Søg
Close this search box.

Tips 13 Spilforslag

Hermed weekendens Tips 13 spilforslag til både Tips 13 lørdag og søndag, hhv. til 1/10 & 2/10. Er du den eneste der har 13 rigtige – Garanti til enlig 13’er – 1.000.000 kr.

Til ino – Næste gang vi kommer med Tips 13 forslag igen er til 15. & 16.

Tips 13 Lørdag – 1/10-2022

Et pat kampe i fokus.

  1. Liverpool har bestemt ikke imponeret imod min forventning inden sæsonstarten, mens Brighton har gjort det modsatte, Brighton kan bestemt være med, hvis Liverpool spiller som de har gjort. Sidste år spillede de 2-2 på udebane med Liverpool og kan gøre det igen. 1x
  2. Chelsea må siges at være i lidt samme båd, og har bestemt heller ikke imponeret. De er meget op og ned i præstationerne, mens Crystal Palace med Joakim Andersen har gjort det forventlige. De skal have muligheden for at køre en uafgjort hjem. x2

Det viste forslag herunder kan evgentuelt spilles som R-2-8-48:

Tips 13 Søndag – 2/10-2022

Et par kampe i fokus

  1. Lokalderbyet mellem City og United i Manchester. Her tror jeg på hjemmesejr, da Utd. stadig er ved at finde sig selv og Ten Hag´s hold tror jeg ikke har hvad der skal til for endnu at kunne udfordre City. 1-
  2. Her mødes nr. 5 mod 9 (Superliga stillingen), og det er FCK der er helt nede som nr. 9, lidt usædvanligt. Dette er dog en kamp de skal vinde, hvis de på nogen måde skal kunne konkurrere om de sjove pladser, når sæsonen går på hæl. 1-

Det viste system kan eventuelt spilles som R-3-3-24 med én matematisk helgardering:

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider