Søg
Close this search box.

Big 9 Spiltips – 24/8-2024

På Big 9 skal du forudsige, om de 9 storkampe ender 1X2, og om der kommer over eller under 2.5 mål i kampene. Husk at bruge dit Wildcard (W), som er en gratis helgardering. Gevinster uddeles til 9, 8 og 7 rigtige.

  • Spilstop lørdag kl. 16:00 – 24/8-2024

Spil med os i Jagten på Big 9 millionerne

Vil du være med i Odds-Betting.dk’s Big 9 andelsspil, du kan se vores udkast til kupon her på siden. Vi spiller dog nok et system, hvortil der kommer flere garderinger – så det som et foreløbigt udkast. Håber du vil være med, så vi kan sætte en stærk kupon sammen. Jo flere andele vi sælger, jo stærkere system kan vi spille. Køb en andel her

Big 9 Spiltips – Udkast

Det viste system er et umiddelbart udkast. Tænker vi vil prøve med et system, som man kender det fra Tips 13. Vi har selv bygget systemer i over 35 år, så tænker nok vi kan finde et godt et som kan bruges. Så køb gerne en andel vi linket her på siden.

Umiddelbart kører vi nok med sikre i kamp 2, 3 og 9. Vi vil nok gardere i kamp 7 og 8. Ligesom vi måske kører helgarderinger i kamp 4 og 5. an på budget og system.

Vi sætter det endelige systemspil op ca. 30 minutter før spilstop – så køb gerne i god tid så vi har en god idé om spil-budgettet, da det gør det nemmere. Køb en andel her

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider