Søg
Close this search box.

Dagens Spilforslag – Fredag

Vi har ramt 3 ud af 4 forslag de seneste dage, og jeg regner med at vi fortsætter takten denne fredag.

Fredag 18.00
Quevilly – Avranches
Quevilly vinder
Odds 1.95

Oddset burde være langt lavere på hjemmesejr til Quevilly, jeg vil sige at det er spilbart ned til 1.65. Quevilly ligger nr. 1, men kun 2 point foran SC Bastian, og man vil jo gerne vinde ligaen – så alle point tæller her. Avranches har hårdt brug for point, men der er en grund til at ligger og flyder på fjerde sidstepladsen (nr. 15) – jeg ser dem ikke finde storspillet frem her. Avranches har tabt de sidste 3 kampe, og 4 af de sidste 5. Modsat kører det for Quevilly, der har vundet 4 af de sidste 5 kampe. 1-tal.

Fredag 18.00
Beaujolais – FC Bastia-Borgo
Uafgjort
Odds 2.70

Beaujolais og FC Bastia-Borgo, ligge side om siden tæt på de 4 nedrykningspladser. Jeg ser denne kamp som en oplagt mulighed for at den ender uafgjort. Og hvis der skulle findes en vinder, ser jeg hjemmeholdet med en lille fordel. Men som sagt vi går linen ud og prøver med uafgjort.

Fredag 19.00
Skive – Helsingør
Helsingør vinder
Odds 1.90

Skive ligger sidst i tabellen, hvilket ikke mindst skyldes, at de er ligaens ubetinget ringeste hjemmehold. Tre point og nul sejre i 10 hjemmekampe i denne sæson. Sløjt. De fik point i deres seneste kamp, da de vandt på udebane mod Vendsyssel. Det var syvende gang i denne sæson, de har fået point. De seneste fem gange, de kom ud af en kamp med point, fulgte de straks op med nederlag.

Helsingør kommer trampende med lutter sejre efter vinterpausen. Fem af fem. Tre af dem på udebane. Fire af sejrene kom mod hold, der ligger blandt tabellens nederste fem. Dernede hvor også Skive ligger. Som bundproppen.

Fredag klokken 19.00
Silkeborg IF – Fremad Amager
1 (Asian 1,5)
2,00 @Bet365

Vi ramte den lige i røven, sidst med gode odds, da Silkeborg slog Hobro med mere end 2 mål. Vi prøver nu med Asian 1,5. Silkeborg IF har buldret løs i forårets fem kampe og gjort rent bord med fem sejre, der har bragt den frem på en direkte oprykningsplads. Fire af de fem sejre er blevet hentet med mindst to overskydende scoringer. Kun topkampen mod Esbjerg fB blev hentet med en 2-1-sejr, hvilket også har været den eneste af de fem sejre, hvor modstanderne har fået lov til at score.

Og imens at forsvaret præsterer stærkt, er angrebet blevet sprængfarligt med en brandvarm Nicklas Helenius, der efter skiftet fra AGF har sendt intet mindre end otte scoringer ind i de fem kampe. Silkeborg IF har sat kursen direkte mod oprykning, og det er svært at se Fremad Amager stille noget op i de grundspillets sidste runde.

Amagerkanerne har mistet efterårets styrke og har blot hentet et point i de seneste tre kampe, hvilket også har betydet, at top 6-placeringen er forsvundet. Det bliver mere end vanskeligt at stille noget op mod Silkeborg på kunstgræsset i Silkeborg.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider