Søg
Close this search box.

V75 Solvalla 27/11-21

Lørdagens V75 køres på Solvalla. Der er finaler på V75 og der er også en god JACKPOT på 32,4 millioner kr. Herunder finder du mine tips/analyser.

Husk at spil med i vores V75 andelsspil her. Det koster kun 125 kr. pr. andel, og der er kun 50 andele til salg, så skynd dig. Sammen kan vi vinde millionerne.

V75 Travtips og Analyser

V75-1 2140m auto
9 Hevin Boko
stod for en imponerende præstation, da hun i sidste start kørte for fuld gas direkte fra start over en lang distance og alligevel kunne holde fra helt til mål. I aften er det 2140m der gælder, hvilket skal ses som et plus, og på trods af at hun har bagspor er det mit førstevalg i løbet. Formen er i top og kører Mika Forss i tide, så kan den runde dem alle.

6 Kali Smart kommer med tre imponerende sejre i træk på kontoen. Hun besejrede også Hevin Boko for tre starter siden på hjemmebane Jägersro. Inden aftenens start har Kali Smart fået to måneders hvile. Men ifølge rapporter fra stalden skulle formen være god. Dante Kolgjini fortæller også, at det er en af ​​de heste, der træner bedst i hele stalden i øjeblikket.

Nævner også 5 Mellby Free som sidst skulle konkurrere med sko for at redde hovene til dagens start. Han spurtede godt og viste at formen er god, nu meldes det igen uden sko, hvilket er et plus. Hun kan åbne hurtigt fra start og er den sandsynlige leder af løbet. På den position er det blevet til elleve sejre i 18 forsøg.

Ranking: A:9,6,5 B:2,3,8 C:7,1,4

 V75-2 2140m auto
10 Prosecco kommer med to sejre i træk på kontoen. I sidste start vandt de overlegent med ubrugte kræfter i mål, i et løb hvor både 2 Mister KOZ og 12 Ture LA straffede sig selv med galop. De sidste 1000m blev klikket på 10,6 og præstationen var i topklasse. Til aftenens finale krydrer de også med at snuppe alle de sko, der var på sidst. Udgangspositionen er ikke optimal, men i min bog vil mange have svært ved at modstå Prosecco under sidste omgang. Givet første hest.

5 Calmass udvikler sig godt og er i topform. Han kommer med et imponerende række af 1-taller i programlinjen til dagens start. Han kan åbne hurtigt fra start og finder de føringen her, er de hesten at slå for de andre. Men samtidig er Calmass ikke afhængig af spids for at vinde.

11 La Verite besidder høj kapacitet. Han besejrede That’s So Clever fra dødens i sidste start, men blev slået af en snigkørt konkurrent den gang. La Verite lever af sin styrke, så på trods af udgangspositionen forventer jeg en offensiv tilgang herfra. Bør ikke ignoreres ved større gardering, det samme gælder 12 Ture L.A., der til kun 4 % kan være en skræl.

Ranking: A:10,5 B:11,12,6,2,9,7 C:1,3

V75-3 2140m auto
En åben og spændende gulddivisionsfinale venter her.

1 Milliondollarrhyme var sidst i Frankrig og sluttede som sædvanlig godt til en andenpræmie. Selv for to starter siden hjemme i Sverige viste han sin skarpe slutafslutning. Milliondollarrhyme kan åbne lynhurtigt, og vel i spids vil det være hesten at slå for de andre.

5 Brother Bill kommer med to sejre i træk på kontoen inden dagens start. Med begge sejre har præstationerne været imponerende, og Brother Bill kommer i topform. Brother Bill kan både åbne hurtigt og er allround i løbene. Jorma Kontio, der er med i vognen, kan selv vælge taktik og layout, og uanset hvad han vælger, skal ekvipagen ses med chance.

9 Esprit Sisu har taget gode skridt fremad, siden han kom til Daniel Wäjersten. Esprit Sisu har stået for flere toppræstationer på det seneste og skulle der være tempo i løbet fra start, vil man kunne nedsprinte mange over opløbet til sidst.

Hos 3 Diamanten er formen god og fra en gunstig udgangsposition er den sikret et godt løb. Björn Goop både træner og kører, han ved hvad han skal med her. Hesten kan også åbne hurtigt, og er under alle omstændigheder sikret en god position, og dermed chance for at slutte først.

Ranking: A:1,5,9 B:9,4,10 C:6,7,8

V75-4 2140m volt
Også her får vi en åben finale på forhånd, denne gang handler det om Diamantstoet.

4 Minnucci Zon står perfekt inde i løbet og har to sejre i træk på kontoen til dagens start. I sidste start travede de 13,4 over 2140 i voltstart og hun så meget flot ud. Hvis hun kan stå for en lignende præstation i dag, vil det række langt, da hovedmodstanderne starter med tillæg.

7 Zante Grif er en hest med høj kapacitet, men har ikke vundet et travløb siden april. Men i sidste start stod hun for en god sidste omgang, hun skulle hærge lidt ude i tredje spor men holdt sig stærk hele vejen. Det løb blev til sidst vundet af 15 Svecak Palema, en konkurrent, der nu er 20m tillæg til i dag. Med en formkurve, der peger opad, kan det meget vel være tid til en længe ventet sejr til Zante Grif nu.

12 Kitzune G.G. skrællede på V75 i Skellefteå for fire starter siden med hjælp fra sit sko-ryk. Her kørte de frem i tredjespor med Ava (8 Ava) i ryggen, men kunne nemt gå hele vejen ind til en sejr, uden at rykke den norske, Flot! Tog derefter to sejre i Finland, hvor den skulle lave en masse arbejde. Kan også skrælle igen her.

Ranking: A:4,7 B:12,6,13,15,1,9,8 C:10,11,14,5,3,2

V75-5 2140m auto
3 Admiral
AS som vi alle kender, er en tophest der fortsat står billigt inde i denne sølvdivisionsfinale. Örjan Kihlström er med i vognen og derudover har mandskabet fået et perfekt startspor. Meget tyder på, at man er i spidsen efter et stykke tid i dag og så er følelsen, at løbet er slut. Hvis der er et punkt til bekymring vedrørende Admral As, så er det, at den har galoperet i tre af de seneste ti starter, men samtidig er de resterende syv starter endt med sejr. Alle tre gange med galop er kommet umotiveret, og vækker selvfølgelig bekymring. det er lidt enten eller, men den skal selvfølgelig stå først. Men de nuværende 80% er i overkanten.

4 Emoji er jo en højkababel hest med spændene forudsætninger her. Havde nærmest en umulig opgave senest med spor 12 mod Rackham, Sweetman og Oscar L.A., men var alligevel på vej til at tage initiativet, men fik modsvar fra Racham og gik i tredjespor de sidste 800m hvor uret stoppede på 08.7. Havde nok haft stor chance for sejr, hvis den var kommet før Rackham i starten. Valgte at slippe til Admiral As i Örebro for tre starter siden, og gik flot som toer, selvom Flemming Jensen valgte en forkert vej i sidste sving. Har stor chance for at gå i spids denne gang, og er største udfordre til sejren.

1 Algot Zonett lever af sin styrke, men har i dag et startspor, der ikke er særlig fordelagtig, hvis den ikke holder spids. Men hvis kusk og træner Daniel Wäjersten finder ud af det, er det en hest, der kan sætte tempoet i løbet og hvis de førnævnte har en dårlig dag, kan denne ekvipage godt sætte næsen først.

Ranking: A:3 B:4,1 C:5,9,6,10,11,7,8,2

V75-6 2140m auto
2 Gooner
står virkelig på tur for en sejr. Der er tale om en travsikker femåring, der har imponeret stort i løbet af året og kommer til dagens start på dagen med to lige andenpladser, der lige så nemt kunne have været tre sejre i træk i stedet. Gooner har i dag fået et perfekt startspor og er den sandsynlige leder af løbet. I spidsen trives Gooner og har syv sejre i otte forsøg. I sidste start var de ekstremt tæt på at nå sejren efter en skarp afslutning og med formen i top er det givet at Gooneren vinder her.

Skulle man gardere løbet, er værste modbud 5 One Kind Of Art, der også har gjort det godt på det seneste og er en hest, der er stærkere end hurtig. I dag skal de nok klare det hårde arbejde på egen hånd, og kommer højst sandsynligt til at køre i dødens. Men der er masser af kapacitet og skulle Gooner have en dårlig dag, skal denne ses som det vigtigste modbud på forhånd, og vil være en stærk dobbelt sammen med Gooner.

Fremhæver også Daniel Wäjersens anden hest i løb 1 Xanthis De Ro. Dette er også en hest, der har stået for en god udvikling i løbet af året. Fra en god startposition er de sikret en god tur og kan de få ryg på holdkammeraten Gooner, kan den blive farlig med et hul over opløbet.

Ranking: A:2 B:5,1,7 C:10,9,6,11,8 D:12,3,4

V75-7 2140m auto
7 Parker
er et stærkt og solidt individ, der i sidste start viste sin gode indstilling, da han vandt på V75. Parker kan klare meget arbejde på egen hånd, og Erik Adielsson, der kørte for første gang sidste gang, får måske ny selvtillid her i dag. Der må forventes et tidligt avancement og med en lignende præstation som sidst er de en given vinderkandidat, dog er modstanden hård, og stregfordelingen burde ligge mere jævnt.

12 Gaylord Am er en femåring, der gjorde alt rigtigt til sidst. Han kommer med tre sejre i træk på kontoen, og det er også en hest, der kan klare at lave meget arbejde selv. Udgangsporet er selvfølgelig ikke det bedste, men den vandt et lignende løb for tre starter siden, hvor modstanden var mindst ligeså hård, og med den rette styring og lidt tempo i løbet, vil de kunne nedsprinte mange over opløbet.

1 Bugatti Miles også et muligt sejrsbud. I sidste start kunne man ikke slå Parker, men da fik man også et hårdere løb. Bugatti Miles kan også åbne bedre end det, der blev vist for Daniel Redén, og hvis man ville lade op fra start i dagens finale, ville jeg ikke blive overrasket, hvis man holder spids eller kommer ud i andetsporet foran 2 S.G. Kingstone, og evt. i ryg på Parker/Zenato. Uanset hvad er det et forsøg værd, for dem der vil gardere.

Nævner også 9 Santos De Castella er en fartfyldt Readly Express avkom, som er blevet mere stabil. Sporet trækker dog ned, da den har taget alle sine sejre fra fremspor. Kommer fra en stald i form, og har bestemt kapacitet for at vinde.

Ranking: A 7.12,1 B:9,6,8,4 C:2,5,11,3,10

V75 Andelsspil

Husk at spil med i vores V75 andelsspil her. Det koster kun 125 kr. pr. andel, og der er kun 50 andele til salg, så skynd dig. Sammen kan vi vinde millionerne.

Ud fra antal andele (budget) laver vi et stærkt system baseret på vores analyser herover.

Spil også med i vores GS75 andelsspil til søndagens løb her. Det koster kun 100 kr. pr. andel.

Held og lykke med spillet derude.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider