Søg
Close this search box.

V75 Hagmyren 31/7-21

Denne lørdags V75 travløb køres på Hagmyren.

V75 Andelspil

Køb din andel til vores andelsspil på Derby25 her. Koster kun 75 kr. per andel. Spilstop for køb til V75 andelspillet er kl. 15:20. Vi tager udgangspunkt i fakta/tips/analyser nedenfor, samt selvfølgelig det seneste nye info og staldsnak fra trænerne og kuske.

Fakta om Hagmyren, værd at vide

Hagmyren’s travbane har et kort opløb og måler kun 161 meter, så det er endnu mere gunstigt, at være i fronten ind til opløbet. Ifølge hjemmebanekusken Mats E. Djuse, kan det være svært at holde spidsen fra de indre spor bag startbilen, og det gælder for begge sider. De bedste startspor bag bilen er, som han oplever det, 4-6.

V75 Tips og analyser

V75-1 2140m auto
5 Born Unicorn galopperede i sidste løb. Ifølge træner Redén skyldtes det den amerikanske sulky, der blev brugt. Nu vender de tilbage til den sædvanlige vogn, og hesten har det godt under træning. Fint spor, vil muligvis prøve at køre spids, men kan vinde på andre måder også. En stærk A-hest med god sejrschance. 10 Zap Di Girifalco er en meget dygtig hest til klassen. Trives bedst i spids, men bør også fungere godt bagfra. Kan her køre bagved Örjan, når han kører frem. Skulle kunne finde positionen anden ydre og så vil den måske kunne tage den over opløbet, hvis der er blevet kørt hårdt. Formen er god, og Gocciadoros heste går virkelig godt i øjeblikket.
A: 5 B:10,2,9 C:4,1,7,6,8,11,12,3

V75-2 2640m volt
8 Tekno Viking kommer med fire sejre i streg og er i topform sammen med Mats E Djuse. En stærk og solid hest, der nyder godt af den lange distance, og som også har fået et fint springspor. Bør sidde langt frem tidligt og vil sandsynligvis overtage spids efter kort tid. Derfra vil de være svær at slå. En stærk A-hest. Modbuddet hertil vil fremmest være 10 Tangen Frikk, der også har topform for dagen og skal ses med vinderchance. 6 Kalmar er den tredje hest, der skiller sig lidt mere ud end de andre, sporet er lidt kringlet, men får de klaret det og får en god rejse, så har den en fin afslutning at tilgå.
A: 8 B:10,6 C:1,3,9,4,7 D:12,11,5,2

V75-3 1640m auto
Et mere åbent løb. 1 From The Mine vandt sidst fra spids i Skellefteå på 1.11,1 / 1640 meter auto på en god måde. Er der nogen, der kan holde spidsen fra det inderste spor på Hagmyren, skulle det være From The Mine, der er ekstremt hurtig og smidig i benene, hvis den holder føringen har den en fin chance for at lede rundt om. 8 Click Bait kan vi ikke komme udenom, desværre fik den et træls spor bagom vingen. Den er ellers også hurtig, men kan nok ikke drage fordel og kan ende i dødens. 9 Diamanten er også hurtig fra start og har hurtige startrygge, så Goop burde få en god position.
A:1,8,9 B:5,10,3,2 C:7,12,6,4,11

V75-4 2140m 2140
7 Rapunzel har springspor på den første volt, og når hesten kan åbne, tror jeg, at de kan komme til spids. Kunne føre dette løb rundt om og så selvfølgelig drage fordel af det korte løb. 13 Make More har en høj kapacitet, men har endnu ikke vundet under Goop trods nogle gode præstationer. Nu har de fået springspor framellemvolten (20m tillæg), og de prøver nu med Jepson i sulkyen, ligesom de tager skoene af igen. 9 Alexi Quick er en hest, der burde have flere penge på kontoen, end hun har og derfor ofte står godt i pengene. Dette er også tilfældet her og fik også et helt ok spor 2 i mellemvolt. Det betyder, at Goop ikke sætter sig fast, men kan køre fremad, når den er i position. Jeg tror, at de står over for en passende opgave her.
A:9,7,13 B:1,4,15,10,12,14 C:3,6,2,5,8,11

V75-5 1640m auto
6 Erv Zet er en af rundens største favoritter og det burde den også være. Den kører efter min mening i en for lav klasse rent kapacitetsmæssigt og med et godt spor og sko -ryk skal chancen på forhånd bedømmes til at være meget god. Hesten åbner hurtigt og tager føringen herfra. Herefter ser det svært ud for de andre ekvipager. Så tror jeg ikke, at nogen kan slå ham. Det kræves, at nogen skal gå op udenfor og sætte tempoet, og jeg kan ikke finde den hest her. Skulle favoritten køre sig væk, er der mere åbent bagved. På 9 King Kong er de seneste rapporter er gode. Hesten skal være hurtig i træningen og synes at have taget det sidste løb på en god måde. Kim Eriksson kørte meget hårdt sidste gang, og jeg synes, han kørte for hårdt. Det var første gang over en lang afstand med en temmelig uerfaren hest, og du ville sandsynligvis have været i ryggen på lederen. Hesten har ellers vist kapacitet, men bagsporet reducerer chancerne lidt. 4 First Love M.L. kommer med tre sejre i streg og nu prøver han i klasse 2. Han har klaret sig godt og vandt let fra spids sidste gang på Rättvik. Han er hurtig bag bilen, men kommer favoritten 6 Erv Zet tidligt, kan det være en god ryg at gå i.
A:6 B:9,4,2,8,1 C:11,12,3,5,7,10

V75-6 2140m volt
5 Titan Yoda det er sidste løb før de deltager i udvælgelsesløbet til derbyet. Det siges dog fra stalden, at de vil have en rigtig træning, så Ulf Ohlsson vil gerne køre offensivt. Hesten er stærkere end hurtig og kan klare det tunge arbejde. 4 Borboletta skal også med på kupongen, da formen er i zenit ligesom staldformen er det i Gocciadoros stald. 11 Tattoo Avenger er interessant her. Kun barfodet bag, og med sko foran er et lille minus, selvom stalden siger, at det ikke gør den store forskel. Leveres med absolut topform og har set frygtelig flot ud i de seneste starter. 2 Don´t Be Weak kommer med stærke rapporter fra stalden og har gjort det godt til sidst. Godt spor og følelsen er, at han møder lidt lettere modstand denne gang. 8 Island Radio har trist spor nu, men Örjan er god, så han burde finde ud af det. Hesten har den bedste bid til sidst, så det er vigtigt at have en god tur og spare hastigheden til opløbet. Desværre er sporet som det er, og det reducerer naturligvis chancerne, men til 3% skal hesten medregnes hvis man vil have en skræl.
A:5,11,4 B:2,3,8,6,7 C:1,9,12

V75-7 2640m auto
2 One Art Of Art, har et godt spor og hesten er mellemhurtig. Han er ikke afhængig af spids og trives over længere afstande. Møder lettere modstand end hvad han gjorde sidste gang og stod da for en stærk præstation. 3 Bald Eagle kan opnå hurtigt bag bilen og sigter på spids herfra. I den position trives hesten og kan føre dette i lang tid. Har en dejlig afslutning til rådighed, og det er slet ikke umuligt at føre rundt om. 10 Otroligisåfin kommer fra en sejr sidste gang på Hagmyren og det efter en solid præstation. Ulf Ohlsson op denne gang er selvfølgelig interessant, og det vil være uden sko denne gang. Drager fordel af tempo og bør ikke ignoreres af spillerne.
A:2,3 B:10,7,1 C:6,5,9,12,4,8,11

Vær med i vores Andelspil – Køb din andel til vores andelsspil på Derby25 her. Koster kun 75 kr. per andel. Spilstop for køb til V75 andelspillet er kl. 15:20.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider