Søg
Close this search box.

Big 9 Spiltips – 7/9-2024

På Big 9 skal du forudsige, om de 9 storkampe ender 1X2, og om der kommer over eller under 2.5 mål i kampene. Husk at bruge dit Wildcard (W), som er en gratis helgardering. Gevinster uddeles til 9, 8 og 7 rigtige.

  • Spilstop lørdag kl. 18:00 – 7/9-2024

Spil med os i Jagten på Big 9 millionerne

Vil du være med i Odds-Betting.dk’s Big 9 andelsspil, du kan se vores udkast til kupon her på siden. Vi spiller dog nok et system, hvortil der kommer flere garderinger – så se det som et foreløbigt udkast. Håber du vil være med, så vi kan sætte en stærk kupon sammen. Jo flere andele vi sælger, jo stærkere system kan vi spille. Køb en andel her.

Big 9 Spiltips & Udkast

I sidste uge prøvede vi igen med et reduceret system, og det havde og havde bare Athletic Bilbao og Atl. Madrid spillet uafgjort, så havde vi haft alle rigtige. Desværre scorede Atl. Madrid dybt inde i overtiden, og så var den dag ødelagt.. Men vi vender stærkt tilbage i dag, hvor der er landskampe på menuen. Bemærk desuden at kampene forløber over to dage, både lørdag og søndag.

Dagens mest sikre tegn:

5. Sverige – Estland | 1 – Det er bestemt endnu ikke lykkedes Jon Dahl Tomasson endnu at få sat et stærkt spilmæssigt præg på det svenske landshold, men nu bliver modstanden ikke meget nemmere. Senest skrabede de en 3-1 sejr hjem fra Azerbaidjan, der dog havde chancer til at score mere mod Sverige. Her på hjemmebanen imod Estland er der kun en ting der tæller, og det er en sejr – og de vinder også denne kamp. Har dog mødt Estlnad to gang indenfor de seneste par år, begge på hjemmebane, og da blev det til en 2-1 og 2-0 sejr, og et lignende resultat kan sagten komme her. 1 – O/U

9. Schweiz – Spanien | 2 – Vi så tydeligt imod Danmark, at Schweiz er blevet svækket i de bagerste geledder efter at bl.a. Fabian Schär er stoppet. At de så desuden til denne kamp nu også skal undvære både afløseren Elvedi og midtbane generalen Xhaka efter en hævn-tackling på Højbjerg gør ikke tingene lettere for Schweiz imod et spansk mandskab, der kommer sultne efter et for dem skuffende uafgjort resultat i Serbien. 2 – O/U

Det viste system herunder skal ses som et umiddelbart udkast. Vi kører nok med et system, hvor vi går efter lidt overraskelser. Dvs. hvis det bliver lutter favorit sejre – så er det ikke os du skal spille med.. Vi kører nok et system med, at der som minimum kommer to mindre overraskelser i kamp 1, 4, 6 eller 8. Og måsker nogle alternative kuponer med flere overraskelser. Vi holder dog på 1- tallet i kamp 5 og 2-tallet i kamp 9. Og hvorfor gør vi det? Fordi, hvis det bliver favoritsejre hele vejen igennem, så bliver der så lave gevinster det ikke giver mening at spille.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider