Søg
Close this search box.

Dansk Galop Derby 2024

Klampenborg Galopbane inviterer til Bet25 Derby 2024 – en uforglemmelig dag med topklasse galopløb, festlige aktiviteter og en skandinavisk atmosfære. Kom og vær en del af denne traditionsrige begivenhed!

Den 3. august 2024 samles hesteentusiaster på Klampenborg Galopbane for at opleve årets mest prestigefyldte galopløb, Bet25 Derby. Dette løb, der fejrer sin 115. udgave, tiltrækker de bedste treårige heste fra hele Skandinavien, hvilket gør det til en dag fyldt med spænding og konkurrence på tværs af landegrænser.

Bet25 Derbyet markerer dagens højdepunkt kl. 19:25, men allerede fra kl. 14:30 vil publikum kunne nyde en række spændende løb. Trods Schamyls fravær, der valgte at springe det danske derby over, forventes der intens konkurrence fra stærke heste som Amason, trænet af Jan-Erik Neuroth, og Duke Of Hastings fra Patrick Wahls stald. Desuden deltager heste fra Jägersro, hvilket bidrager til den skandinaviske rivalisering.

Dagen byder på mere end blot væddeløb. Traditionen tro åbner Kronborg Brass Band dagen med nationalmelodien, og der vil være en “Best Dressed” konkurrence præsenteret af Boutique Bolou. Med støtte fra partnere som Carlsberg, Copenhagen Distillery og Revolution Bastards, er der lagt op til en dag fyldt med underholdning og gode oplevelser for alle aldre.

Efter løbene fortsætter festlighederne med live musik fra Stagebreakers, efterfulgt af DJona, som sørger for en festlig stemning indtil sent på aftenen. Dette gør Bet25 Derby 2024 til mere end blot en sportsbegivenhed – det er en festdag med plads til både sport og socialt samvær​.

Årets derby er unikt med kun 12 deltagende heste, og det bemærkes, at ingen hopper deltager. Feltet består hovedsageligt af vallakker med Brigadier som eneste hingst, hvilket skaber en usædvanlig dynamik i løbet. Denne dag er en kulmination af mange års hårdt arbejde fra opdrættere og trænere, der håber at se deres heste triumfere på denne ikoniske dag.

Program

Lørdagens program (med forbehold for ændringer):

Kl. 12.00: Dørene åbner
Kl. 14.30: Første løb
Kl. 16.15: Best dressed konkurrence
Kl. 19.25: Bet25 Derby
Kl. 20.00: Sidste løb
Kl. 20.05: Livemusik
Kl. 21.45: DJ
Kl. 23.45: Tak for i aften

Du kan finde lørdagens Bet25 Derby 2024 løbsprogram her.

Galop Spiltips

Spiller du selv på hestene, så kan du bl.a. finde staldtips til Klampenborg Galopbane via linkene herunder:

Flere spilklubber har åbnet for andelsspil til dagen, og vi anbefaler at man køber en andel eller to.

Vi kan bl.a. anbefale Bet25 spilklubben “Top Galop i Klampenborg” – Der bl.a. sidste år indspillede fine gevinster på dagen, klubben har åbnet for V4 og V5 spil, og link dertil finder du herunder:

Vi har ingen andel i denne spilklub, og det er en ren anbefaling herfra. Husk spil ikke for mere end du har råd til at tabe.

Held og lykke med spillet.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider