporet er det min førstehest.

9 Djang Limit fik en perfekt rejse senest og da Mika Forss kørte ud i tredje spor gjorde han det utroligt godt, og han kunne nemt hente favoritten Yavapai Point, der havde dikteret løbet i spidsen. Der er rigtig gode træningsrapporter efter det løb, og hvis han præsterer på samme niveau igen, synes jeg ikke Mika Forss skal føle sig slået, selvom favoritten er god.

Det kan være en fin lås i løbet med disse to heste. Men vil man gardere videre, da er det i min bog først og fremmest 3 Bunch of Buggies og 8 Shalako, der senest gjorde et fint comeback efter at have været væk i ca. 1 år, og formen burde derfor være opad.

Den mulige overraskelse: 3 Bunch of Buggies, blander og giver lidt i sine præstationer, har dog gået bedst når Goop selv har sat sig i sulkyen på det seneste. På kapacitet burde han klare sig vel i dette løb. Er kun streget til nuværende 4%.

Ranking A:12,9 B:3,8,1,5 C:4,11,6,2,7,10

V86-5 2140m Auto – Åby
6 Let It Be Steel
er i god form for dagen, og han viste endda sidst, at sko ikke er et stort minus, da han kom hurtigt i mål via Open Strech til en andenplads. Han kan åbne godt fra start, og selvom der er kvikke konkurrenter indvendigt, da er jeg af den opfattelse, at Peter Untersteiner kan overtage føringen efter et stykke tid, da der jo også er Open Strech til rådighed. Fra spidsen kan han få lov til ats tyre slagets gang.

8 Vasco gør her debut for Robert Bergh. Han har gjort det godt på V75 før, og er hærdet mod hårde konkurrenter – og det er altid interessant, når heste får deres debut for Robert Bergh. Hvis han er godt forberedt, er det nok ham, der besidder den højeste kapacitet i løbet, og så kan han godt vinde den hårde måde.

2 Hipster K er topopdrættet med Sebastian K som far og Muscle Hill som farfar og han har nok en høj kapacitet, men det var absolut ikke noget han viste i sin debut på svensk grund sidst. Han åbnede ikke særlig hurtigt fra start og agerede trægt gennem hele løbet. Han kan nok meget mere end det.

Den mulige overraskelse: 5 King of Greenwood kan åbne godt fra start, men man siger at hesten behøver at smyge lidt med i løbende. Hesten kommer fra Tyskland hvor hesten har gjort en del gode indsatser. Hesten var dog ikke som bedst senest i sin Sverige debut, men ifølge træneren forventer man sig en forbedret indsats her. man ændre desuden til en amerikansk sulky, og med den rette rejse kan hesten bestemt dukke op på målfotoet. Kun 3% på nuværende.

Ranking A:6 B:8,2,5,1,4 C:14,10,3,13,15,9,11,12,7

V86-6 2140m Auto – Solvalla
5 Livi Princess H.M.
er starthurtig, men har her fået spor udenfor den størst favorit og det er derfor ikke sikkert at den når helt til spids her. Hesten er dog i rigtig god form for dagen og er min favorit i løbet. Jeg håber de har lyst til at forsøge sig i spids, og hvis de når der, er ekvipagen klart hesten at slå for de andre. Men uanset hvad burde ekvipagen hun have en god tur i det forreste geled. Med den nuværende form burde hun kunne hævde sig godt her, da de værste komkurrenter som jeg ser det ellers har fået værre spor bagom bilen.

15 Genie Am vandt meget overbevisende senest, og formen burde sidde lige i skabet. Selvom det ser svære ud denne gang, fra et svært spor burde Örjan Kihlström kunne få noget ud af det. Vi ved alle hvad Örjan kan med en hest i form, hvis bare de nogenlund får en fin rejse kan ekvipagen godt dukke op på målfotoet.

3 Global Blessing vandt trods galop sidst i en lidt enklere felt, og det er en hest under udvikling, der absolut kan vinde løbet, hvis hun får et godt løb, men det er bestemt ingen, jeg har taget til mig indtil videre, og det føles som en favorit i fare. Hun kan åbne ret hurtigt fra start og kommer hun i spidsen vil mulighederne selvfølgelig stige, men det er langt fra givet at hun når den position.

Den mulige overraskelse: 13 Mionetto T.P. beviste at hun har en stærk afslutning at tilgå i det seneste løb hvor den vandt. Har tidligere bevist at kapaciteten er god og i dette felt burde hesten begå sig vel, hvis bare den kommer nogenlunde til det fra et svært spor.

Ranking A:5 B:15,13,3,14 C:6,7,1,2,8 D:12,11,4,9,10

V86-7 2140m Volt – Åby
8 Use Face
kommer med tre sejre i træk, og Peter Ingves sidder igen bag hesten, som i de tre foregående sejre, og de ser mildest talt ud til at trives sammen. Han har redet hesten fire gange, hvilket er endt med tre sejre og en andenplads. Dette er en rigtig kriger, som ikke er bange for dødens, og hvis hun har formået at bevare sin gode form, er der en god chance for, at hun slår lederen derfra.

4 Bluehill ‘Wind vandt pligtskyldigt fra spidsen i sidste løb uden at imponere. Næstsidst havde hun vundet på V75, hvis hun ikke havde galopperet, og hun kan bedre, end hun gjorde sidst. Hun har gjort det godt med sko før, og alle sejre i hendes karriere er taget fra spidsen. Tænker hun sidder i spids her igen, og så må vi se hvor mgod hun er med Use Face på ydersiden, men hvis hun konkurrerer i toppen kan hun klart udfordre.

12 La Plus Belle (UDGÅET) havde ikke rigtig kræfter til at gå hele vejen i sidste løb efter et et hårdt V75-løb, men hun klarede sig klart som nummer fire og nu går hun lidt ned i klassen her. Jeg håber hun får et mere passende løb i rygge nu og skulle der komme lidt kørsel mellem ovennævnte heste kan hun afslutte rigtig godt.

Den mulige overraskelse: 2 Honey B. sad langt tilbage i det seneste løb, men spurtede klart godkendt til en tredjeplads, får de eventuelt vinderhullet her, og med Open Strech til rådighed, kan den vælte mange spillere. Kun 2% på nuværende.

Ranking: A:8,4 B:12,2,1,6,11,10,14 C:13,15,7,5,3,9

V86-8 1640m Auto – Solvalla
3 Wilson Knight
formåede ikke at modstå Hipster Am fra føringen i sidste løb, men han er i topform for dagen, og jeg tror, ​​det bliver nemmere denne gang.
Han har bestemt ikke vundet et eneste løb i år og blev nummer to hele ni gange, og man kan selvfølgelig stille spørgsmålstegn ved hans attitude det sidste stykke, men han er i rigtig god form for dagen. Den korte distance er et plusligesom mere hyppige starter.
Jeg tror, at Claes Sjöström formår at holde 4 Mojo Express fra start og komme i spidsen, og når distancen er kortere nu end sidst, burde chancerne for at føre fra start til slut være meget gode.

4 Mojo Express vil helt sikkert blive forsøge fra start og kommer han forbi den indvendige Wilson Knight, kan han selvfølgelig vinde løbet. Jeg tror dog ikke på det scenarie, og at han også skal konkurrere med sko, føles som et stort minus for hesten. Han har konkurreret med sko sytten gange i sin karriere og har aldrig formået at vinde med den balance.

11 Xerxes Millpond er i topform for dagen, og kører flotte løb hele tiden. Men selvfølgelig er bagspor over 1640m ikke optimalt, men ekvipagen kan håbe på lidt tempo i løbet, hvorpå de kan fælde mange til slut over opløbet.

Ranking A:3 B:4,11,10,8 C:8,6,7,5,2,1,12

V86 Forslag – Solvalla & Åby

V86-1: 1,2,5,10,15 (9,6)
V86-2: *1 Astronascente Zac (9,7)
V86-3: 5,12 (6,3)
V86-4: *12 Chitchat (9,3)
V86-5: 1,2,4,5,6,8 (10,3)
V86-6: 3,5,13,14,15 (6,7)
V86-7: 1,2,4,6,8 (14,11)
V86-8: 3,4,10,11 (8,5)

6000 Rækker x 0,25 = 1.500 kr.

V86 Forslag – Det lille alternative forslag – Solvalla & Åby

V86-1: 1,2,5,10,15 (9,6)
V86-2: 1,3,7,9,10 (4,8)
V86-3: 3,5,6,9,12 (8,1)
V86-4: 3,8,9,12 (1,4)
V86-5: 2,4,5 (6,8)
V86-6: *5 Livi Princess H.M. (15,13)
V86-7: *8 Use Face (4,2)
V86-8: *3 Wilson Knight (11,4)

1500 Rækker x 0,25 = 375 kr.

Seneste V86 nyheder

Seneste nyt og eventuelle overvejelser vedrørende omgangen.

V86-1 – Håkan E Johansson om 15 Sato: “Sato var riktigt bra senast och att han inte rådde på Four Guys Dream som fick bestämma i ledningen är inget att säga om. Han hade inte startat på ett tag då, sen skulle vi tävlat på Axevalla förra tisdagen, men hann inte fram när tävlingarna flyttades till Örebro. Vi hade dock sneglat hit innan det men var tveksam på att stå dubbla tillägg, men nu fick det såhär. Stefan Persson kör då jag är avstängd, och det får väl kanske ses som ett plus. Senast hade han järnskor bak och sulor fram, men nu byter vi till aluminium bak.”

V86-2 – Har været i løbsarkiverne og kigge, og her fandt jeg bl.a. 19. december sidste år, hvor 1 Astronascente Zac svarede Sweetman med lethed, og det med sko på som nu, og vandt i flot stil. Gør den et lignende løb i dag, vil han også vinde – da modstanden ikke skræmmer. Dette kan være et komplimenterende sikker.

V86-32 Twins Zeus er desværre udgået, og dette var ellers min førstehest, og eventuel sikker. Så vi må finde andre alternativer.

V86-4Anders Eriksson om 12 Chitchat: “Chitchat har gjort allting rätt så här långt. Det är en jäkligt trevlig häst som både gillar att träna och att tävla. Han utvecklas för varje start och har aldrig gått tom men exakt vad det finns för potential är svårt att säga. Han får starta på lite i vinter så får vi se vad det blir. Spår 12 i voltstart behöver inte vara så tokigt då han går bra bakifrån också. Jag ändrar ingenting på honom än så länge.”

V86-5 – Glem ej helle 4 Brady D.E., der er en sejrsvant type, der kommer fra det tyske. Michael Nimczyk fortæller, at hesten er okay starthurtig, uden at være en raket, men at de gerne vil finde ned i ryg i andetsporet, hvorfra de kan få en god rejse mod opløbet.

V86-6 14 Ester Cheri kommer eventuelt til at gå med amerikansk vogn for første gang.

V86-71 Nikita Vrijthout, kan sagten initielt tage sig af spids, hvorpå de herfra vil få en god rejse, hvis hesten holder sig til trav, kan den spurte godt det sidste stykke.

V86-8 8 Holy Ground, er ikke specielt hurtig fra start, så spor 8 er ingen katastrofe. Skal have stolpe in og tempo i løbet for at række til, men hesten kommer fra stald med form, og skal derfor ikke noncheleres helt ved yderligere gardering.

.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider