Søg
Close this search box.

V75 Jägersro 20/11-21

Denne lørdags V75 køres på Jägersro, og vi har fundet flere gode spilobjekter, som kan skrælle og dermed kan give høje gevinster.

Du kan spille med via vores V75 andelspil her. Det koster kun kr. 125 kr. pr. andel – Sammen kan vi vinde mere. Spillet spilles via Derby25.

Vi har samlet den seneste information og analyseret alle afdelingerne, og kommer herunder med vores spiltips og analyser.

V75 Ranking & Analyser

V75-1 2140m volt
Et åbent løb starter V75, hvor de bedste heste starter på vanskeligere spor, men hvor én hest har stor sandsynlighed for at køre i spids, hvorfra denne vil have bedre chance end spilprocenterne antyder.

Den jeg snakker om er 6 Black Mission. Han starter nemlig med et passende springspor og prikker Thomas Uhrberg til i starten, så er dette den mest sandsynlige leder af løbet. I den position, har Black Mission vist sig at trives. I sine seneste tre starter har han vundet to gange fra føringen og senest gjorde han det godt i ryggen på Parker i et hårdt V75-forsøg. I et åbent løb i forvejen kan det være så enkelt, at det er spids og slut for Black Mission.

9 Hannibal Face tog en rigtig flot sejr for to starter siden på Solvalla, da uret stoppede på 11,6 over 2140m. Hannibal Face er en fire-årig, der er god til klassen, men han er desværre ikke helt sikker på sine ben, og der er nogle galopper i rækken. Men skulle det lykkes Adrian Kolgjino at få ham til at trave hele vejen i dag, er han kapacitetsmæssigt hesten at slå for de andre. Bør tælles tidligt i sejrskampen trods sit bagspor i volten.

11 Twigs Honor har vist fin kapacitet hos Svante Båth, og var Kriteriums finalist under følåret. Har lavet 2 starter hos Björn Goop nu, og har indledt fint. Holdt fint i efter pause i debuten, og havde senest fuld kontrol udvendigt uden ryg udvendigt lederen på V75 og vandt let. Fint indtryk og er god for klassen her, og har en af de bedre startrygge fra bagsporet.

8 Indigo har desværre fået en svær startposition, med en dårlig startryg, som trækker ned, men det er en rigtig vindertype, der har den rigtige indstilling. Det er blevet til 16 sejre i 26 starter og sidst han besøgte Jägersro endte det også med sejr. 

Mest overstregede 1 Wolf of Wallstreet (10%), har galopperet i alle sine voltstarter, og er heller ikke specielt starthurtig, og vil med størst sandsynlighed tabe terræn med det samme. Vil højst være et garderingstreg på yderste mandat.

Bedste Million Skræl – Nævner her 2 heste, den første er 12 Rarity A.F. (1%), så træt ud efter pause sidst, men løbet må have gjort godt. Sporet er koldt, men rammer de en god placering herfra har de kapacitet til at blande sig. 4 Dame De Tailleur (1%), har et snævert startspor, men igen rammer de en ok start og god ryg i andetsporet direkte, kan de være med, selvom de her møder bedre heste end før.

Ranking: A6,9,11 B:8,7,3,4,12 C:5,10

V75-2 2140m volt
9 Georgia Am
har vundet ni af sine 23 starter i livet og kommer fra en nylig sejr mod lignende modstand. Georgia Am skulle stadig vise sine evner, da hun skulle gøre en masse arbejde selv, men stadig kunne vinde let. For to starter siden viste hun igen god form, da hun skød skarpt efter et sent hul. I dag kører Björn Goop for første gang, hvilket er spændende. Georgia Am er hurtig fra start, og jeg forventer en tidlig offensiv tilgang her. Men uanset er dette en hest med høj kapacitet og kan også vinde ved at plukke dem alle ned via en tung sidste omgang.

4 In Style viste for to starter siden, i et Breeders Crown-løb, at hun er skarp på farten. Senest viste hun også, at hun kan holde ud at gøre meget arbejde selv, da In Style tog en sejr fra dødens. I aften er det debut på svensk jord, og jeg er spændt på at se hende, og hvad hun kan opnå her.

Nævner også 1 Nocturne Zone som i sidste start viste god startfart men alligevel måtte give op til sidst. Hun fungerer bedst på barfodsbalancen, da det igen meldes til i aften. Træner Joakim Lövgren har fuld form i stalden og skulle Nocturne Zon beholde føringen her, vil hun føre i lang tid. I spidsen har hun to sejre på fem forsøg.

Mest overstregede13 Alambra Hall (10%), gør det godt i Stoeliten på sine bedste dage og dermed er der ingen tvivl om, at kapaciteten er nok til at gøre sig gældende. Til gengæld er opgaven enormt svær med dobbelttillæg og mange at runde, samt en almindelig vogn, der sænker hestens kapacitet. Overspillet.

Bedste Million Skræl15 Devs Dafodil (1%), kan med de rette rygge, og med et optimalt løbsforløb fælde mange over opløbet.

Ranking: A:9,4,1 B:11,6 C:15,10,3,13,5,7,8,2,14,12

V75-3 2140m auto
Umiddelbart en åbent Gulddivisionsafdeling. Hjemmehesten 1 Harran Boko som stod for en god afslutning i skyggen sidst i guldafdelingen på V75. Formen er god og i dag starter de også med et godt spor, og her er det spids der gælder. Herfra vil det være hesten at slå for de andre, og at det i dag er hjemmebane er endnu en faktor, der baner vejen for en god præstation endnu engang.

7 Upstate Face er en rigtig god hest, der har vist god udvikling i år og har også vist sig at være god til selv at lave arbejdet i sporene. Han går over alle distancer og er ikke afhængig af noget særligt løbsforløb i løbene. Nu har han to løb i kroppen efter pause og burde dermed være tæt på topformen igen. Upstate Face har en tung sidste omgang, som kan være svær at modstå for resten af feltet ​​i dag. 

3 Gareth Boko er tredje i dette års Eliteløb og er et individ, der tilhører den ultimative elite. Han har dog ikke været så god på det seneste. Men i dag er startpositionen god, og hvis man får sneget sig ind i ryg i andetsporet under løbet her, vil han kunne afslutte skarpt til sidst.

5 Mindyourvalue W.F. har tre sejre i træk på kontoen og i den sidste start imponerede de med sejren nede på Vincennes. Hvis den lange hjemrejse ikke har påvirket hesten for meget, bliver det spændende at se ham i dag. Han lever af sin styrke, men har samtidig lært at åbne bedre og bedre til sidst, men de kommer ikke til spids her, og højst sandsynligt skal de lave arbejdet i dødens, og det kan blive svært at vinde derfra. Björn Goop sætter sig op i vognen. Har sejrschance, men er i min bog overspillet.

Mest overstregede5 Mindyourvalue W.F.(27%), kommer sikkert til at gøre arbejdet udvendig af 1 Harran Boko, og det kan blive for meget, burde ligge på 10-15%.

Bedste Million Skræl 6 Dragster (5%), kommer nu med et løb i kroppen, og formen burde være opad, kan bestemt skrælle her.

Ranking: A:1,7 B:3,5,6 C:10,2,9,4,8

V75-4 1640m auto
Swedish Breeding Race 2021 med 700.000 SEK i førstepræmie.

Her finder vi 2 Tetrick Wania. Dette er en flot to-åring, der kommer med tre sejre i træk på kontoen. Tetrick Wania er spået en lys fremtid, hvilket man kan forstå, når man har Muscle Hill som far og Random Destiny som mor. Tetrick Wania ser moden ud i forhold til sin alder. Han opfører sig og skinner som en stjerne, og hvis han præsterer, som han gjorde i sidste løb, burde dette være en kamp mod et mål.

Værste modbud er 1 Summer breeze, der også kommer med tre sejre i træk på kontoen og var ikke engang tom i mål ved forsøgssejren sidst. Udgangspositionen er perfekt og tænker de vil være glade for ryg på 2 Tetrick Wania, og kan herfra håbe på åbning til slut.

OBS! Flere af hovemodstanderne er desværre udgået, bl.a. 3 Hepburn og 9 Urban Africa.

Mest overstregede – Selvom 2 Tetrick Wania (76%), har stor chance for at vinde dette løb, er det stadig et 2-åringsløb, hvor hestene ikke altid er at stole på.

Bedste Million Skræl11 Escada (1%), åbnede hurtig til spids, for siden at slippe i udtagningsløbet, og gav et fint indtryk som fastlåst, og afsluttede meget flot som to bagom Tetrick Wania i Svampen gangen inden.

Ranking: A:2 B:1,4,11 C:6,5,10,7,12,8

V75-5 1640m auto
1 Piemonte
er et interessant erhvervelse for træneren med måske den bedste form i det svenske land i øjeblikket, Joakim Lövgren. I sidste løb, var de for første gang ikke imellem de tre første, men det havde også en forklaring, da de kørte med et punkteret dæk. Hesten har god kapacitet for klassen, og er middel fra start, og spørgsmålet er om de kan holde spids, gør de det, er det klart hesten at slå for de andre, og hvis de ikke gør er Piemonte sikret en god tur og hvis åbningen kommer i tide, vil de kunne nedsprinte de fleste.

5 Rare Magic er værste modstander, som også kommer med god form. For to starter siden stod Rare Magic for en solid præstation fra føringen, selvom de blev nummer to. I sidste start sad de fast med kræfter igen – i ryggen på lederen The Eagle. Nu kan de i stedet bruge de uudnyttede kræfter i dag, og vil her helt sikkert kunne blande sig i sejrskampen.

6 Thorondor er en femåring, der kommer med 2 sejre i træk. Vandt på en god måde på 14.6 / 2640m på V86 for to uger siden. Fik et perfekt løb i ryggen, og kunne vente med at sætte angrebet ind til 500m tilbage. Hesten er dog stærkere end hurtig, og den korte distance er derfor ikke en decideret fordel.

2 Midnight Special har en perfekt startposition her. Han imponerede i sidste start, Midnight Special havde så et hårdt løb, hvor man skulle i tredje spor gennem første sving og derefter indtage positionen uden for føreren. Men Midnight Special holdt tempoet stærkt hele vejen til mål dengang. Dog er denne også mere stærk end hurtig, og den korte distance er derfor heller ikke nogen fordel, og kan få svært ved at nedspurte de andre.

Mest overstregede 3 Runaway Day (6%), holder fin form for dagen, men går reelt op i klasse her, og bliver overstreget på sine fine resultatrække. Burde ligge på 2-3%.

Bedste Million Skræl11 Imerpias Juliette (2%), Love You datter, som startede på V64 torsdag i forrige uge, og afsluttede klart godkendt som to bagom Lexington Zon. Skal nu køre uden sko for første gang, og vi ved jo alle hvad det plejer at gøre ved Love-You afkom. Vil have stor fordel af tempo i løbet.

Ranking: A:1,5 B:2,6,11,7,10,8,9 C:3,4,12

V75-6 2640m auto
3 Kurri Jari Boko
, dette er en hest med en misvisende resultatrække. Kurri Jari Boko har stået for flere gode indsatser på V75, men har haft lidt uheld undervejs i løbene. For to starter siden sad han fast med en masse sparet i ryggen på Mister Hercules i en Breeders’ Crown-semifinale. Nu har den fået to løb i kroppen med sin nye træner Björn Goop og fra en god startposition skal den ses med en god chance for at vinde.

5 M.T. Oscar er en hest med højt niveau, der nu har fået et løb i kroppen efter en pause. Med det løb i kroppen burde formen være avanceret meget til starten her i dag. M.T. Oscar kan meget selv. Kapacitetsmæssigt er han god nok til at vinde her.

9 Four Guys Dream kommer med en frisk sejr i bagagen. Han vandt meget let og viste, at formen er god. Dette er også en hest, der manglede det rigtige flow på V75, men skulle det fungere bedre med positionerne i dag, er der både fart og kapacitet til at kunne kæmpe om de fremskudte positioner. Ved en lav procentdel er dette et tidligt tegn ved gardering.

Mest overstregede 4 Global Beware (12%), har udviklet sig fint i år med dobblet V75 sejre på CVét, men har også tjent hurtige penge og klatret op i klasserne, burde ligge på 4-5%.

Bedste Million Skræl 1 Major Ass (4%), er en Tysk gæst, der ikke var som bedst på en regntung bane sidst, så det skal vi ikke ligge så meget i. Ligger godt til i klassen her, og har kørt med de bedste tyske heste i år. Gik bl.a. den hurtigste tid i Tyskland og ny banerekord på en 10. tid for tre starter siden.

Ranking: A:3,5 B:9,1,10,4 C:11,2,7,6,12

V75-7 2140m auto
1 Sweetman
var meget god i sidste start, da han vandt fra føringen. Det er også bemærkelsesværdigt, hvor godt Sweetman trives i spidsen, da det er blevet til ni sejre i ti forsøg på den position. Fra spor et er hesten nu igen den sandsynlige leder af løbet, og i den position bliver det så hesten til at slå for de andre. Fra stalden er de også optimistiske og mener, at Sweetman kommer med samme form som sidst.

11 Rackham måtte give sig selv som favorit i sidste start mod en meget god Sweetman. Men i dag er forholdene bedre, da distancen er 500m længere, og Rackham nu har løb i kroppen. Kapacitetsmæssigt klarer Rackham sig rigtig godt i klassen, og han kan også lave meget hårdt arbejde på egen hånd.

Bag de to ovennævnte er 5 Oscar L.A. tidligt. Dette er en klassisk sort, der nyder godt af det, der i dag er mellemdistancen. Han trænes af Joakim Lövgren og vi har snakket om det før, det er en træner med høj form i stalden for dagen. Inden sidste start havde Oscar LA fire sejre i træk på kontoen og selvom det blev en andenplads sidste gang, skulle formen være god inden dagens start. Tidlig streg ved gardering.

Nævner også 12 Emoji, der besidder så høj en grundlæggende kapacitet, at du ikke kan tælle ham ud på trods af hans svære startspor. Skulle der være et godt tempo i løbet, kommer det Emoji til gode, som med lidt trækhjælp undervejs vil fælde mange over opløbet.

Ranking: A:1,11 B:5,12,4,2,7,8 C:3,9,6,10

V75 Andelspil

Du kan spille med via vores V75 andelspil her. Det koster kun kr. 125 kr. pr. andel.

Vi sætter vores sytem op på vores analyser ovenover, og de seneste staldtips. Husk at købe din andel inden deadline kl. 16:05.

Held og lykke med spillet derude.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider