Søg
Close this search box.

V86 VAGGERYD 9/6-21

Fin gevinst på kr.6.751 i går på vores store systemforslag, og kr. 466 på det lille, som blev spillet på andelspillet.

Håber i støtter op om V86 i dag, hvor vi i sidste uge var millimeter fra at have dem alle rigtige, og måtte nøjes med en del 7’ere og masser af 6’ere. Vi tager den i dag!!!

>>> Andele kan købes her

Vaggeryd er som sagt vært for V86 i denne uge, og det er kun én bane, spilstop er allered 19:20. Opløbet på Vaggeryd er 200 meter, og banen er snævrere end gennemsnittet.

V86-1

4 Maestro Crowe kørte sidste i Harper Hanovers, og til sidst var der flere kræfter tilbage. Her ser det meget bedre ud for maestroen, og jeg ser ham som en klar A-hest og muligvis sikker. Modstanden er mere lempelig denne gang og g Johan Untersteiner rykker nok tidligt frem i spids her.

Ranking: A:4 B:8,7 C:10,2,5 D:3,6,1,9

V86-2

7 Becker Grif sidder nok i spidsen før eller senere, og modstanden her føles umiddelbar overkommelig, hvis Becker Grif er som i hans sidste to starter. Men det er dog 2640 meter, og hvordan kaperer hesten denne distance?

Ranking: A:7 B:5,4,12,14,13 C:10,11,15,3,2,8,9,1

V86-3

9 Knight of Steel fik nu bagspor over den korte distance, og dette åbner løbet mere op. Derfor vil jeg fremhæve 3 Nicois Du Gull der gjorde årsdebut senest og skrællede. Vandt her enkelt fra spids. Hesten har haft det svært inden, Oskar beretter om at hesten havde en hjertemuskelinflammation i vinters men at hesten nu har fundet sig selv igen. Han var imponeret af årsdebuten og man sigter mod spids og slut igen. Hesten er starthurtig og har fordel af den korte distance.

Ranking: A:3,9,1 B:2,8 C:11,4,5,7,10,6

V86-4

10 Namaste drager fordel af, at det er et ret lille felt at runde. Hun kan bestemt runde disse heste, men den seneste indsats efterlader stadig nogle spørgsmålstegn. Døjede med travet og galopperede til slut. Fra stallet siges det, at de ikke ved hvorfor, men at hesten har været god i træningen. Kapacitet og hastighed er der for at vinde et løb som dette.

Ranking: A:10 B:7,8,2,4 C:9,3,5,6,1

V86-5

12 Cash And Carry er sandsynligvis den bedste hest i feltet her. Men der er nogle spørgsmålstegn til denne start, da hun sidst blev strøget for dårlige blodværdier. Anders satser på et offensivt oplæg, men at hun skal i gang, før de tør tro meget på hende. Ellers holder Anders denne hest meget højt, og hun kan vinde på ren kapacitet. Men fra spor 12 med en kusk og træner, der ikke tør tro på hende, da skal den garderes.

Ranking: A:12,3,2,6,5 B:10,4,7,1,9,8

V86-6

5 Nouba Mom skal køre uden sko for første gang. Meget interessant på denne dejlige hoppe, der ofte klarer sig godt. Spor 5 er godt, men hun har meget hurtige konkurrenter inden for sig. Det vil sandsynligvis være meget kørsel, og hvis Kevin bare finder sig i en fornuftig position, tror jeg, hun vil fælde mange til sidst.

Ranking: A:5,3,4 B:1,6,7,11,12,9,8 C:2,10

V86-7

Personligt valgte jeg at garderee 4 Amornero Roc sidste gang, hvor han var den store favorit på V75. Af hensyn til galop. Men her ser jeg ikke de store faresignaler. Jeg tror Mika Forss følger startbilen, sidder tidligt i føringen, og så er italieneren mere eller mindre i mål.
Ja, vi spillere skifter nogle gange hurtigt. Sidste gang følte jeg, at han var lidt for stor favorit – denne gang en god chance, selvom det er et løb med flere gode modstandere bagved, men jeg har svært ved at se Amornero Roc tabe, hvis han bare er sig selv igen. Men jeg har dog en svaghed for 8 Golden Guard, desværre et vanskeligt spor herfra, ellers ville den godt kunne udmanøvrere Amornero Roc.

Ranking: A:4 B:8,3,1,6,10,11,9,5 C:2,7,12

V86-8

2 Bolt Kronos kan godt betragtes som den rigtige favorit. Perfekt spor og hesten er medium hurtig. Uden sko rundt gav et ekstra punch i sidste løb, og de fortsætter med dette til denne start. Får sandsynligvis ingen føring, men kan alligevel få et perfekt løb. Ikken en sikker, men en given A-hest.

Ranking: A:2,3,9 B:10,5,6,11 C:1,4,12,8

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider