Søg
Close this search box.

V75 Solvalla 30/5 – Elitlopps Søndag

Nu er det Eliteløbs weekend i Sverige (Elitlopp), her kommer der 2 virkelige stærkt besatte V75 over 2 dage, både lørdag og søndag. Nu er vi nået til søndagens V75 – du finder lørdagens travtips her.

Det skal denne søndag afgøres hvem der vinder hoved løbet, hvor der køres en kvalifikation i 2 heat, hvorefter de kvalificerede heste dyster om Elitloppet 2021. De 2 kvalifikationsløb er selvfølgelig med på V75 i afd. V75-2 og V75-3.

Nederst på siden finder du link til vores andelsspil.

V75-11640M AUTOSTART

8 Odd Herakles  er en fantastisk traver, der kun er blevet slået af fænomenet Månlykke AM i moderne tid. Her undslipper den elleve år gamle hingst Gunnar Melanders Månlykke AM, men selvfølgelig ville sporlodtrækningen det, at man så skulle ende ude på spor 8. Det er dog sikkert, at Odd Herakles kan “flyve” lavt ved starten, hvor spidsen helt sikkert prøves at erobres – og her hjælper den barfodede balance også, men der er flere indenom, der bestemt også er interesserede i at køre fra start. Hvis føringen nås uden kamp, ​​er løbet efter min mening slut. men undertegnede har en lang vej at gå. En eventuel sikker, eller meget god A-hest.

Indenom findes der andre alternativer, hvis man vil prøve at vælte favoritten, der kan nævnes 5 HVTuuri, der virkelig får dens ilddåb denne gang, men på samme tid ved vi ikke, hvor god hesten faktisk er, og sejrene i hjemlandet er taget let. Rygtet har det, at både barfodet balance og Yankee-vogn og hesten kan åbne virkelig skarpt bag bilen. Men man skal heller ikke glemme 4 Tangen Haap, 6 Lome Brage.

Ranking: A:8 B:4,6,5 C:10,3,2,7,9,1

V75-2 1609M AUTOSTART – Elitloppet, forsøg 1

1 Vivid Wise As  vil være manges favorit, men det føles ikke helt rigtig for italieneren. Hingsten galopperede fra det samme spor i sidste års udgave, og derudover er syvåringen næppe kvik nok i benene til at beholde føringen, hvis han skulle holde sig til trav køl. Med hensyn til kapacitet er Gocciadoros stjerne utvivlsomt en af ​​banens bedre.. Men denne weekend har du sjældent råd til problemer undervejs. Dygtige 4 Aetos Kronos  har et mere behageligt spor bag bilen, og denne femårige har lært at åbne bedre og bedre bag bilen. På trods af at dette er Magnus A Djuses første Elitlopp, så mener undertegnede, at talentet normalt kører koldt og godt, hvilket gør makkerparret til et sundt tip. 2 Moni Viking bliver spændende at se over den korte distance.

Jeg ser disse 3 heste som lidt bedre kandidater, end de øvrige. Men faktum er, at i disse forsøg er alle heste så sublime, at de alle kan ende i vindercirklen. Der er også det faktum, at hestene skal være klar til finalen, så man trykker måske ikke pedalen helt i bund, hvis kvalifikation ser ud til at lykkes inden mållinjen.

Ranking: A:4,2,1 B:8,3,7,5,6

V75-3 – 1609M AUTOSTART – Elitloppet, forsøg 2

Hvis det forrige forsøg 1 var en svær nød at knække, så er forsøg 2 næsten umuligt. Banelodtrækningen åbnede virkelig det hele op, og hvordan det ender, er skrevet i stjernerne. 1 Cokstile fik med et meget tiltrængt løb i Charlottenlund, og fik dermed skærpet formen og sidste års vinder (efter at Propulsion blev disket) ønsker at forsvare sin titel, men spørgsmålet er, om det er muligt fra startspor 1? Italieneren kan nok ikke åbne hurtigt nok til at holde spidsen.. Og så er hingsten udeladt.. Nej, dette er næppe vinderen af ​​dette forsøg 2. 6 Ecurie D virkede decideret som en usårlig hest sidste år, og efter indsatsen i det paralympiske løb, hvor hesten var syg, går femåringen nu pludselig under radaren. Denne vil helt sikkert være med på målfotoet. En skræl vinder kan være 7 Click Bait, den kan åbne og sagtens blæse i spidsen fra spor 7, skal ikke undervurderes.

Ranking: A:6,5,3 B:8,1,2,7,4

V75-4 – 1640M AUTOSTART

6 Armornero Roc har virkelig set stærk ud i begge sine starter på svensk jord, og dette er en femåring der kommer til at løbe mange penge hjem, hvis han forbliver skadefri. Denne gang det også uden sko, og det ville ikke være overraskende, hvis vallakken vinder dette fra dødens, en stærk A-hest. 4 Dark Roadster er den sandsynlige leder af løbet, og det ville være overraskende, hvis Ida Riesterer opgiver initiativet denne dag over den korte distance. Hvis de to overnævnte har svært ved at blive enige, hvilket ikke er helt umuligt, åbner det løbet op, og så kan alle vinde. 10 Upper Face  kan dermed komme bagfra og den lever af styrken. Vil også nævne 5 The Bald Eagle der var dygtig ved sejren i maj over 2140m., dog har den aldrig vundet over kort distance.

Ranking: A:6 B:4,10,5 C:7,9,1,3,2,12,8,11

V75-5 – 1640M AUTOSTART

4 Fifty Cent Piece har imponeret enormt på slut, og hoppens krigerholdning skal virkelig understreges. Robert Bergh’s (der selv har karantæne) hest vil nu blive styret af Örjan Kihlström for første gang, og hvis makkerparret fungerer, ender de i kampen om sejren. 1 Balsamine Font imponerede med en overlegen sejr i sin tilbagevenden på svensk jord, og Björn Goop gør bestemt hvad han kan for at forsvare spor 1. Undertegnede anser det ikke for umuligt for makkerparret at få succes med præstationen, men på samme tid er det ikke helt givet, og så kan du ende i problemer. 10 Beautiful Colibri kan være det sjove tredje streg på kuponen. Denne franske dame er relativt hård og kan dukke op på linjen, hvis det går stærkt væk hele vejen.

Ranking: A:4,1 B:10 C:9,2,7,6,3,5,8

V75-6 – 1640M AUTOSTART

4 Disco Volante  klarede sig godt i det sidste løb, men sluttede alligevel på femtepladsen. Vallakken er kendt for sin hurtighed, og styrer helt sikkert til spids her – måske bare spids og slut… Skal man nævne den nærmeste udfordre, så må det være 3 Bill’s Man. Frode Hamre var meget tilfreds og optimistisk med hensyn til syvåringens seneste optræden, og hesten så ordentligt godt ud, som låst over opløbet. Erik Adielsson vil bestemt blive beordret her til at være mere offensiv i sin styring, og dette vil være spændende at se. 1 Night Brodde vil konkurrere med barfodet balance for første gang i sin karriere. Kan også åbne hurtigt og behøver ikke at være helt væk. 

Ranking: A:4 B:3,1,10,8 C:9,6,2,7,5

V75-7 – 1640M AUTOSTART

4 Sister Sledge har allerede kørt over otte millioner ind på trods af sin unge alder, og det viser virkelig, at dette er en rigtig god hest. I de to starter på svensk jord har fireåringen vist et vidunderligt register, men frem for alt utrolige hastighedsressourcer, og nu vil dette sandsynligvis blive yderligere styrket via barfodet rundt om. Besætningen blæser således mod føringen med det samme. Måske bare spids og slut…. Meget interessant. 6 Chestnut Hill klarede sig godt bag Milliondollarrhyme i sin debut for Stefan Melander, og her er kapaciteten høj for konteksten. Fireåringen er registreret uden sko denne gang, og hvis det i sidste ende er tilfældet, regnes hingsten med. Naturligvis skal man heller ikke undervurdere 8 Rom Pays Off og 10 Bepi Bi.

Ranking: A:4 B:6,10 C:8,5 D:2,3,1,9,7

V75 Andelsspil til Solvalla 30/5-2021

Vi har hos Odds-betting.dk laves en andelshold på Derby25, da vi gerne vil give muligheden for dig som læser at være med til at vinde de store præmier. Vi har en god historik på V75, V86, V64, V5 og V4 – vær med på vinderholdet her.

Vores andelspil til Solvalla, sidste tilmelding er søndag kl.14:00. Pris pr. andel er kr. 100,- der er kun 50 andele i alt, så skynd dig at få din andel i vinderkuponen (det satser vi på). Vi tager udgangspunkt i de rankings og analyser ovenover, men også travinterviews og anden nyttig info kort før start.

V75 Andelssystem

Hermed spillet til søndagens Elitlopp på Solvalla, andele kan købes på Derby25.

Vi kører system med A, B, og C heste, samt med U-tegn. Der er plads til et par skræl + favorit sejre.

Hvis der kommer flere penge i puljen her til formiddag, inden løbets start, kan det være vi laver et yderligere system.

Vi laver lige endnu et spil, denne kan købes for kun 50 kr. pr. andel, dvs. denne er ikke med i ovennævnte andelspil, du kan spille med her inden kl. 13:00:

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider