Søg
Close this search box.

V75 Jägersro 9/4-22 – Jackpot

Denne lørdags V75 køres på Jägersro travbane og der er Jackpot med ekstra 35,8 millioner kr. i puljen.

Vi spiller som sædvanligt et V75 andelspil via Derby25. Det koster denne lørdag 125 kr. pr. andel og der er i alt 50 andele til salg.

V75 Travtips & Analyser

V75-1 1640m auto
1 Lady Beluga
galopperede fra det svære femtespor i volten sidste løb, men havde inden da imponerende seks sejre i træk på kontoen. I dag er forholdene bedre for Joakim Lövgrens seks-årige, da det er autostart. En fejlfri Lady Beluga er kun blevet besejret to gange, og hvis hun i dag skulle gentage den præstation, hun stod for næstsidst, burde chancen for sejr være god igen. Lady Beluga har tidligere forsvaret føringen fra indersporet og over den korte distance er det blevet til tre sejre i lige så mange starter. Det meldes også uden sko rundt for første gang her, hvilket selvfølgelig er spændende. Kan være en banker på mindre systemer.

3 Hindy Heikant havde en hård opgave med bagspor mod hingste i det sidste løb og selvom den gik ny rekord, var det imod overmagten. Nu er opgaven bedre, Hindy Heikant skal her kun kæmpe mod hopper og har også fået et tiltalende spor. Hindy Heikant kan godt udmanøvrere Lady Beluga om føringen her, og hvis de når før favoritten, så er dette hesten at slå for de andre.

6 Georgia Am, der sidst fik årsdebut, hvor det blev til en fin sejr. Uret stoppede på 12,5 sidste 1000m. Nu med det løb i kroppen, burde vi kunne forvente en endnu skarpere hest i dag, og Georgia Am vil være en faktor i både spidskampen, da den er lynrask fra start og vil helt sikkert være at finde i sejrskampen.

Der bagved er der flere ekvipager, der med rette rygge og løbsforløb og tempo undervejs kan skrælle til – alle heste i B-gruppen.

Ranking: A:1 B:3,6,9,10,5,4,7 C:11,12

V75-2 2640m volt
9 Kentucky River
bliver her rette favorit. Dette er en hest, der har god kapacitet til den laveste klasse. Senest handlede det om årsdebuten, og han skulle der gøre arbejdet i dødens, men der var ikke noget problem for Kentucky River, der vandt let til sidst efter at have overtaget føringen med 600 m tilbage. Det var første start over en lang distance, og han viste med det samme, at det intet problem er. Nu med et løb i kroppen, skulle formen være avanceret yderligere frem til i dag og givet hans styrke, vil vi se en offensiv tilgang fra Per Nordström der er i sulkyen. Det meldes også uden sko for første gang. En god A-hest og mulig sikker på enkelte kuponer.

1 Lucky Guy Boko har nu fået et løb i kroppen efter hvile. Den længere distance er ikke noget problem, og det er også rapporteret uden sko til denne start, hvilket er et plus. Hesten har været stabil i samtlige voltstarter, og sporet kunne ikke være bedre her, og det virker til at hesten er blevet hurtigere efter vintertræningen. Kan sgaten spidse herfra, og da skal ekvipagen have en chance for sejr.

Nævner også, 5 Le Piment, der er en af de heste med bedst kapacitet i feltet. Sporet er dog ikke det bedste, men at der nu er kommet en strygning i volten er et klart plus, og vi håper den kommer fejlfrit afsted. Når den vandt tredje sidst, da gik den 12,5 s 1000m, og vandt med masse kræfter igen. Bliver her solidt kusk forstærket med Adielsson, rapportene er fine, og distansen er kun et stort plus.

Ranking: A:9 B:1,5,4,6,8 C:2,7,11,10,12

V75-3 2640m auto
Her bliver det spændende at følge Christoffer Erikssons stjerne 4 Rackham. I comebacket sidste gang måtte han give efter til sidst, da kræfterne slap op mod 6 E.Type Cash. Men Christoffer Eriksson var alligevel glad for Rackhams comeback. Hesten plejer nemlig at skulle have et-to løb i kroppen efter pause, da det er en stor hest. Nu burde formkurven være avanceret, og vi ved, at Rackham er en god hest til klassen, når han præsterer på toppen. Derudover starter Rackham med passende spor 4 her. Erikssons vil sikkert være offensiv, og skulle han til føringen på et tidligt tidspunkt, vil Rackham være svær at komme forbi over opløbet. Kan være en banker på enkelte systemer.

6 E.Type Cash kommer i topform og har to sejre i træk på kontoen. I sidste start besejrede ekvipagen Rackham og uret stoppede på 08.5 de sidste 800m. At det er lang distance i dag er også en fordel for Flemming Jensens hårde E.Type Cash, der vil spurte forbi mange over opløbet igen i dag.

Nævner også 5 Oscar LA, der besidder høj kapacitet. I 2021 blev det til fem sejre i ni starter. I dag er det dog sæsondebut, men Lövgren ved hvad der kræves på V75 og meddeler at Oscar LA træner godt, og træneren selv tror på en god indsats med det samme. Har tidligere slået Rackham, og skal med tidligt.

Ranking: A:4 B:6,5,7,3,9,8,10 C:12,2,1

V75-4 2140m volt
Et åbent løb med hopper over tre volter, og man skal her nok plukke en del heste med og det vil ikke være forket at tage alle. Bjørn Goop er kusk og træner på 1 Kungfu Lady, der spurtede meget godt direkte efter pause sidst, og på klokken stod det 13,6 s 800m med kræfter igen. Til denne starten rykker man skoene, og det for første gang i karrieren. Goop er optimistisk, og han tror en hel del på sejer. Køres nok i spids, og kan holde der længe.

På anden volte og 20m tillæg finder vi 9 Nocturne Zone har fået sin sæsondebut overstået, og nu med et løb i kroppen burde vi har se en endnu skarpere præstation. Derudover meldes det uden sko, hvilket er et plus. Joakim Lövgren lyder optimistisk. De sigter efter Dronning Silvias Pokal om nogle uger, og formen burde være nær på top.

11 EenymeenyminymoeDK var ikke som bedst sidst og kom aldrig med i kampen. Men så var det finalen på Solvalla, og måske var det den lange rejse, der satte hende ned. Nu er det en kortere rejse, og på Jägersro har EenymeenyminymoeDK før fejret succeser. Flemming Jensen fortæller, at hun har trænet fint op til dette, og virker til at være i god forfatning, og burde normalt have en fin chance i et løb som dette.

Nævner også 13 Namanga Bo, der altid viser god fart, og kan spurte godt. Er ikke specielt afhængig af noget specielt løbsforløb, og dukker nok op i det forreste geled, når vi nærmer os målstregen.

Ranking: A:1,9,11 B:13,6,3,8,7,5,14,4,15 C:10,12,2

V75-5 2140m auto
3 Under Armour
kommer med fem imponerende sejre i træk på kontoen til dagens start. I sidste start handlede det om comeback, og han vandt knapt, men sikkert på trods af, at det var et hårdt løb. Under Armour er efter From Above og besidder både styrke og hurtighed, hvilket er to gode egenskaber at have som travhest. Træner Joakim Lövgren har sigtet mod denne start, og er trimmet. Nu med et løb i kroppen, peger formkurven opad, og selvom Under Armour kun er et middel fra start, så bliver jeg ikke overrasket, hvis han alligevel er i spidsen tidligt.

5 Achilles Face er en spændende fireåring der sluttede året af med tre sejre i de sidste fire starter. Hesten skulle have trænet flot henover vinteren og blevet mere moden, og Kolgjini er spændt på at se hesten komme igang, og mener den burde have en god chance i dag. Det bliver spændende at følge Achilles Face i årgangsløbene i 2022. Kapaciteten er der, og kommer de afsted fejlfrit, så er der masser af kapacitet til at sejrstride.

4 Gerben har nu fået et løb i kroppen og skal konkurrere uden sko for første gang i karrieren, hvilket er spændende. Træner Hans Crebas, fortæller at dette burde give hesten yderligere både i forhold til kapacitet, samt starthastigheden. Gerben går fra alle positioner, og skulle den nye balance slå godt ud, vil Gerben være flere meter bedre i dag.

Ranking: A:3,5,4 B:11,9,8,2,12 C:1,6,10,7

V75-6 1640m auto
3 Frodo Cash
var meget fin i den seneste start, der var årsdebut, og gik altså i ny rekord på 12.5/2000m, og det efter at være blevet brugt undervejs. Det er en hest med god kapacitet, og som var toer i Dansk Derby i 2021. Går normalt fremad med det løb i kroppen. Er ikke nogen startkatapult, og vil ikke være med i spidskampen, men burde dog sidde godt med fremme i andetsporet direkte og skal derfor ses med fin chance.

6 Fromheaven Idzarda kommer til denne start med to sikre sejre i ryggen. Valakken er starthurtig, og gavnes af at der er strygninger indenom. Den går dog ligeså godt i rygge, som den går i spids. Så taktikken er op til Carl Johan Jepson, der sjældent laver nogle fejl i sin styringer.

Her lyder træner Michael Nimczyk på forhånd meget tilfreds med sin traver 10 Hurricane von Haithabu. Der er tale om en hest med høj kapacitet i klassen, og som i sine tre starter i 2022 har været først én og anden to gange. At alle sko her bliver rykket for første gang på Orkan von Haithabu på svensk grund, gør næppe det hele mindre interessant. Adrian Kolgjini sidder oppe i vognen, hvilket selvfølgelig er spændende. Det er dog bagspor over 1640m. hvilket altid er svært. Og ekvipagen skal derfor nok have lidt hjælp med tempo undervejs, for at blande sig i sejrstriden.

8 Eros Zola skal man heller ikke glemme, specielt ikke nu hvor den er rykket nogle pladser længere ned i sporene pga. strygninger. Formen er dog ikke helt på top ifølge stalden, og behøver nok en gennemkøring før den sidder der. Kapacitet findes der dog masser af, og skal med hvis man gerderer.

Nævner også 4 Mojo Express, der efter strygningen af Tom N’JerryDiamant, er den hotteste kandidat til at tage spidsen her. Og man skal aldrig helt nonchalere spidshesten på jägersro.

Ranking: A:3,6,10 B:8,2,4,11 C:12

V75- 7 2140m auto
Et flot løb slutter V75. Første del af det paralympiske trav starter her. Tre heste skiller sig ud her.

3 Very Kronos er både er kvik fra start og kan også udføre noget arbejde på egen hånd. I sidste start handlede det om årets debut og indsatsen var lidt rusten. Men der var sko på hovene og Very Kronos sluttede alligevel via 09.5 sidste 400m efter Admiral As. Nu med et løb i kroppen og uden sko, skulle Very Kronos være skarpere og fra en god startposition er der mulighed for, at Erik Adielsson kan sende Very Kronos i spidsen. Men spørgsmålet er om det kan tage en længde på 1 og 2. Men må under alle omstændigheder tælles som favoritten her.

1 Express Jet har været ude mod eliten i Vincennes i løbet af vinteren og har gjort det godt. I Prix de Luxembourg for fire starter siden førte han let sammen med Björn Goop og skulle han åbne lige så hurtigt i dag, er det på kortet, at han kan svare Very Kronos fra start. For to starter siden vandt han også fra spids. Det er selvfølgelig på kortet, at det kan blive et hårdt løb, hvis man skal svare Very Kronos hele vejen. Men selvom køreren Pierre Vercruysse slipper føringen efter et stykke tid, er Express Jet sikret et godt løb.

Det bliver dog spændende at se, hvad 6 Upstate Face kan i dag. Senest blev han kørt passivt, med tanke på løbet i dag, men viste form i en skarp afslutning. Nu har den fået to løb i kroppen og fra stalden er der optimistiske toner på Upstate Face før løbet, hvor de tror på stor sejrschance. Det vil nok kræve noget arbejde i sporene i dag, men der er masser af kapacitet og fart i denne og skulle Very Kronos få svar i spidskørslen i starten, vil det gavne Upstate Face i sidste ende.

Ranking: A:3,1,6 B:2,8,11,10 C:5,9,7,4

V75 Forslag Jägersro Lørdag 9/4-22
V75-1: 1,3,6
V75-2: *9 Kentucky River
V75-3: 4,5,6,7
V75-4: 1,3,4,5,6,7,8,9,11,14,15
V75-5: 3,4,5,9,11
V75-6: 3,6,8,10
V75-7: 1,3,6

7920 rækker x 0,50 = 3960 kr.

Husk at spille med i vores V75 andelsspil her.

Held og lykke med spillet derude.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider