Søg
Close this search box.

V64 Hamstad 28/6-21

Spil med i vores andelspil til aftenens V64 på Halmstad Travbane – Kun 10 andele skynd dig.

V64-1

Vinderen fra dronning Silvia’s Cup dukker op her, nemlig 8 Fifty Cent Piece, sidst galopperede væk fra løbet efter 300 meter. Før det viste hun virkelig klassen to gange. 
Nu er modstanden ikke den samme, så jeg synes, at Fifty Cent Piece helt klart er den bedste og burde vinde det her fejlfrit.

V64-2

2 Bank Wise As har her utvivlsomt en enklere opgave denne gang. Ligesom Fifty Cent Piece startede hun i samme løb sidste gang og gik der tredje par indvendigt og fik aldrig plads til at bruge sine kræfter. Hoppen sluttede med alt gemt, hvilket blev set på de sidste 50 meter, hvor Ulf Ohlsson endelig fik plads til at sprint med fireåringen. Nu er både modstanden og situationen bedre, og jeg synes, Bank Wise Som burde være den, de andre skal slå her.

V64-3

3 Heluva Am imponerede sidst, og der skal være en god chance igen. Jorma Kontio sidder bag løbets oplagte nummer et. Den stenhårde hoppe var i stand til at tage sig af føringen tidligt i det sidste løb på V86 og med Magnus A Djuse i sulkyen forlod hun konkurrenterne over opløbet. Derefter blev hun kørt med sko bag, men denne gang trækker Katja Melkko skoene rundt igen. Nærmest udfordre er 1 Namaste.

V64-4

Her ser jeg 3 heste, som er lidt bedre end de andre. 1 Sashay Kemp får Björn Goop i sulkyen denne gang, og fireåringen har før vist, at hun kan forsvare spor 1 bag bilen. Således givet i kampen over den korte afstand her. Startpositionen bag bilen er ikke den bedste for 7 Globalizer, men det er en hoppe med høj kvalitet. 2 Hilarious Am vil højst sandsynlig også være at finde på målfotoet.

V64-5

2 Coventry Hall starter sin tredje start på denne side af Atlanterhavet. Fireåringen fik sin anden debut sidste gang og gjorde det på Jägersro, hvor han let tog sig af føringen på et lille felt og derefter sikkert kunne forsvare positionen helt i mål. 6 Barolo Roc havde virkelig brug for sin svenske debut i det sidste løb, hvor Björn Goop for det meste bare gav ham en gennemkøring. Kører med Yankee-vogn denne gang! 4 Toto Barosso – For tre starter siden klarede han sig godt under udvælgelsen til King’s Cup og fulgte den indsats op med en sejr over Jägersro efterfulgt af andenpladsen i det sidste løb. Peter Untersteiner har med sikkerhed Toto Barosso i perfekt form til dette løb.

V64-6

Flemming Jensen er på stedet med en af ​​hans stjerner i stalden lige nu; 1 Emoji. Indersporet er lidt usikkert, da hesten ikke er specielt hurtig bag bilen, så jeg synes, det ser svært ud at forsvare inderspoiret. Imidlertid holder jeg Emoji højt i dette felt og tror han er med på målfotoet. 4 Sweetman, vi ved, hvad han kan gøre over 1609 meter. Han er løbets sandsynlige leder, og derfra vil han bestemt ikke være let at tage ned. Dagsformen kan være lidt af et spørgsmålstegn, da vi ikke har set ham i 2,5 måneder. 5 Usain Töll udstråler selvtillid og topform på alle måder for dagen. Indtrykket i den seneste start var, at en ny sejr er lige rundt om hjørnet. Jeg ser løbet blive vundet af én af disse. Hvis man skal have en hest med fra bagspor, så vil det klare valg være 10 Bordeaux S., men hvordan er formen, og det er jo altid svært at vinde fra bagspor på 1640 meter.

V64 Halmstad – Spilforslag

Spilforslag, med forbehold for udgåede heste.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider