Søg
Close this search box.

Big 9 – 15/4-2023

Forudsig, om de 9 storkampe ender 1X2, og om der kommer over eller under 2.5 mål i kampene. Husk at bruge dit Wildcard (W), som er en gratis helgardering. Gevinster uddeles til 9, 8 og 7 rigtige. 

Spilstop lørdag kl. 16:00

Big 9 Andelsspil – Lørdag 15/4-2023

Vi prøver denne uge at køre et eller flere kuponer til Big 9. Vi vil som udgangspunkt gerne spille det nedenstående udkast til kr. 768 kr. Vi sælger maks. 15 andele til kr. 75 pr. andel. Dvs. du skal skynde dig at få købt en andel;)

Du kan købe en andel via dette link.

Vi prøver bl.a. at helgardere kamp 9. Cadiz – R. Madrid. Cadiz gør det godt og kæmper mod nedrykning, mens R. Madrid kæmper på flere fronter, bl.a. Champions League, og de kan måske spare nogle af de spilelre der spillede i midtugen. De spiller ofte lige op, og det omvendte opgør på Santiago Bernabéu endte med en kneben 2-1 sejr til R. Madrid, og senest de mødtes på cadiz hjemmebane tilbage i maj 2022, blev det til 1-1.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider