Søg
Close this search box.

Tips 13 – Spilforslag 7/9-2024

Husk at køb en andel til vores Big 9 andelsspil via linket her. Kun 75 kr. pr. andel og maks. 30 andele til salg.

Denne uges kupon havde jeg troet de ville lave om til en “landskamps kupon”, men Danske Spil har derimod gået dybere ned i de engelske rækker hvilket er en befrielse – Og et godt valg. Det er ikke er så fedt, er at de til lørdagens kupon har sløjfet million garantien, som normalt kører om lørdagen. Jeg stiller mig totalt uforstående overfor dette – er det bare fordi der ikke er Premier League kampe på kuponen? Garantien kommer jo meget sjældent til udbetaling, og det var da netop til en sådan omgang her til denne lørdag, at de burde køre med den. Men nej, “Tøsetjenesten” har sat den ned til 250 tusind – og så må vi jo nøjes med det.

Dette skal ses i kølvandet på en række dårlige beslutninger foretaget af Danske Spil over en længere periode. Bl.a. det at Tips er blevet udvandet af en masse ugentlige uoverskuelige kuponer med alt muligt ligegyldig, og med meget lave gevinst-muligheder. Faktisk ville der med stor sikkerhed komme mere indtægt ind – hvis Dansk Spil kun kørte med to Tips kuponer i weekenden som i gamle dage. At de udvander et produkt som dette er en skændsel.

At de så ikke tænker lidt mere fremadrettet, på den måde at man kunne lave spilklub til Tips 13 (som Bet25 har til V75 og til Big9), det forstår jeg simpelkthen hen ikke. Dette har jeg nævnt til dem før – Der er dog ikke sket noget… Med et andelsspil koncept vil man på den måde måske kunne genopfinde de gamle Tips-klubber på en ny og interaktiv måde, hvor svært kan det være?

Mit forslag til Danske Spil – Kør med færre Tips kuponer, kør med større puljer (og deraf gevinster), gør det muligt at oprette andelsspil.

Husk også at tilmelde dig vores Facebook side for yderligere spiltips og nyheder. Her er ordet frit, så længe det er sobert;)

Tips 13 Forslag

Nå, men tilbage til Tips 13. Kuponen består for en gang skyld af rent klassiske engelsk kampe, måske de har lyttet til mig derinde…

Dagens mest sikre tegn:

3. Wrexham – Shrewsbury 1- | Wrexham, som nok flere kender fra serien på Disney med de kendte ejere, bl.a. Ryan Reynold og Rob McElhenney – har gjort et kæmpe stykke arbejde med at få klubben på ret køl efter de i over 15 sæsoner roddede rundt nede i National League. Og man må sige at det er lykkedes. De har ambitioner om Premier League i fremtiden, og det er spændende at se om dette sker indenfor en overskuelig årrække. Wrexham har fået en fin start, og ligge lige nu á point på en delt førsteplads i League One. Modstanderen Shrewsbury har derimod tabt 3 ud af 4 kampe i denne sæson, og bortset fra senest, hvor de vandt hjemme over den absolutte bundprop i Leyron orient – så har de været miserable når modstanden har været bedre. Her kan jeg simpelthen ikke se dem tage point mod et formstærkt og sultens Wrexham hold i fremgang.

Det viste forslag kan eventuelt spilles som U-8-2-60, og som de faste læsere af vores tips ved, så er det et system jeg har haft 13 rigtige med en del gange – Du kan se Danske Spils systemoversigt via linket her.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider