Søg
Close this search box.

Sådan spiller du Bet25 Heste Andelsspil

BET25 Andelsspil – HESTE

Vil du være med til at vinde stort sammen på V75 eller et af de andre V-spil? Vi har allerede haft flere store gevinster i år på Odds-betting.dk & Travtips.dk’s andelsspilklub på Bet25.

Bet25 Heste andelsspil

LAD OS SPILLE SAMMEN

Er du travinteresseret, så er dette helt sikkert noget for dig. Når vi spiller sammen kan vi spille større systemer med flere garderingsheste, på den måde kan vi bedre ramme alle rigtige + få højere udbetalinger. Vi anbefaler at du gåre videre til vores “søsterside” der kun omhandelr spil på heste og trav, siden er Travtips.dk.

DU KAN NEMT SPILLE MED I VORES ANDELSSPIL

Du kan nemt spille med, også selvom du ikke kender det store til travløb. Du kan nemt købe én andel inde på Bet25, under Spilklubber.

Du kan spille med via Bet25. Du skal bare have én Derby25, Bet25 eller Casino25 konto – Og det er bare én af dem, du kan log-in. Gå derefter ind under Spilklub og find Odds-betting.dk eller Travtips.dk’s spilklub og spil med.

Du finder løbende travtips til specielt V64, V75 og V86 omgangene på Travtips.dk, hvor der er flere eksperter, som alle bruger mange timer/dage med at analysere, indhente data og få staldtips – så vi kan lave den helt rigtige vinderkupon.

https://www.youtube-nocookie.com/embed/ZVdR8hv-gOs

STORE GEVINSTER PÅ VORES TRAVTIPS

Vi har haft en del topgevinster løbende og har god ROI.

Hele 1.8 mio. kr., gav ét af vores system forslag i 2022 – Læs om vores tips til millionen.

Vi sælger ofte kun fra 15 til 50 andele til hvert løb. Så når vi vinder, så får man stor ROI tilbage.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider