Søg
Close this search box.

V75 Östersund 12/6-21

Herunder vil der senest fredag middag komme analyse og spiltips til lørdagens V75 på Östersund.

Vær med til at vinde millionerne – Spil med i vores andelspil på Derby25 her.

Se weekendens Derby25 program her – Med løbsprogrammer fra:

  • JYDSK VÆDDELØBSBANE 4-ÅRS PRØVER FREDAG 11/6 KL. 15.45
  • KLAMPENBORG GALOPBANE FREDAG 11/6 KL. 18.45
  • CHARLOTTENLUND TRAVBANE LØRDAG 12/6 KL. 11.00
  • ÖSTERSUND TRAVBANE V75 LØRDAG 12/6 KL. 14.45
  • BJERKE TRAVBANE OSLO GRAND PRIX SØNDAG 13/6 KL. 13.45
  • SKIVE TRAV V65 MANDAG 14/6 KL. 18.

V75 Östersund 12/6-21 Analyser og spiltips

Lad os komme i gang med analyserne af hver afdeling af denne lørdag V75 på Östersund.

V75-1 2140m Auto
5 Cash Cowboy
fik et godt løb sidste gang på Solvalla, da det var finalen i klasse-l. Den sad dog fast med kræfter over mål, de kræfter, som vi nu håber, vil blive brugt godt i dag. Gangen inden vandt de på V75 fra spids. Han er starthurtig og fra en god startposition vil Erik Adielsson kunne nå spids eller i det mindste en god position. Hvis Cash Cowboy tager føringen, opnås der meget. Han har fem af sine syv sejre i sin karriere taget fra spids. Fin A-hest eller sikker.

3 Young King imponerede i debut af sin nye træner Per Linderoth i sidste start. Til dagens start vil det være uden sko igen, og derudover vil han blive kørt af sin tidligere træner Per Lennartsson der jo kender hesten ud og ind. Young King har tidligere vist, at han trives uden sko og med Lennartsson i sulkyen.

Ranking: A:5 B:3,10,6,11,4,2,12 C:7,1,9,8

V75-2 2140m Volt
Her finder vi nok omgangens sikre holdepunkt, 10 Månlykke AM. Dette er en syv årig, der allerede i en tidlig alder viste tegn på høj kunnen. Men siden Gunnar Melander fik ham i træning sidste år, har Månlykke AM haft en udviklingskurve lodret op. Han er vel nok den bedste koldblod lige nu og sikkert også mange år fremover. I år har den startet i fire starter, og alle har endt med sejr. For to starter siden besejrede de også Elitkampen-vinderen Odd Herakles, det var en uovertruffen præstation. Uret stoppede ved 20,8 sidste omgang! En lignende sidste runde var også på Månlykke AM i sidste start, da han vandt tilsyneladende u-kørt på en overlegen måde. Han er både stærk og hurtig, og vil han være meget vanskelig at slå i dag. 


4 Ard er en spændende seksåring, der har god fart og er ved at gå ind i eliten. Fra et godt spor på den mellemliggende volt er dette den sandsynlige leder af løbet efter et stykke tid. Skulle der ske noget uventet med Månlykke AM, som ellers sandsynligvis vil overtage, vil Ard være svær at hente for de andre. Vil her også nævne 6 Mo Sjur der har taget endnu et skridt i sin udvikling i forbindelse med overgangen til den dygtige Joakim Elfving, og den seneste præstation imponerede virkelig. Kan femåringen igen være nede og røre ved en tid på 1.22, så når den langt her.

Ranking: A:10 B:4,6 C:7,12,9,11 D:2,1,5,8,3,13

V75-3 2140m Auto
1 Margareta Tooma.
 Dette er en nyerhvervelse for træner Daniel Redén. I den sidste start debuterede hun for ham, og hvilket indtryk vi fik at se! Hun lavede jo et show og vandt løbet let. Margareta Tooma har tidligere vist, at hun kan åbne godt bag bilen, og hvis hun og Hanna Forslin kan holde indersporet og køre i spids, så får de andre svært ved at hente hende. Mulig spids og slut, stærk A-hest i dette ungdomsløb.


3 Global Benefit er vant til at stå over for hård modstand og har således fået en vis sejhed. I den sidste start fik hun serveret løbet og takkede for det ved at sprinte forbi alle over opløbet. Formen er i top og for dem, der vælger at gardere, er dette et given streg på kuponen. Har også dygtige Magnus A Djuse i sulkyen.

Hvis der bliver kørt for meget i teten, som vil være en fordel for flere heste bagved, der vil kunne komme ind i løbet, bl.a 12, 13, 14 og 15.

Ranking: A:1 B:3,15,13,12,14,9,7 C:4,5,10,2,11,6

V75-3 2140m Volt
1 Global Attention
kan meget vel være helt overlegen her, i et eller meget åbent løb. Men vallakken er helt upålidelig i ærlighedens navn, og ligesom han kan vinde 50 meter, kan han også være væk via galop til enhver tid. Skiftet til den dygtige Mats E Djuse kan være nøjagtigt hvad hesten har brug for til at fokusere, og hvis besætningen formår at være enig, så kan det være så enkelt som spids og slut, et tipsetter til dem uden nerver.

6 Kissinger Boko er en god fire år gammel vallak og trænes af Robert Dunder. Han har startet året lovende med to sejre i lige så mange starter. Formen er god, men i dag er den første start med volt siden debuten på travbanen. Kissinger Boko kan vinde løbet på forskellige måder, men hvis han kommer til spidsen, ville det være positivt.

3 GK Justus er en spændende hest trænet af Stefan Arvidsson. Han har vist, at han kan åbne okay, og fra en god startposition med Örjan Kihlström i vognen får den helt sikkert en fin position. GK Justus har en god holdning og er under udvikling, han er et tidligt streg på kuponen.

Vil også nævne 7 Eagle Hall, der allerede viste i en alder af tre år, at han klarede sig godt mod sine jævnaldrende. Men desværre fik hans fire-år sæson spoleret af en skade. Men nu er Eagle Hall startet op igen. For to starter siden imponerede han meget via 11,3 sidste 800 m i tredje spor, hvilket også var nok til sejr. Ligesom i dag sidder Ulf Ohlsson i vognen, hvilket er et plus. FVinderformularen er der, og hvis de kan finde en fornuftig position fra sit spor, vil Eagle Hall være i stand til at udfordre oppe foran.

Ranking: A:1 B:6,3,7,5 C:9,8,2,10,12,11

V75-5 2640m Auto
4 Bitcoind´Arc
er en dygtig og spændende fire-åring, der i sin sidste start klarede sig godt uden for Brambling i en ny rekord tid. I dag er modstanden lidt klempeligere, og Bitcoind´Arc har fået en god startposition. Han er min sandsynlige leder af løbet, og derfra er han den hest, de andre skal slå.

9 Gogobet Sisu er en meget dygtig femåring, der i sidste start under Elitlopp weekenden fik et umuligt løb efter sin galop, hvilket betyder, at starten bare er at glemme. For to starter siden var han ude og mødte den ultimative elite med blandt andre Don Fanucci Zet og Hail Mary, hvor han klarede sig godt som en firer. Gogobet Sisu er ikke helt pålidelig, men med hensyn til kapacitet står han for klassen. At det er et længere løb i dag ser jeg som en fordel for Gogobet Sisu. Hvis han holder fast i den rette gangart i dag, så er han given på målfotoet.

Ranking: A:4,9 B:11,12,8,1,7,10 C:10,5,2,6,3

V75-6 1640m Auto
3 Upstate Face har virkelig fundet formen og har tegnet sig for to V75-sejre på de tre seneste starter. For tre starter siden vandt de tilsyneladende let fra spids i fin stil, og i den sidste start, som var en finale under Elitlopp-weekenden, vandt de via en hurtig afslutning fra køen. Upstate Face er alsidig og har i dag en god startposition. Han er den sandsynlige leder i løbet, og fra denne position vil han være svær at hente. Fin A-hest

4 Van Gogh ZS, kommer med to sejre på kontoen og er i topform. Det rapporteres uden sko til starten her, hvilket er en klar fordel for ham, hvis det også bliver sådan i løbet. Fra stalden er de optimistiske og meddeler, at Van Gogh ZS er god i jobbet derhjemme på gården inden dagens start. Skal med på kuponen.

10 Even’s Cool Boy klarede sig meget godt i sidste løb, da han knuste sin modstand. Han starter med en formkurve, der peger opad, og hvis den kun løser sig noget fra hans bagspor i dag, vil de passere mange over opløbet. Jeg vil også nævne 1 Beartime der desværre galopperede straks i finalen på Solvalla, og det var selvfølgelig uheldigt, i betragtning af at vallakken har set ekstremt stærk ud på det seneste, så er dette en givent streg på kuponen i et åbent løb.

Ranking: A:3,4,1,10 B:11,9,7,6 C:5,2,8

V75-7 2140m Auto
Jämtland Stora pris
 afslutter denne V75 runde, og hvilket startfelt vi får her. Løbet ser på forhånd meget spændende ud.

3 Missle Hill vandt sikkert i Umeå i sidste løb og har i dag været en af ​​de pålidelige heste der vandt i sporlotteriet. Han er hurtig væk fra starten, og fra spor 3 er de den sandsynlige leder af løbet. I den position trives Missle Hill godt og vil være svært at slå for sine konkurrenter. Sidste år vandt han Jubilee Cup via en vild-finish. Hvilket også betyder, at han ikke er afhængig af spids for at vinde disse typer løb. God A-hest.

8 Hail Mary er Robert Berghs fem årige, som næppe har brug for yderligere introduktion. En usædvanlig hest, som vi gerne ville have set i dette års Elitlopp. I den sidste start klarede han sig rigtig godt uden for dette års Elitlopp-vinder Don Fanucci Zet, men blev besejret via målfoto. Hail Mary er en verdensstjerne, der i dag fik en hård startposition med spor 8 bag bilen. Det er sandsynligt, at vi vil se en offensiv tilgang lige fra starten, og hvis Hail Mary har en sådan dag, som han kan have, kan han vinde dette løb fra dødens.

4 Brother Bill var i samme løb som Hail Mary og Don Fanucci Zet i sin sidste start, men der kom en galop lige før målstregen. Men inden galoppen tog han flere metre op på de to konkurrenter under hele løbet. I dag har de en god startposition, og det er også første gang med Björn Goop i sulkyen, hvilket er interessant. Skal med på alle kuponer. For dem der vil gardere yderligere, da glem heller ikke 1 Wild Love, der jo vandt Harpers Hannover.

Ranking: A:3,4,8 B:1,9,2,6 C:7,10,5

Held og lykke med spillet

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider