Søg
Close this search box.

V75 – Travtips Bergsåker 17/4

V75

Kort gennemgang af V75

V75-1
Rally Hans 
står på tur for sejr, men nu kører Fredrik Linder selv. Men det er knap et plus i den hårde konkurrence. Mas Capacity og Gooner er meget interessante på forskellige måder, men startpositionerne kunne have været bedre. Axel Ruda, Moses og Frodo S. er yderligere dygtige heste, der helt sikkert vil være med i kampen ind i finalen i dette åbne løb i høj klasse.

Ranking: A: 3,5,10,4 B: 8,7,2 C:6,12,1,9,11

V75-2

Magnificent Tooma  er ikke let at stoppe nu, når vallakken har et meget tiltrængt løb i kroppen. Hvad der kan være farligt er selvfølgelig den lukkede startposition i volten, men samtidig er Örjan Kihlström en af ​​verdens bedste kuske, og over lang afstand skal det løses før eller senere. I første omgang er modbuddet  Gogobet Sisu .

Ranking: A: 8,2 B: 11,3,5,7,1,6 C: 9,10,4,12

V75-3

Odd Herakles , verdens bedste koldblod i alle kategorier, møder nu  Månlykke AM,  hvilket muligvis kan være fremtidens absolut bedste, når kongen lægger skoene på hylden. Der er stadig nogle forskelle mellem de to, men det vil helt sikkert være en god duel at nyde som travelsker.

Ranking: A: 6 B: 11 C: 1,2 D: 7,5,9,3,10,8,4

V75-4

Åbent løb! Lyckans Marre  vil være interessant at se barfodet rundt for første gang. Gitte Silvåkra  er i hysterisk god form. Topfavorit på trods af et smalt spor på 20 meter. Kate Baldwin  vil være interessant at følge i fremtiden.

Ranking: A: 6,7 B:8,3,4,12 C: 5,14,9,13,1,2,11,10,15

V75-5

Deal Done Zet har  virkelig et “travhoved” af guld og skulle hesten nå føringen igen, vindes et enormt beløb. Cash Cowboy  fik bestemt et perfekt løb i den sidste start, men vallakken vil være to klasser bedre med den barfodede balance . Fighter Lady  er under stærk udvikling, og denne dame har altid en stærk spurgt. De bageste sporheste har problemer med at komme ind i kampen over den korte afstand.

Ranking: A: 3 B: 4,9,2 C:6,10,7,12,8,5

V75-6

Betting Rebel  er en kanon fra start – og kan meget vel holde føringen her, og derefter bider vallakken normalt godt fra sig over den aktuelle afstand. Det er ikke umuligt for syvåringen at føre fra start til mål. Vikens High Yield  er væsentligt bedre hest, men fra bagspor kan det blive svært, men jeg holder den stadig som A hest.

Ranking: A: 9,3,1 B: 2,11 C: 7,5,6,4,10

V75-7

Disco Volante  bomber videre, tro mod sin vane, og måske kan den bære hele vejen igen. Imidlertid forsvinder modstanden ikke og over medium afstand kan det være langt til mål. From The Mine  kan godt nå bagsiden af ​​Melanders frontløber, og så er det populære kys ikke væk. Who’s Who  og  Very Kronos  er to af Sveriges og verdens bedste heste, der kommer ind i kampen på en eller anden måde. En anden hest er Antonio Trot,  der konstant klarer sig godt og hensynsløs,  som er en fremragende kriger.

Ranking: A: 4,2,11 B:1,5,7 C:3,6,9,12,10,8

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider