Søg
Close this search box.

V75 Tips & Analyse Rättvik 7/8

V75 Jackpot med 50 millioner svenske kr.

Vi havde alle 7 rigtige sidste lørdag, og tilmed alle 8 på V86 i onsdags, der var dog ikke så mange skræller, dem havde vi ellers mange af med på kuponerne. Vi fortsætter succesen og kører igen et andelspil til weekenden til V75 Rättvik.

Spil med i vores V75 andelspil via Derby 25 her. Kun 125 kr. pr. andel. Vi har spilstop til andelspillet én time før første afdeling i V75. Dvs. kl. 15:20.

V75 Analyse og Tips

V75-1 2640m volt
Umiddelbart et åbent løb, hvor der er flere vinder aspiranter an på løbsforløbet. 1 No Pressure kommer med to sejre på kontoen til dagens start. Selvom sejrene kom i enklere sammenhænge, ​​har hesten klaret sig godt og set godt ud. Nu er det V75 og hårdere heste, men situationen er perfekt, og det er en femårig, der besidder god styrke og kan klare distancen. Skal med på systemet. 11 The World Is Mine, som er en fireårig, der har udviklet sig meget den sidste tid, og i den seneste start, som var en klasse-ll-finale, blev det vist, at der både er fart og kapacitet, der står sig godt for klasse. Til denne start rapporteres det uden sko rundt for første gang i livet, hvilket er spændende. The World Is Mine er både stærk og hurtig og forventer, at Tomas Pettersson kommer med en hest, der er i orden nu, hvor der kun er et par tusinde kr. væk fra at forlade den nuværende klasse. 10 Born Winner drager fordel af distancen, og hesten har stået over for hårde konkurrenter end disse. Det lyder fra Mattias Djuse om hesten, at den menes være på vej til topform efter forskellige problemer.
Ranking: A:11,1,10,2 B:5,3,9,6 C:7,4,12,8

V75 2 2140m auto
2 Van Gogh ZS
vandt fra spids for tre starter siden i samme klasse, og fra spor 2 bag bilen bør kusk og træner Robert Bergh at prøve at gentage det løb. I sidste start var de ude i en sølvfinale og kom aldrig ind i løbet efter at være havnet på fløjen fra start. Men han sluttede stadig godt et stykke nede i køen, og der skulle ikke være nogen fare med formen. Hvis de når spids i dag, er chancen for sejr god. 8 Summit In Sight er vant til at møde hård modstand og var ved den sidste start ude i et stenhårdt femårings løb og sluttede derefter på tredjepladsen bag Admiral As og Axl Rose. I dag er modstanden noget enklere, men samtidig er sporet værre. Men Summit In Sight har en tung finish, og hvis positionerne under løbet flasker sig, så har den en stærk finish. 9 Viking Brodde fik et godt spor for sin del, og nu skal køre med en amerikansk sulky igen. Hvis der er lidt kørsel i for spids og tempo i løbet, så kommer han nok med en stærk afslutning.  Nævner også 4 Ingo, der endnu ikke har fået vist, hvad de kan efter deres Frankrig -eventyr. Ingo har siddet fast i de sidste to starter, hvilket skulle betyde, at man i dag vil være ivrig efter at køre offensivt. Han besidder kvalitet, der kan være nok til at udfordre til sejren.
Ranking: A:2,8,9,4 B:7,3,5 C:1,6,11,10

V75-3 1640m auto
5 Milliondollarrhyme
er min førstehest i dette løb. For fire starter siden var han femte i et Elite løbs -forsøg og sluttede derefter på en sjetteplads i Norrbottens Grand Prix. For to starter siden gjorde han det godt i sporene, uret stoppede på 1.08 sidste 800m, men var trods den skarpe afslutning ikke med til at udfordret om sejren. Men indtryksmæssigt så han godt ud, og med Erik Adielsson i vognen i aften føles det meget interessant. Med en perfekt startposition sigter de efter føringen med sin starthastighed. Når han i spidsen, skulle han have en topchance mod enklere modstand. Nærmeste modbud er 3 Nadal Broline der altid har en god afslutning på de sidste 200-300 m. Hvis Goop kan spare speeden, kan han nok slå disse heste. Desværre får de sjældent lov til at spare speeden på V75 og så bliver det svært for Nadal Broline at være først. Formen er der, men de har brug for en optimal rejse. Nævner også 9 Snowstorm Hannover der her får sin debut under Daniel Redén. En hest, der kommer fra Stefan Melander og Stefan, har altid talt varmt om denne. Gode ​​rapporter fra Daniel og de maksimerer udstyret med det samme. Hesten har ikke vist noget særligt den sidste tid, men tør man undlade denne, med Reden der har staldform, spændende.
Ranking: A:5 B:3,9 C:7,8,1,6,2,10,11,4

V75-4 1640m volt
7 Järvinn SK
vinder ikke så ofte, men har mange pladser og er i topform, og i sidste start så de godt ud med sparet kræfter over målstregen. Det var første gang med Örjan Kihlström dengang, og han får nu chancen igen, hvilket føles interessant. Hvis de bruger springsporet fra starten, vil de kunne få en god position. 2 Sundbo Nova var for fire starter siden tæt på at vinde på V75 fra spids. Til denne start kommer Sundbo Nova i god form. Hun sluttede godt i sidste løb via 22,4 sidste 800m hvilket var nok til en flot tredjeplads. Hvis det lykkes at komme i spidsen her, er den et givet bud på sejr. En anden, der er garanteret et godt løb, er 1 Bol Brage, selvom han slap lidt for let fra spids sidste gang. Men for tre starter siden mødte de Sundbo Nova og sad derefter fast med kræfter i behold. Hvis de sniger sig med på inder sporet, og får plads til at komme fri over opløbet, vil hesten være i stand til at afslutte skarpt. 12 Stumme Fyr har mange at runde her, og opgaven ser hård ud på papiret. Men hesten er hærdet mod hårde konkurrenter og kan køre et jævnt hårdt tempo der rækker langt her. Nævner også 14 Bellfaks, der har hastighed og kvalitet, der fungerer godt i dette selskab – men det er påkrævet, at den elleve-årige holder sig til den rigtige gangart. Ranking: A:7,2,1,12 B:14,11 C:6,13,4,15 10,8,3,9

V75 5 1640m auto
4 Perpetuate
er en god fire åring, der slap med en galop i forsøget på Sprinter Champion for to starter siden. Men i den sidste start måtte han virkelig vise sig fra sin bedste side, da han overtog føringen med en omgang tilbage og løb derefter fra de andre med et par længder, og sejren var overlegen. I dag risikerer man at skulle udføre meget arbejde selv undervejs, men han er hård og kan klare det. Med en lignende præstation som sidste gang vil du igen være meget svær at slå i dag. Det klare modbud er 3 Axel Wind, der er kvik fra start og har fået et godt spor denne gang. En amerikansk vogn skal umiddelbart på for første gang på svensk jord, og det ligner et spidsbud herfra, og så stiger chancen for sejr.
Ranking: A:4,3 B:1,9,11,2 C:6,5,7,10,8,12

V75 -6 2640m volt
10 Cyber ​​Lane
er en hest med høje toppe, han var nummer to bag Who´s Who i Hugo Åbergs Memorial i sin sidste start og har allerede indsamlet 1,5 millioner SEK i løbet af året. Under Elite-løbet var han ikke den bedste, men vandt comebacket for to starter siden og viste derefter, at formen er på top. Han har ikke startet i Voltstart siden 2016, men det er en fornuftig hest, der ikke burde have problemer med startmomentet. Afstanden er ikke noget problem, og hvis ekvipagen sidder rimeligt godt inden sidste omgang, vil de være svær at modstå de andre. 9 Missle Hill skal gøre debut over lang distance, det er også en hest med en himmelhøj kapacitet. I dag er debut i volt start, men ifølge stalden skulle der ikke være nogen problemer. Med en normal god præstation gør ekvipagen her op om sejren. Nævner også 3 JJ Stitch, der har vundet fire af fem løb i år og er den sandsynlige leder af løbet. Vil føre i lang tid igen i dag, men med kun elleve heste i løbet klarer tillægs hestene sig bedre, da der ikke er så mange at runde, og jeg er ikke sikker på den kan holde hele vejen.
Ranking: A:10,9 B:3 C:7,8,6 C 11,2,4,1

V75-7 2140m auto
2 Frodo S.
kommer med en frisk sejr i bagagen fra sidste start, hvor den vandt på en god måde fra føringen. Frodo S. er starthurtig og ses på forhånd som den sandsynlige leder af løbet. I spidsen har der været fem sejre i seks forsøg på svensk jord. Men denne femårige har også vist, at han også kan vinde løb fra andre positioner. Så uanset om det bliver føringen eller ej, skal Frodo S. ses med en god chance for at vinde i den sidste afdeling. Garderer man 2 Frodo S., så skal man have 11 Kate Baldwin med på kuponen, selvom den har en dårlig startposition i dag, er det en hest, der besidder høj kapacitet og bør ikke helt ignoreres på trods af det dårlige spor. Örjan Kihlström sidder i vognen for første gang, hvilket er interessant. Med lidt tur med de rette rygge unde løbet, da vil den kunne være med på målfotoet.

Ranking: A:2 B:11,5,4,7,1,9,6,12,10,3,8

Odds-Betting.dk Andelspil – Vær med på vinderholdet

Spil med i vores V75 andelspil via Derby 25 her. Kun 125 kr. pr. andel. Vi har spilstop til andelspillet én time før første afdeling i V75. Dvs. kl. 15:20 på lørdag.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider