Søg
Close this search box.

Big 9 Spiltips 12/10-2024

På Big 9 skal du forudsige, om de 9 storkampe ender 1X2, og om der kommer over eller under 2.5 mål i kampene. Husk at bruge dit Wildcard (W), som er en gratis helgardering. Gevinster uddeles til 9, 8 og 7 rigtige.

  • Spilstop lørdag kl. 18:00 – 12/10-2024

Sidste gang da der var Nations League, da nægtede vi at gå all ind på favoritterne, da vi satsede på at mindst én eller flere ville falde, desværre gjorde det det ikke og de 9 rigtige gav stort set ingenting – og det er ikke vores spillestil. Vi går gerne efter lidt overraskelser – og det samme i denne Big 9 Nations League weekend.

Spil med os i Jagten på Big 9

Vil du være med i Odds-Betting.dk’s Big 9 andelsspil, du kan se vores udkast til kupon her på siden. Vi spiller dog nok et system, hvortil der kommer flere garderinger – så se det som et foreløbigt udkast. Håber du vil være med, så vi kan sætte en stærk kupon sammen. Jo flere andele vi sælger, jo stærkere system kan vi spille. Køb en andel her.

Big 9 Spiltips & Udkast

Vi ved endnu ikke om vi kører et reduceret udgangsrækkesystem (som man kender det fra Tips 13). Eller om vi kører en flad bon.

Lidt an på hvad der er af solgte andele, så tænker vi at spille et udgangsrække-reduceret system, lavet på baggrund på R-3-3-24, hvor vi kører med u-tegn i de tre halvgarderinger. Har vi 3 eller 2 rigtige, så vil vi mindst have 8 rigtige. Der vil være 24/216 chance for 9 rigtige. Ved 1 rigtig vil vi ikke kunne ramme 9, men er sikret mindst 7, med en chance for 8 stadigvæk. O/U helgarderer vi på alle bon’er. Ovennævnte er på baggrund af at systemet ellers sidder der. Systemnøgle/oversigt kan du se herunder – Spilles selvfølgelig kun hvis der er solgt nok andele:

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider