Søg
Close this search box.

V75 Analyse og Tips – Solvalla 29/5

Nu er det Eliteløbs weekend i Sverige (Elitlopp), her kommer der 2 virkelige stærkt besatte V75 over 2 dage, både lørdag og søndag. vi starter her med lørdagens V75, hvor der bl.a. andet køres Harpers Hanover Løb i V75-7.

Odds-Betting.dk – Nu også med andelsspil – Køb din V75 andel her hos Derby25.

V75-1 – 2140M VOLTSTART

11 Arquana As, vandt med enkelthed i sin seneste fremtræden i tiden 13.2 og femåringen fik vist at hun også kan køre i vanlig vogn. Nu når Timo Nurmos “katapult” jo nok ikke føringen denne gang med 20 meters tillæg, men hesten er mindst ligeså god med et passende rygløb og med nogenlunde løbsforløb, skal den ses med sejrschance. Meget spændende med “voltspecialisten” Erik Adielsson i sulkyen for første gang, hvilket burde hjælpe med en god placering i starten.

Vil desuden nævne 2 Georgia Am fra første startvolt. Overtog i sin seneste fremtræden fronten halvejs i løbet sidst og kørte en sikker sejr hjem i tiden 14.5. Samt 6 Joyful Trix, der med springspor måske kan køre sig til front. Har med Örjan Kihlström i sulkyen i de seneste 6 fremtrædende været mellem de 3 første – 3,1,2,1,2,2.

Bedste hest i løbet er uden tvivl 15 Ultra Bright, dog med 40 meters tillæg, kan det selv med en 12-tid være svært at vinde, men den skal nok med på alt.

Ranking: A:11,2,6 B:15,5,1,8,7 C:9,14,3,13,12,10,4

V75-2 – 2140M AUTOSTART

5 Rotate, er en sund tipsetter. Femåringen har haft tid til at blive vallak, og udvikle sig. Sidst vandt den en meriterende flot sejr over selveste Hail Mary, og ikke mange i klassen kan prale af det. Faktisk har hesten skrabet så mange penge sammen for at tilhøre den svenske Bronze Division og vil gøre det efter dette, så det må siges, at Björn Goops kontrol er meget god i denne finale. Kan vinde løbet på forskellige måder. En god A-hest eller sikker.

Bagved er det mere åbent, men skal vi nævne én hest, så må det være 1 Deal Done Zet, den sluttede stærkt i sit sidste løb og kunne ikke være bedre end 2, i betragtning af hvordan løbet gik. Før det blev vallakken nr.4 i et løb med kræfter i behold bag ved Moni Viking, og det ser således ud til, at Daniel Redéns hest er i en rigtig god forfatning. Nu vandt hesten sporlotteriet, og Örjan Kihlström kører nok alt hvad remmer og tøj kunne holde for at opretholde initiativet fra start til slut. Lige meget hvad vil den få en fint løb.

Ranking: A:5 B:1,3,9,7,8,2,11,10,12 C:6,4

V75-3 – 2140M AUTOSTART

4 Cab Lane kan betragtes som en god tips-etter i dette felt. Denne har vist en alsidighed, som vi ikke har set før i seksåringens liv, og du kan ikke sige andet er, at hingsten har udvidet hans arsenal. Her kunne hesten nå føringen på et tidligt tidspunkt, men samtidig er det ikke et must, og Per Lennartsson er også en dygtig taktiker, der helt sikkert har både en plan B og plan C i baghånden. Kan derfor vinde på flere måder. En sund A-hest.

7 Jaguar Dream er en “flot” hest, der helt sikkert vil gøre sig et navn i topklassen efter denne finale. Undertegnede mener ikke, at dette vil være et problem, da hingsten har et fantastisk “løbe hoved”, der gør ham ubarmhjertig, også i finalen her. Seksåringen vandt i sidste optræden fra positionen uden for lederen uden at have topform endnu, og med den træning kan vi nu forvente en frygtelig præstation. Uden sko, er der også rapporteret om, og vi så sidste gang hesten fik lov til at danse uden sko, var det ren opvisning. Er starthurtig og trives i front.

Ranking: A:4,7 B:6,10,2 C:9,3,1,11,8,12,5

V75-4 – 2140M AUTOSTART

10 Venture Capital stod for en stærk præstation i sin seneste start i betragtning af forberedelserne, og denne vindermaskine ser ud til at være ægte. Nu venter en helt anden opgave med bagspor, men det ser ud til, at fireåringen er relativt allround, og så vi vil sikkert se hesten på målfotoet igen.

5 Gogobet Sisu var ude og sparre sig med storheder som Don Fanucci Zet, Hail Mary og Brother Bill i sin seneste optræden, og sådan en træning skulle være den perfekte genopladning til det der kommer her. Tilbage mod “almindelige heste” skal femåringen helt sikkert med på lappen, og fra en perfekt startspor burde den dygtige Mats E Djuse kunne køre sig til en fin position. Når de er der, vil det ikke være en sjov opgave for de andre at forsøge at modstå denne stenhårde hest.

Ranking: A:10,5 B:6,2,7,9 C:12,1,8,11,3,4

V75-5 – 2140M AUTOSTART

5 Oxidizer var temmelig passiv i sin seneste optræden, hvilket næppe var ideen på forhånd, men det var den bedst mulige genopladning til dette løb. Vallakken stødte også på overmagten ved den nævnte lejlighed, hvilket ikke er tilfældet i denne finale, og derefter mener undertegnede, at seksåringen vender tilbage til vindercirklen. Startpositionen er perfekt til den normalt hurtige vallak, og Ulf Ohlsson bør fokusere på at glide ind i banen med det samme for at få en god position. Hvis det lykkes med et fint rygløb op til den sidste runde, så er dette et spil mod ét mål, når klasseklatreren modtager en angrebsordre. God A-hest eller sikker.

Bagved kan bl.a. nævnes 3 Otroligosåfin, der er en hurtig startraket, og vil helt sikkert få en fin placering.

Ranking: A:5 B:3,8,2,10 C:1,6,9,7,12,11,4

V75-6 – 1640M AUTOSTART

4 Double Exposure så ikke særlig godt ud på den sidste langside af årets debut, men faktum er, at hoppen tog sig bedre sammen som låst over mål i en fin tid. Med løbet i kroppen kan vi nu forestille os, at otteåringen vil have betydeligt bedre form og trimmet til dette løb. Hesten har vundet dette løb før, og selvom føringen måske er optaget, kan denne hoppe vinde dette fra alle positioner. En god A-hest.

8 Mellby Free kan åbne frygteligt hurtigt fra alle sporene bag bilen, og undertegnede anser det ikke for umuligt for Björn Goop kører til føringen. Under alle omstændigheder bør der ikke være tale om at bakke ned, nu da hoppen har et meget tiltrængt løb i kroppen og også er maksimeret i både udstyr og balance. Den tidligere Stoke Championship-vinder er en ægte jern dame med et guld løbe-hoved. Skal med på kupongen. (UDGÅET)

Ranking: A:4,(8) B:1,9,2,3 C:10,6,5,7

V75-7 – 3140M VOLTSTART

8 Who’s Who. I den sidste start var de ude i finalen i det paralympiske trav. Da fik den hårdt pres fra starten, og den brugte for mange kræfter, så den manglede sin speed til sidst. Han har tidligere vist, at han kan klare den længere afstand. Vi husker blandt andet andenpladsen i Åby Grand Prix sidste år. Det indre spor med 40 meter tillæg er muligvis ikke optimalt, men Örjan Kihlström, der sidder i vognen, siges at være ivrig efter at finde sig selv i et andet spor tidligt, og når du kommer ud, er der flere forskellige taktiske tilgange til at tackle dette lange løb. Hvis bare han gemmer sin speed til sidst, så er der ikke mange der kan følge Who’s Who – Skal ses som en af ​​dem, der kan vinde løbet.

7 Born Unicorn er et ægte talent, der ville have haft betydeligt flere penge på kontoen uden forskellige skadesproblemer undervejs. Daniel Redén har gjort et strålende job med syvåringen, som nu ser bedre ud i jobbet end nogensinde før, og vallakken vil stå over for en strålende fremtid, hvis han kan konkurrere kontinuerligt. Hesten er bestemt i en dårlig situation her, på en smal mellemvolt, men Björn Goop er den regerende mester i dette løb, og manden i guldhjelmen kan helt sikkert finde ud af, hvordan der skal køres.

Men seriøst, hvis du har råd, så tag alle heste med, da jeg ser dette løb være meget åbent, hvor alle heste med den rette dag og løbsforløb kan ende i vindercirklen.

Ranking: A:8,7,2,1,9,6,10,3 B:11,13,4,15,14,5,12

V75 Andelsspil til Solvalla 29/5-2021

Vi har hos Odds-betting.dk laves en andelshold på Derby25, da vi gerne vil give muligheden for dig som læser at være med til at vinde de store præmier. Vi har en god historik på V75, V86, V64, V5 og V4 – vær med på vinderholdet her.

Vores andelspil til Solvalla, sidste tilmelding er lørdag kl.15:20. Pris pr. andel er kr. 100,- der er kun 50 andele i alt, så skynd dig at få din andel i vinderkuponen (det satser vi på). Vi tager udgangspunkt i de rankings og analyser ovenover, men også travinterviews og anden nyttig info kort før start.

Systemstamme – V75 Systemet til Lørdag 29-05-21

Nå, nu er der et par timer til første løb denne lørdag. Ud fra de andele og beløb der er at spille for, da kører vi med dette system herunder til i alt 2360 kr. Hvis rækkerne herunder holder, er der 100% garanti for 7 rigtige.

Vi satser på nogle af favoritter, men hvor der er plads til større skræl under gruppe 3. I kan se herunder hvilke min/max der skal under hver gruppe.

Hvis der havde været flere penge i puljen, da kunne vi have undværet nogle af U-tegnene, men det er ikke muligt med budgettet. Vi satser derfor på at nogle af favoritterne vinder, men at der så kan komme nogle mindre skræl ind imellem, så præmierne bliver høje – vi går all in.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider