Søg
Close this search box.

Weekenden Tips 13 Forslag – 12 & 13 August 2017

Tips 13 Forslag Lørdag

Ugens Tips 13 kupon, ligner næsten en “rigtig Tips kupon”, med kampe fra den engelske liga, bortset fra en enkelt Dansk kamp. Herunder kommer jeg med et par forklaringer til et par af kampene.

  • Kamp 1. Chelsea skal ud og forsvare mesterskabet, og konkurrencen bliver nok også hårdere i år, end sidste år, da både Arsenal, Liverpool, Man Utd. og Man. City virker stærkere. Dette er derfor en kamp de skal vinde, og det burde de også gøre. Derfor sikkert 1-tal.
  • Kamp 11. Dansk/Spanieren Thomas Christiansen er blevet Manager i Leeds, og han virker til at gøre det godt. Hjemme mod Preston, burde de kunne trække en sejr i land, dog kan Preston godt bide fra sig, så hvis man har en gardering til overs, så tag evt. uafgjort med. Vi satser dog, og holder dog Leeds sikker. Derfor 1-tal.
  • Kamp 13. Lyngby virker til at være gået helt i stå, og indkasserer alt for nemt mange mål pt. bl.a. 1-4 og 3-5 i de seneste par kampe. SønderjyskE virker modsat til at have fået gang i spillet. Begge hold virker dog enten som enten eller, om de har en god eller dårlig dag på banen. Derfor undlader jeg uafgjort og spiller en 1-2 gardering.

De viste Tips 13 forslag kan eventuelt spilles som R-4-5-48.

Tips 13 Lørdag den 12-08-2017
Tips 13 Lørdag den 12-08-2017

Tips 13 Forslag Søndag

En nogen blandet landhandel fra diverse ligaer denne søndag. Herunder kommer der et par forklaringer til et par af kampene.

  • Kamp 2. Hvis Tottenham skal gå efter mesterskabet, som Christian Eriksen har udtalt at de gør, så kan de ikke tåle at tabe deres første kamp i sæsonen, ude mod Newcastle. De burde også kunne vinde eller få mindst uafgjort mod oprykkerne. Derfor x2.
  • Kamp 6. Juventus spille mod Lazio i den ”Italienske Super Cup”, og Juventus kan vel betegnes som storfarvorit i kampen. Dog skal det noteres, at kampen spilles på det olympiske stadium i Rom, som også er Lazio´s normale hjemmebane, derfor tager jeg også uafgjort med. Derfor 1x.
  • Kamp 12. Sidste års vinder af det Tyrkiske mesterskab Besiktas, tabte overraskende den tyrkiske super cup forleden, og de har ikke haft de bedste resultater i deres træningskampe, hvorimod Antalyaspor har gjort det rigtig godt. De sidste 2 gange de har mødtes er det blevet 0-0, og 4-2 til Antalyaspor. Derfor tager jeg en overraskende uafgjort med, selvom Besiktas må formodes at være storfarvorit. Besiktas havde i sidste sæson en hjemmebane statistik på 13-4-0. Derfor 1x.

Det viste forslag kan eventuelt spilles som R-3-5-48.

Tips 13 Søndag den 13-08-2017
Tips 13 Søndag den 13-08-2017

Billigt Officielt Fodbold Merchandise

Hos BabyKidz.dk, kan du købe super sejt officielt fodbold merchandise, bl.a. fodbold penalhuse, bl.a. fra Liverpool, Man. Utd., FC Barcelona, Real Madrid mfl., og skriveartikler, samt eksempelvis denne FC Barcelona taske.

Liverpool fodboldstøvle penalhus
Liverpool fodboldstøvle penalhus
FC Barcelona penalhus - med 2 rum
FC Barcelona penalhus

 

 

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider