Søg
Close this search box.

Tips 13 – Spilforslag 31/8-2024

Husk at køb en andel til vores Big 9 andelsspil via linket her. Kun 75 kr. pr. andel og maks. 30 andele til salg.

Denne uges kupon er en næsten klassisk engelsk kupon. Forstår dog ikke at de sætter en dansk kamp ind til slut – synes lidt den gammel charme ved Tips 13 forsvinder. Når der nu er engelske kampe til at fyld ekuponen ud – så gør det.

Tips er desværre blevet udvandet af en masse ugentlige uoverskuelige kuponer med alt muligt ligegyldig, og med lave gevinster. Faktisk ville der med stor sikkerhed komme mere indtægt og spil ind – hvis Dansk Spil kun kørte med to Tips kuponer i weekenden som i gamle dage – det hele bliver lidt udvandet. Og det virker som om at de personer som står for spilkonceptet nok ikke er meget over 30 år og aldrig har kendt til Tommy Troelsen og “Dong” lyden fra når der blev scoret.

At de udvander et produkt som dette er en skændsel.

At de så ikke tænker lidt mere fremadrettet, på den måde at man kunne lave spilklub til Tips 13 (som Bet25 har til V75 og til Big9), det forstår jeg simpelkthen hen ikke. Dette har jeg nævnt til dem før – Der er dog ikke sket noget… Med et andelsspil koncept vil man på den måde måske kunne genopfinde de gamle Tips-klubber på en ny og interaktiv måde, hvor svært kan det være?

Mit forslag til Danske Spil – Kør med færre Tips kuponer, kør med større puljer (og deraf gevinster), gør det muligt at oprette andelsspil.

Tips 13 Forslag

Nå, men tilbage til Tips 13. Kuponen består således af 12 klassiske engelsk kampe og en dansk farisær.

Dagens mest sikre tegn:

1. West Ham – Manchester City 2 – Jarrod Bowen scorede det afgørende mål i onsdagens pokalkamp på London Stadium, hvor West Ham slog Bournemouth 1-0. Selvom West Ham tog sejren, var der tydelige tegn på, at flere spillere endnu ikke er i topform, herunder Füllkrug. Manchester City, med Erling Haaland i spidsen, blev chokeret af Ipswich, men kom stærkt tilbage med Haaland, der scorede et hattrick. City ser uhyggeligt stærke ud, og det giver ikke mening at satse på andet end en sejr til gæsterne. Spil på Manchester City!

Det viste system herunder kan eventuelt spilles som R-1-11-96 – Du kan se Danske Spils systemoversigt via linket her.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider