Søg
Close this search box.

V75 Spilforslag og Analyser

V75 fra Axevalla – 13-03-2021

V75-1 – 1640m auto

4 Ubiquarian Face er virkelig en hærdet hest, der har været ude mod den hårdeste mulige modstand hver eneste gang, og nu bliver det interessant at se, hvordan hingsten vil udvikle sig som en “ældre hest”. Femåringen har trænet på i løbet af vinteren, og nu når det er tid til den årlige debut. Kapacitetsmæssigt og fra et fint udgangsspor, er dette en god sejrchance direkte i årsdebuten. Adrian Kolgjini som både træner og kører, har en ultrolig god staldform for dagen, og er sikkert indstillet på at nå ledningen, men selvom det ikke lykkes, kan den vinde på andre måder også. Førstehest.

2 Hr. Clayton JF gør sin 11 start i Silverdivisionen og har været som bedst nr. 3. I den seneste start var startmetoden synderen i dramaet, og nu kan vi håbe, at vallakken forstår, hvad det handler om, når hesten får lov til at vende tilbage til autostart. Hetsen er vældig kvik fra start og burde få en god position i feltet, eventuelt ryg lederen.

5 Hierro Boko fløj via åben strech i sidste start, og om det skyldtes topform, barfodet rundt eller en kombination af de to, er svært at sige. Det, du kan få ud af dette, er under alle omstændigheder, at det er en rigtig god form på vallakken for dagen, og selvom det nu kun rapporteres barfodet fremad denne gang, skal vallakken ikke noncheleres.

Ranking: A 4 B 2,5 C 1,9,11,6,12,8,7,3,10

V75-2 – 2140m volt

6 Global Benefit er sandsynligvis favoritten i et eller åbent løb. Så vi vil fremhæve 2 heste fra hver volte. Den først med fordel af 20 meter til tillægshestene er 6 Global Benefit. Kombinationen af ​​Magnus A Djuse og sporet. Kører den i spidsen her og så vindes der selvfølgelig meget i et åbent storløb som dette. Hesten selv er helt okay i sammenhængen, men indtrykket i det seneste løb efterlod desværre meget tilbage at ønske, og alt i alt lander det hele i en linje blandt flere.

4 Erin Zet har nu fået to løb i kroppen. För to starter siden stod man for en flot årsdebut, da man efter en fin lang-spurt fik sejrsbuketten. I den senaste starten var man ude på V75 og gjorde det okey. Med loppen i kroppen bør topformen nærme sig, og nu blir det desuden letning i balancen.

8 And Stitch er helt tabt af spillerne denne gang, og det har måske sin forklaring i kombinationen Felicia Molin og Kristofer Jansson. Hvis der hverken er en “stor træner” eller en “topkusk” på tapetet, er det meget let for det brede spilkollektiv at overse en hest som denne, og denne gang kan det være dyrt. Felicia er for eksempel en regelmæssig kusk på denne hoppe, som hun også styrer med succes. Hesten selv, And Stitch, er en af ​​de bedste i hele feltet, og hvis formen bare er der efter en pause,. Nu kommer den med barfodet balance. Ekstremt giftig ved hastighed over opløbet. Lige nu kun 1%.

13 Belle Godiva vil næppe, ligesom And Stich, blive spillet ret meget af spillerkollektivet, og så er det bare for undertegnede at takke og modtage. Markus Pihlströms hoppe møder en meget taknemmelig modstand i betragtning af hendes høje toppe, og Ida Olsson kører konstant den syvårige Belle Godiva. Sporet er spændende på forhånd, og barfodet rundt løfter hesten to klasser. Har vundet lignende løb før, og kan helt sikkert gøre det igen i den nuværende forfatning.

Ranking: A 6,4,8,13 B 10,11,14,3,12,15,7,2,1 C 9,5

V75-3 – 3140m volt

12 Maestro Crowe Han har indledt perfekt hos tränaren Johan Untersteiner, i tre starter har resultatet været 3 sejre. Hesten var helt ukuelig i sin sidste start på trods af dobbelt galop, og dette ses sjældent. Træner Johan Untersteiner ved ikke, hvorfor vallakken havde problemer med stilen gennem løbet, men den røde kører spekulerer i, at det muligvis har haft at gøre med banen og de eksterne forhold. Spor 12 er en fordel for hesten, da han helt sikkert vil være mindre anspændt end sidste gang, og selvom han ender sidst, er der masser af tid til at bevæge sig frem over den lange afstand. Stærk klassehest med god sejrschance.

8 Timo Lane gjorde en flot indsats i det sidste optræden, og vallakken svævede virkelig frem på en fornøjelig måde med sin barfodede balance. Indtrykket slog sig fast på nethinden og undertegnede er af den opfattelse, at den otteårige helt sikkert kan udfordre tips-etteren på sin bedste dag, da denne også lever af sin styrke og drager fordel af af de 3140 meter. Startpositionen behøver ikke være dårlig, da det normalt koster mere, end det giver at være offensivt for tidligt i løbet over tre kilometer, og hvis Nicklas Westerholm har noget is i maven, kan han sidde og vente på det indvendige spor, før han snurrer sig ud for derefter at bruge hestens tunge kræfter på den sidste kilometer. Enten det eller være foran Johan Untersteiner og køre sig selv foran. Modbud.

6 LLRoyal mødte Maestro Crowe senest, og vil normalt have svært at vinde over denne. Men hesten har fordel af sporet og har mulighed for at tage føringen, hvilket selvfølgelig give den en fordel, og den stædig Kaj Widell slipper den nok ikke. Barfodet for første gang er virkelig spændende på Li Hannés dygtige traver, og hvis det viser sig som en fordel, vil det ikke være let for de andre at knække vallakken. Interessant.

Ranking: A 12 B 8,6,9,11,7 C 5,1,4,3,2,10

V75-4 2140m volt

13 Alhambra Mail er en dame, der klarer sig godt i selve Storeliten i løbet af sæsonen, og med det sagt er det ikke direkte mærkeligt, at tipset lander på Magnus Dahléns fremtidige stjerne. Femåringen har med sejre i hver anden start hidtil i sin karriere, vist hvad hun duer til, og selvom der stadig er sko på denne gang, har hesten før vist, at det ikke stopper hendes fremskridt . God sejrschance.

2 Teton Sweet Lindy er det givne modbud til førstehesten. I den seneste start var men meget dygtig udvendig lederen Ultra Bright, denne hest har virkelig taget et skridt fremad under ledelse af Markus B Svedberg. I betragtning af udviklingskurven kan den femårige meget godt have taget et skridt eller to før dette, og så vil det ikke være let at tage 20 meter på hoppen.. Plus det venter også barfodet kørsel.

8 Whelk har en høj kapacitet, og årets debut var virkelig god. Med et løb indenunder vesten har bestemt gjort syvåringen endnu bedre til denne gang, og med både barfodet balance og en taknemmelig startposition skal Jörgen Westholms madame med på en kupon, om man vil gardere tipsetteren.

Ranking: A 13 B 2,8,7,15,11,9 C 5,1,10,12,14,3,6,4

V75-5 – 2140m auto

2 Condior er virkelig vågnet op under ledelsen af Robert Bergh, efter at femåringen var stoppet i sin udvikling under den tidligere letræner, og Åby-træneren er virkelig en mester i transformere eller stagnerede heste. Vallakken vil helt sikkert blæse i spidsen her og derefter er mulighederne gode for den tredje sejr på stribe i den nuværende forfatning.

12 Zeolit havde en fin finale i sidste start, og vallakken er virkelig god i den klasse, han stadig er i. Træner Jari Åkerfeldt er meget, meget tilfreds med sin traver for dagen, og han er optimistisk, hvor Solvalla-træneren mener, at han uhar den bedste hest i feltet. Magnus Djuse kan let være offensiv fra det kedelige startspor, og er den godt med fremme, kan den være svær at modstå.

11 Joker Boko har gjort det godt på det seneste og kommer til start med to raske sejre i bagagen. or to starter sidan på Mantorp rundade man samtliga og i den seneste start vandt man enkelt fra ledningen. Trods et svært spor skal man med formen på top have denne med på alle kuponer.

Ranking: A 2,12,11 B 8,9,7,6,3,4,5,10,1

V75-6 – 2640m auto

3 Sweetman ser nu ud til at være i stand til at nå føringen på et tidligt tidspunkt, og der vokser vallakken mindst to klasser. Formen på Lars I Nilssons travere er meget god for dagen, og Jägersro-træneren har registreret sin traver med barfodet foran, hvilket vi mener er optimal balance for dagen. Den seneste start i lørdags skal man bare glemme, da man aldrig kom rigtigt ind i løbet. Når man fronten af feltet i starten, så har hesten 6 sejre af syv, i den position. Fin førstehest.

4 Eclipse Am stod for en strålande afslutning næst senest i V75 på Jägersro. Efter at have siddet en smule tilbage i køen, så kunne Adrian så var det ellers slalom kørsel imellem heste. Inde på opløbet så spurtede Eclipse og kunne lige præcis fange den førende Ornello. Nu kommer den med optimal barfods balance, og skal ikke glemmes på kuponerne.

9 Phoenix Photo hade to sejre i træk inden den sidste start, då fik man ikke fuldt udbytte på en meget tung bane. Man har tjent hurtige penge, faktisk over en halv millon på de senaste fem starter. Men man bære dem godt. Till dagens start lettes balancen og far stalden er man optimistiske. Spor 9 er et okay udgangspor, da man er garanteret at sidde fint i andensporet direkte. Phoenix Photo er også en god sejrskandidat.

12 Global Winner kommer med fin form till dagens start. For to starter siden vandt man efter et tung løb undervejs, men sejren blev alligevel enkel. I den seneste start kom man stærkt igen efter galop. Nu har man fået et svært spor, men man er anmeldt barfodet, hvilket er interessant, og man har taget 3 sejre på syv starter over lang distance.

7 Love Håleryd synes undertegnede er godt glemt denne gang. Ræven viste, at topformen er nært forestående, og når den kører på barfods balancen, er seksåringen bestemt god nok til at sprinte samtlige heste ned med lidt held undervejs. Afstanden er også en fordel for denne traver. Kun 2% i skrivende stund.

Ranking: A 3,4,9,12,10 B 7,2,11,7,6 C 1,5,8

V75-7 – 2140m auto

12 Antonio Trot har været meget stærk hele vinteren, og nu har den i de seneste starter fået fuldt udbytte for den gode form. Alt, hvad der var nødvendigt, var at Claes Sjöström satte sig bag otteåringen, for med den dygtige kusk som assistent har hesten kørt som om der ikke var nogen i morgen, og vinderne har imponeret stort. På trods af den kedelige startposition, tror jeg den slå om sejren her i den nuværende forfatning. Barfodet rundt om rundt! God A hest.

4 Heavy Sound nåede ikke sit maksimale sidste år – på trods af et par stærke finaler – og nu hvor det er tid til årets debut, er der selvfølgelig et spørgsmål om hvordan ni-åringens form er for dagen. Hesten skal rangeres højt på grund af den skyhøje kapacitet, men der kræves en ydeevne på 100%, hvis det skal gå vejen med det samme.

2 Västerbo Grosbois har virkelig snart fortjent en sejr. Vallakken var ansvarlig for en strålende krigsindsats i sin sidste start efter et utaknemmeligt løb, og snart må det da løse sig maksimalt for Rauno Pöllänens stjerne. 

9 Disco Volante skal man altid have med på kuponen, også selvom hesten nok er bedst på de 1640 meter. Kommer jævnført med mange andre til dagens start med formen på top. I den seneste start vandt man i flot stil. Fra spor 9 burde man komme til at få en fin position, selvom hesten ikke får mulighed for at udnytte sin hurtighed i startmomentet. Til dagens start lettes man i balancen hvilket er interessant.

Ranking: A 12,4 B 2,9,6,10 C 7,11,8 D 1,3,5

Axevalla
Billede: Axevalla Travbane

Bonus info Axevalla

Axevalla er vært for V75 denne lørdag, banen har Sveriges længste opløb med sine 227 meter og er lidt over gennemsnittet i sin banebredde. Ingen vinklet vinge ved autostart og ingen åben stretch at tage hensyn til. Statistisk set, er det værd at bemærke, at der er en signifikant lavere andel af vindere fra ledningen her end gennemsnittet på de svenske baner, uanset afstand, skyldes det sandsynligvis det lange opløb.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider