Søg
Close this search box.

Tips 13 Lørdag – 26/8-2023

Husk, at der er 1.000.000 kr. hvis du er enlig vinder af lørdagens Tips 13.

Her kan du finde >> Stillinger & Resultater.

Tips 13 Spilforslag – Lørdag

Lørdagens Tips 13 kupon består af 5 Premier League kampe, og så 7 kampe fra The Championship, og en enkelt dansk farisæer.. Vi finder vores sikre tegn i de første to kampe, og i den sidste. Arsenal og Man. Utd. har begge hjemmebane, og det her er kampe som de skal vinde, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at lege med om topplaceringerne. Slutteligt, da afrunder vi med at finde et sikkert tegn i FCK, der burde kunne vinde her på hjemmebane over et middelmådigt Silkeborg mandskab, der har solgt ud af flere profiler, og ikke virker så godt som i seneste sæson. Det eneste der skulle spille imod dette, er hvis FCK sparer en masse spillere med henblik på Champions League kampen – så tjek lige opstilling inden du sætter tegnene.

Det viste forslag kan eventuelt spilles som R-4-6-72:

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider