Søg
Close this search box.

V86 Bjerke 23/6-21

Denne onsdag er der V86 på Bjerke, vi går stærkt ind på at ramme de 8 rigtige i vores andelspil på Derby25 – Du kan spille med her!

V86 Forslag

Forslag 1 – Forslaget er et reduceret system, pris i alt kr. 1.539,- (med forbehold for udgåede heste). Det bliver et af nedenstående systemer vi spiller:

Forslag 2 – Reduceret system, pris i alt kr.2.565,- (med forbehold for udgåede heste).

Analyser – A-Hest objekter

Her er vores tanker vedrørende de A-Heste vi har valgt i ovenstående system:

V86-1. Nu da 2 Sofies Case er udgået, ligger det op til at det er 4 Staro On The Rocks, der har en god vinderchance, nu da den værste konkurrent er væk. Her vælger Frode Hamre at køre selv, og han siger at det er hans bedste chance i omgangen, og det var endda inden 2 Sofies Case var udgået.

V86-2. 3 Rittmester Hill var strålende i årsdebuten mod bedre heste end dem han møder denne gang. Har styrken til å vinde udvendig, men kan også køre sig i spids.

V86-4. 3 Jonathan Bank A.B, viste viste allerede sidste år, at han har god kapacitet. Bland andet plukkede man ned Brambling over opløbet forrige sommer via 09,5 sidste 500m. I den seneste start var det årsdebut og han gjorde det godt via en rask afslutning. Nu med et løb i kroppen bør formkurven være rykket yderligere frem. Desuden har man fået et perfekt spor, og han er kvik fra start, og kører nok i spids. Vel i den position, er man hesten at slå for de øvrige.

V86-7. 5 Force De Flandre er en vældig fin hest som har indledt sin karriere med 4 sejre efter 5 starter. Nu møder hun dog bedre konkurrenter som helt sikkert ikke vil give hende noget gratis. Kan opnå middel fra start, men tager nok ikke spidsen af egen kraft. Kan dog vinde fra alle positioner, en fin A-Hest.

V86-8. 7 Goodman BR galoperede i friskhed med vinderchance i V75-finalen hvor selveste Z. Boko vandt til sidst. Havde landet på en lav 1.13-tid da. Simen Bjørbæk Jessen er stor optimist med sin 7-åring som vi tror kører sig til spids her. Og så er det hesten at slå for de andre – Kun 6% på nuværende tidspunkt!!!

Andelsspil – Vi rammer den lige i røven denne onsdag – Du kan spille med her!

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider