Søg
Close this search box.

Tips 13 Forslag – 2/3-2024

Vidste du, at på Odds-betting.dk, kan du se Live-stillinger, resultater og meget mere – du finder det under “Stillinger og resultater”.

Og til dem der spiller Big 9, da kan du i løbet af fredagens finde vores faste Big 9 forslag, og husk du kan også spille med i vores Big 9 andelsspil til lørdag via linket her.

Tips 13 Spilforslag – Lørdag

De sikre tegn

1. Nottingham F. vs. Liverpool: Liverpool virker til at have fundet melodien, og de nykårede Liga Cup mestrer rejser derfor til Nottingham med god optimisme i truppen. Sejre skal der også til for at blive på toppen af tabellen. 2-tal.

9. Norwich vs. Sunderland: Sunderland har tabt deres seneste tre kampe, og til modstandere de vel burde have gjort bedre imod, og tabet på hjemmeaben til Swansea må have gjort ondt. Nu skal de på udebane imod Norwich, som har sejret i deres fire seneste hjemmekampe og generelt spiller godt. Jeg kan ikke se andet udfald her end 1-tallet.

Jeg har svært ved at finde flere sikre holdepunkter, men skulle jeg vælge, så var det vel Sheff. W på udebane, eller Newcastle hjemme, men er dog ikke helt sikre på disse.

Det viste forslag kan f.eks. spilles med systemet U-6-5-96, som nok er mere et chancesystem, og vil man have bedre garanti, så skal du tage en eller to mere som sikker, og så spille et 6-4 eller 6-3 system.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider