Søg
Close this search box.

Bedste Odds & Betting Bets – 10/11-11/11-2023

Det har været lidt tid siden vi sidst lagde spiltips op til enkelte kampe, men dette er bare pga. tiden og mange andre projekter.

Vi kigger på fredag og lørdagens bedste fodbold bets, hvor vi udpeger enkelte fodboldkampe med god spilværdi kontra odds. Vi tager et kig på ugens kampe t.o.m. lørdag. Alle odds er fra Bet25 ved denne artikel udgivelse, og kan derfor sagtens ændre sig i mellemtiden.

Vi giver vores tips mellem 1-4 stjerner. 1=lille indsats og op til 4=stor indsats.

Hold øje med siden, da vi ind imellem tilføjer en ekstra spilfidus.

FREDAGENS BETTING TIPS

Kl.18:00 Polen – Ekstraklasa – KS Warta Posen – Pusczcza Niepolomice

1-tal til odds 2.04 *** – Her møder midterholdet Warta Posen bundholdet Puszcza. Og det lugter langt væk af hjemmesejr her. Hjemmeholdet har virkelig fundet en god form, og har vundet 3 af de sidste 4 kampe, og ikke tabt i fem kampe. Udeholdet har modsat en nedagående formkurve og har tabt de seneste tre kampe og ikke vundet i over 6 kampe. Synes oddset er rigtig fint på 1-tallet.

Kl.19:30 Frankrig – National – FC Martigues vs. AS Nancy

1-tal til odds 1.93 ** – Nu til den fransk tredje liga “National” – Her har vi fundet et godt spilobjekt synes vi selv, da Martigues her hjemme tager imod Nancy. Nancy ligger næstsidst og har meget svært ved at vinde, spiller dog en del uafgjort, men formen har været nedadgående og de har tabt 4 af de seneste 6 kampe. her på udebane tror jeg de taber, og man kan eventuelt også spille på resultatet 1-0. eller spille på under 2,5 mål til odds 1.57.

Kl.20:30 Spanien – Segunda Division – Leganes vs. Levante

1-tal til odds 2.03 *** – Leganes fører Segunda Division og har vundet 10 kampe ud af 14 mulige. her møder de et fint spillene Levante hold, der dog virker til at være et lille niveau under, og har bl.a. spillet en del uafgjorte kampe. Jeg tror Leganes vinder denne, spil evt. vinder med ét mål, og/eller under 2,5 mål.

LØRDAGENS BETTING TIPS

Kl.16:00 England – League One – Fleetwood vs. Exeter

1-tal til odds 2.20 **** – Fleetwood ligger nede på en 22. plads, men tabellen snyder lidt, da formen faktisk er rigtig god, og de er er faktisk et af de mest formstærke hold, modsat Exeter, der bestemt ikke viser noget nævneværdigt og har tabt hele 8 af deres seneste 9 kampe over alle turneringer. Nej, at du får odds 2.20 på Fleetwood her er flot – og det er klart en fire-stjernes betting forslag.

Kl.16:00 England – League Two – Grimsby vs. Morecambe

2-tal til odds 3.10 **** – Grimsby spiller virkelig ikke godt og har tabt 8 af deres seneste 11 kampe. At de er gjort til favoritter her hjemme mod Morecambe er mig en gåde. Morecambe ligger nummer 6 i Play-off delen, mens Grimsby ligger lige over nedrykningstregen på en 21. plads. Morecambe har modsat Grimsby vist flot form og har vundet 7 af deres seneste 9 kampe. Odds 3.10 på 2-tallet er en gave fra himlen.

Odds-Betting – Årets Regnskab over Spiltips

Ved 1 stjerne, indskud 20 kr., 2 stjerner 40 kr. 3 stjerner 60 kr. 4 stjerner 100 kr.

(i parantes er de ovenstående indskud – men kampe er endnu ikke færdigspillet og derfor ikke medregenet under “samlet”)

DageIndsats i kr.Gevinst i krOverskud +/-ROI
Fredag(180)
Lørdag(200)
Samlet8401356,20+516,40161%

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider