Søg
Close this search box.

Big 9 Spiltips 14/9-2024

På Big 9 skal du forudsige, om de 9 storkampe ender 1X2, og om der kommer over eller under 2.5 mål i kampene. Husk at bruge dit Wildcard (W), som er en gratis helgardering. Gevinster uddeles til 9, 8 og 7 rigtige.

  • Spilstop lørdag kl. 16:00 – 14/9-2024

I sidste uge gik vi efter lidt overraskelser – som vi jo også havde pointeret: “fordi, hvis det bliver favoritsejre hele vejen igennem, så bliver der så lave gevinster det ikke giver mening at spille”. Desværre blev det lutter favoritsejre, og havde da bare Scotland holdt Portugal til krydset, så havde vi haft 9 rigtige som ville have givet en hel del flere penge, da kun 9% havde dette ligesom Under 2,5 kun var streget til 29%.. Der ville da kun have været ca. 19 vindere og udbetaling på ca. 40.000 kr. (2 minutter før tid…)… Vi gør endnu et forsøg.

Spil med os i Jagten på Big 9

Vil du være med i Odds-Betting.dk’s Big 9 andelsspil, du kan se vores udkast til kupon her på siden. Vi spiller dog nok et system, hvortil der kommer flere garderinger – så se det som et foreløbigt udkast. Håber du vil være med, så vi kan sætte en stærk kupon sammen. Jo flere andele vi sælger, jo stærkere system kan vi spille. Køb en andel her.

Big 9 Spiltips & Udkast

Da vi på nuværende har solgt for ca. 1000 kr. i vores andelsspil, da kører vi nedenstående reducerede udgangsrækkesystem (som man kender det fra Tips 13, og eventuelt med nogle ekstra garderinger og/eller et par kuponer mere udover nedenstående.

De sikre tegn er hjememsejre til Liverpool og Brighton. jeg kan ikke se dem tabe.

Udkast til Big 9 kupon og system

Det er samme system som vi kørte for 2 uger siden. Uden at gå i detaljer, så er det et U-0-6-7 system vi bruger. Vi kører med O/U i alle kampe. Kører med sikker i kamp 3. og 6. Systemet er reduceret ned fra 64 rækker til 7.

Ved 6 rigtige u-tegn er der 100% 9’er garanti. Ved f.eks. 3 rigtige u-tegn er der 30% 9’er garanti. Ved 2,4 og 5 rigtige er der mindst 8 rigtige.

For at køre dette system – så skal vi sælge mindst 12 andele (900 kr.). Vi sætter det endelige systemspil op ca. 30 minutter før spilstop

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider