Søg
Close this search box.

Weekendens Tips 13 Forslag – 19. & 20 August 2017

Tips 13 Lørdag

  • Kamp 1. Liverpool endte med at spille 1-1 ude mod Watford, efter at have måtte indkassere et sent mål. Nu skal de tilbage på vindersporet mod et Crystal Palace mandskab der blev rundbarberet på hjemmebane 0-3 til Huddersfield. Derfor sikkert 1-tal
  • Kamp 9. Selvom man håber at Brentford vinder, da de har en del danskere på banen, da har de bare ikke fundet melodien endnu, med 2 tabte og en uafgjort. Ude har de bl.a. tabt til oprykkerne fra Sheff. Utd. Ipswich tværtimod er kommet rigtig godt fra land med 3 sejre. Derfor 1-tal
  • Kamp 13. Her finder vi to hold, der begge har gjort rent bord i sæsonens 3 første kampe, med hver især 3 sejre. Specielt Wolves har imponeret med sejre over 3 stærke modstandere. Det hælder lidt til 1-tal, dog tager vi alle tre tegn med – Da Cardiff jo også har gjort det godt. Derfor 1×2, med udgangstegnet 1-

Det viste forslag kan evt. spilles som U-8-2-60:

Tips 13 Lørdag den 19-08-2017
Tips 13 Lørdag den 19-08-2017

Tips 13 Søndag

  • Kamp 1. Tottenham spille hjemme mod sidste års Premier League vindere fra Chelsea. Tottenham virker stærke i år, og godt sammenspillet da de stort set har den samme stamme som sidste år. Denne kamp er yderst vigtig for begge hold, da den kan være startskuddet til hvordan resten af sæsonen bliver. Chelsea tabte overraskende til Burnley sidst efter en hurtig udvisning til Cahill. I denne kamp hælder jeg til Tottenham, men mindst krydset skal med. Derfor 1x
  • Kamp 2. Selvom Huddersfield brillerede i den første kamp, kan de hurtigt komme ned på jorden igen her, hvis de taber til Newcastle. De er begge oprykkere og mødte hinanden tilbage i marts hvor Newcastle vandt 3-1. Dog virker Huddersfield til at være bedre styrket i sommerpausen, og jeg hælder derfor til 1- tallet. Dog tager jeg krydset med. Derfor 1x
  • Kamp 9. AC Milan ser bedre ud end i mange år, specielt efter nogle gode indkøb i sommer, samt folk der er kommet tilbage fra skader. Ude mod Crotone, har de dog haft lidt problemer før, ligesom de så stærke ud i slutningen af sidste sæson, derfor tager jeg krydset med. Derfor x2

Forslaget kan evt. spilles som R-2-7-32:

Tips 13 Søndag den 20-08-2017
Tips 13 Søndag den 20-08-2017

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider