Søg
Close this search box.

Spilforslag Fredag

Fredag kl. 18.30
Würzburger Kickers – Heidenheim
Tim Kleindienst scorer
3,05 @ Unibet

Tim Kleindienst virker helt ustoppelig med syv mål i de første fem kampe efter hjemkomsten til Heidenheim fra belgiske Gent. Den tårnhøje forward passer perfekt på toppen af Frank Schmidts mandskab, som nærmer sig de sjove pladser i toppen af rækken efter at have hentet 10 point i de sidste fire kampe.

Würzburger Kickers har til sammenligning fået 15 point ud af samtlige af sæsonens 23 første kampe. Senest tabte Die Rothosen med 0-3 til Bochum, men holdet er dog rimeligt solide på eget græs, hvor bare én af årets fem første kampe er tabt.

Defensivt ser det dog skidt ud for Würzburger Kickers, som har indkasseret 22 mål i 11 hjemmekampe, mens man bare én gang har holdt målet rent. Kun Darmstadt og Bochum kommer frem til flere afslutninger per kamp end Heidenheim, som i Kleindienst har manden, der kan veksle chancer til mål.

Odds 3,05 på den brandvarme og tårnhøje angriber er en flot betaling.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider