Søg
Close this search box.

V75 Bergsåker 4/12-21

V75 køres denne dag på Bergsåker, hvor der er 50 millioner svenske kr. i JACKPOT.

Det er værd at bemærke, at der er barfods forbud, dvs. alle heste skal gå med sko, og her er der altid nogle der er en hel del bedre end andre med/uden sko.

V75 Andelspil – Husk at spil med i vores V75 andelspil her. Det koster kun 125 kr. pr. andel.

Du finder vores analyser og ranking herunder.

V75 Tips og Analyser

V75-1 2140m volt
14 Zante Grif startede så sent som i lørdags i Diamondstoet-finalen på Solvalla, hvor hun stod for en god ophentning efter startgalop. Hun er i bedre form, end resultatlinjen antyder, og uden ulykker på vejen (galop), er hun en god kandidat til sejren her. Zante Grif er sej og solid og har ingen problemer med at starte med tillæg og kan klare at lave en del hårdt arbejde selv i løbene. Hun træder ned i klassen i dag og uden alt for meget bøvl fra sit tillæg er chancen for sejr god. A-hest.

8 Graces Candy kommer fra en sejr efter et stærkt løb og ligesom de andre heste i stalden Jörgen Westholm, har den fireårige hoppe for alvor fundet formen. Mats E Djuse siger i et interviewet, at ekvipagen nu er trukket til en passende startposition med hurtig startryg og at hesten er god nok til at komme ind i kampen hvis det klapper lidt. Til gengæld præciserer den dygtige kører også, at han holder undertegnedes valg af A-hest i ​​løbet. Jeg må også lige sige, at 8 Graces Candy har en meget skarp slutning til rådighed, hvis hun kan gemme speeden til sidst.

6 Kia Ora er lidt ujævn i præstationer, men viser af og til rigtig gode færdigheder. Siden Kia Ora kom til træning hos Oskar Kylin Blom, har hesten udviklet sig meget og skulle man finde spidsen i dag, vil man lede løbet i lang tid.

Fremhæver også 2 Navona, der galopperede en sejr væk sidst og selvom Navona ikke er helt til at stole på, har den i dag en spændende startposition. Hvis Navona holder sig til den rigtige gangart, vil de sikkeret være med på målfotoet.

3 Bellatrix Club var fin i sin sidste start, og har på nuværende trukket hele 15 % af stregerne. Undertegnede ved dog, at denne hoppe er en helt anden hest med almindelig vogn over mellemdistance, så her ranker vi den fireårige ned uden at ryste på hånden.

Ranking: A:14 B:8,6,2,12,11,3 C:4,15,13,1,7,9,5,10

V75-2 2640m volt
2 Grand Canyon Sisu har vist en god udviklingskurve i løbet af året, og har fem sejre på syv starter. Her starter den med spændende forhold, da han er stabil i volten og har en god startspor. Han er sikret en god placering med det samme, og distancen er ikke noget at bekymre sig om på forhånd. Grand Canyon Sisu er allround og skal ses som en given første hest.

6 Thorondor har også fået et fint startspor, med springspor på volten og med Stefan Persson i sulkyen, og her kan det godt være, at Thorondor er i spidsen efter et stykke tid. Formen er god og i sidste start sluttede de to efter en god præstation på V75 og før det har de to sejre i træk på kontoen. Skal tælles tidligt på kuponen her.

Nævner også 5 Feel the Benefit dert i sidste start holdt godt som anden og kommer med en positiv formkurve. Fredrik Wallin har også fået hesten til at træde et hak op. Kusken Mats E. Djuse skal sidde bag hesten igen, og han var vældig positiv over hesten sidst, og siger selv det kan være en overraskelse i løbet. Til en lav procentdel føles Feel the Benefit spændende ved gardering.

Ranking: A:2,6 B:5,10,1,4,7,9 C:3,12,8,11

V75-3 2640m auto
11 Spickleback Face har altid været et individ, der har vist høj grundlæggende kapacitet, og i sit nye regi har set strålende ud. Den længre distance er en klar fordel for denne. Træner Daniel Wäjersten har desuden et god formkurve på staldens heste, og Spickleback Face kommer med tre sejre i sine seneste fire starter. I sidste start var den ude i et løb, der var 3700m, og de vandt let med sparet energi. Stærk A-hest.

7 Selmer I.H. er blevet mere stabil på det seneste, men mangler stadig de høje toppe, som den har vist før. I den sidste start sluttede de som nummer to efter Swagger, efter at Selmer I.H. skulle køre løbet i dødens. For to starter siden, blev de slået af Spickleback Face helt fair. sæsonen vi kommer ind i nu er dog et plus for Selmer I.H.

Nævner også 5 Västerbo Grosbois og 1 On Track Piraten for dem der vil gardere yderligere. Begge burde få fornuftige positioner fra start, da de godt kan åbne hurtigt, og dermed få en god tur til mål.

Ranking: A:11 B:7,5,1,3,4 C:8,6,10,9,12,2

V75-4 2140m volt
10 Tekno Jerven her er der tale om en hest der besidder enorm kapacitet, og som banker på døren bag de bedste koldblods heste. Hans akilleshæl er dog, at han ikke er helt til at stole på, der har været hele 17 galopper i hans 27 starter i livet. Men fejlfrit vil den kunne åbne godt fra sit springspor og burde kunne køres offensivt fra start. Hvis det lykkes at komme til spids, er det klart hesten at slå for de andre. Kan være den er helt suveræn. Men galoprisikoen er stor, og vi garderer.

13 Bellfaks er en erfaren herre, der kommer med topform. Det er blevet til fire sejre i de seneste fem starter. Han har vist, at han gør det godt både i spidsen og bagfra, og selvom opgaven i dag er hård på forhånd med 40m tillæg, så skal han tælles tidligt. Bellfaks er hurtig fra start og uden bøvl undervejs er den med om at udfordrer om sejren.

6 Gorm er en meget stabil traver, hvilket også kan læses af statistikken med 24 gange blandt top-3 i 32 starter. Gorm mødte de fleste af dagens konkurrenter for to starter siden, havde dengang et hårdt løb, men klarede sig fint som fire i mål. I sidste start tog de en let sejr fra føringen og med en bedre rejse, vil de kunne blande sig i sejrstriden igen. Interessant til en lav procentdel.

Garderer man videre, da ligger en del heste i B-gruppen, som med det rette løbsforløb, vil kunne gøre sig gældene.

Ranking: A:10 B:13,6,8,5,9,15,14,1,3,2 C:12,7,4,11

V75 5 2140m auto
9 Algot Zonett var ude så sent som i lørdags, hvor det handlede om V75-finaler på Solvalla. Dengang var de et navn på manges læber før runden. Det endte dog med galop i løbet, og det var en fremtrædende placering, der forsvandt. Det var nok en kombination af et uheld i i aktionen og det at Daniel Wäjersten havde lidt problemer med balanceringen i almindelighed den dag. Formen skulle forblive god, og spor 9 ses som en god startposition for Algot Zonett, der kan tage en rolig start, men alligevel sidde godt på den i andetsporet med det samme. Han kan selv gøre en del hårdt arbejde og starter i min bog med en god chance for at vinde, nu hvor modstanden er lettere. Vi har også snakket om det før, træner Daniel Wäjersten har god form i stalden, stærk A-hest.

2 Gardner Shaw galopperede ind i første sving i samme finale, som Algot Zonett deltog i. Nu bliver der hyppige starter, og det er en hest, der har en god grundkapacitet til klassen. Når han først lever op til sit fulde potentiale, er de med og udfordrer om sejren i et løb som dette. Her ligner det spids, og herfra er det nærmeste modbud til Algot Zonett.

Nævner også 3 Van Gogh Z.S. , der blander og giver i sine præstationer, og han var også i finalen på Solvalla sidste gang, men skilte sig ikke nævneværdigt ud den dag. Men Van Gogh Z.S. er vant til at møde hård modstand og trives bedst, når han kommer til at være i fronthittet, som det bliver i dag. Skal bestemt ikke ignoreres ved yderligere gardering.

Ranking: A:9 B:2,3 C:5,12,10,11,4,1,8

V75-6 1640m auto
2 Champ Lane ved hvor målstregen er og har ni sejre på 15 starter i livet. Han kan åbne hurtigt væk fra start, og holder man indersporet, skulle chancen for sejr selvfølgelig være god igen for spids og slut. Men risikoen er også, at man bliver overfløjet fra start og så bliver opgaven mere chancerig for Champ Lane. Blandt andet er 5 Otroligosåfin hurtig det første stykke og kan måske tage spidsen fra Champ Lane. Der er ingen tvivl om, at Champ Lane er en given vinderkandidat, men det føles naturligt at gardere her.

Jeg ranker skrællen 6 Don’t Be Weak lige efter forhåndsfavoritten. Don’t Be Weak kommer med en meget misvisende resultatrække. For to starter siden sad man fast i ryggen og i sidste start kom man meget hurtigt i mål efter trafikale problemer langs vejen. Den har gået med Norsk de seneste to løb, men det er aldrig blevet rykket, og den veksel kan kommer her. Se op – til en lav stregprocent (nuværende 5%) er det en hest der er værd at betale for.

5 Otroligosåfin er bedst uden heste i vejen og her vil Lars-Göran Söderberg derfor med garanti gøre et forsøg på at nå spidsen, i en direkte duel mod Champ Lane. Og hvis dette lykkes, så er det klart hesten at slå for de andre, men samtidig vil spidskørslen gavne både 6 Don’t Be Weak og Tattoo Avenger.

12 Tattoo Avenger er en klasseklatrer, der har stået for en flot udviklingskurve på det seneste. Han er både stærk og hurtig, men har her et svært startspor at kæmpe med i dag. Det vil gavne Tattoo Avenger, hvis der er et godt tempo i løbet, og i min bog er han bestemt ikke slået trods spor 12 i dag, vi så det jo så sent som for 3 starter siden, da han via en tid på 12.5 nedspurtede alle fra netop spor 12, en gentagelse her?

Ranking: A:2,6 B:5,12,10 C:8,3,7,4,9,11

V75-7 2140m auto
3 Global Lover en spændende fire-åring, der kun bliver bedre og bedre for hver start. Han er gået fejlfri 13 gange og er så kun endt uden for top-3 én gang. Det er også blevet til fire sejre i de seneste seks starter, og formen er derfor god. Han kan åbne hurtigt fra start, og Global Lover kan være den sandsynlige leder af løbet. Hvis de når den position, er det hesten til at slå for de andre.

10 Art Brown har vundet i fire af dens seks starter indtil videre i år. Til dagens start har hesten fået to løb i kroppen og formtoppen burde nærme sig nu. Art Brown er all-round hest og går fra alle positioner. Derudover er det Erik Adielsson, der sætter sig op i sulkyen for anden gang, hvilket er spændende i forvejen.

7 Anchor Man var ude så sent som i lørdags, men her blev det en tidlig galop, og den dag var så ødelagt. Nu er det hyppige starter, hvilket har fungeret godt før. Næstsidst gik de i mål med sparede kræfter og ifølge stalden skulle formen fortsat være god for Anchor Man. Sporet er fint, da der nu er to strygninger indenfor, og jeg vil ikke gå uden Anchor Man på min kupon.

Den store skræl i løbet kan være 5 Double Formula, da den er hurtig fra start, og måske initialt kan tage spidsen, eller få ryg på lederen. Den er sikret et godt løb, og hesten har højnet sit niveau i år, og har givne fartresurser for at gøre sig gældene her. Kun 2%.

Ranking: A:3,10,7 B:5,12,9,8,1 C:11,6

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider