Søg
Close this search box.

Big 9 Spiltips 28/9-2024

På Big 9 skal du forudsige, om de 9 storkampe ender 1X2, og om der kommer over eller under 2.5 mål i kampene. Husk at bruge dit Wildcard (W), som er en gratis helgardering. Gevinster uddeles til 9, 8 og 7 rigtige.

  • Spilstop lørdag kl. 16:00 – 28/9-2024

Spil med os i Jagten på Big 9

Vil du være med i Odds-Betting.dk’s Big 9 andelsspil, du kan se vores udkast til kupon her på siden. Håber du vil være med, så vi kan sætte en stærk kupon sammen. Jo flere andele vi sælger, jo stærkere system kan vi spille. Køb en andel her.

Big 9 Spiltips & Udkast

Vi kører nok endnu engang et reduceret udgangsrækkesystem, som man kender det fra Tips 13, og eventuelt med et par kuponer mere udover nedenstående.

Nogle af de sikre tegn er Liverpool, der bør sejre over Wolves, der er i en nedagående spiral. Liverpool bør ikke lave et “Nott. F” resultat igen. Det sikreste tegn på hele kuponen er dog Arsenal hjemme mod nyoprykkede Leicester. Leicester kører stadig med Vardy på toppen, og han har dog set bedre dage, og her bår der være klasseforskel.

Vi prøver med det klassiske R-4-0-9 system, ligesom vi laver en ekstra kupon udover dette:

Hvis du har konto på Bet25 – så tag også at køb en andel til en af Travtips.dk’s V75 kuponer. Kun 30 andele til salg – Køb dem her V75 Åby Lørdag og søndagens V75 Solvalla Søndag.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider