Søg
Close this search box.

Weekendens Spilforslag

Husk også at se vores V75 Travtips.
 

Lørdag klokken 15.30
Penybont – Flint Town United
Penybont vinder
Odds 1,75

En tur til Wales, hvor Penybont tager imod Flint Town United. Penybont ligger nr. 4 og er inde i en god stime på 3 sejre og 1 uafjort (mod førerholdet). Flint Town derimod har tabt de seneste 3 kampe, og ud af 19 kampe ialt har de tabt de 15. Sikkert 1-tal til fine odds.

Lørdag klokken 16.00
Barnsley – Sheffield Wednesday
Barnsley vinder
Odds 1,65

En tur til The Championship, hvor to hold med modsat rettet form mødes. Barnsley er i forrygende form og har vundet 9 af de seneste 10 kampe, kun med en enkelt uafgjort kamp imellem. Sheffield W. har derimod tabt 7 af de seneste 8 kampe. Oddset er fint på hjemmesejr.

Lørdag klokken 16.30
Santa Clara – Tondela
Santa Clara vinder
Odds 2,00

En tur til Portugal, her finde vi Santa Clar på hjemmebane. Santa Clara ligger nr. 7 mod Tondela nr. 12. Santa Clara vinder de fleste af kampene mod modstandere fra de nedre halvdele – og mod Tondela burde det ikke være anderledes. Tondela har tabt 10 af 11 udekampe denne sæson. Vi tror på endnu et nederlag.

Søndag klokken 14.00
Slovacko – Banik Ostrava
Slovacko vinder
Odds 2,45

En tur til Tjekkiet, hvor Slovacko på hjemmebane tager imod Banik Ostrava. Med hjemmebanefordelen i hånden, tror vi Slovacko vinder denne kamp. Slovacko ligger nr. 5 mod Banik Ostrava der ligger nr. 7.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider