Søg
Close this search box.

Dansk Trav Derby 2024

Dansk Trav Derby 2024, som afholdes på Charlottenlund Travbane, er årets største begivenhed inden for travsport i Danmark. Over tre dage, fra den 23. til den 25. august, vil banen være fyldt med entusiaster og sportsglade tilskuere, der ser frem til en række intense væddeløb. Lørdagens højdepunkt er Dansk Hoppe Derby, hvor de bedste hoppeheste konkurrerer om ære og præmier. Søndagens hovedbegivenhed, Dansk Trav Derby, vil samle de dygtigste fireårige travheste, der kæmper om den prestigefyldte derbytitel.

Der vil være noget for alle, fra de hardcore travfans til familier, der bare vil nyde en spændende dag med underholdning. Banen vil summe af liv med forskellige madboder, live musik og en atmosfære fyldt med forventning. Der vil også være mulighed for at oddse på de forskellige løb, hvilket giver en ekstra dimension til spændingen.

For dem, der ønsker at dykke dybere ned i løbene, finde eksperttips eller blot få et overblik over weekendens program, anbefales det at besøge Travtips.dk. Her finder du al den information, du behøver for at få det maksimale ud af Dansk Trav Derby 2024.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider