Søg
Close this search box.

V75 Boden 19/6-21

V75 Andelspil

Spil med i vores andelspil på V75 fra Boden her. Andele koster 100 kr. pr. stk. maks andele 50 stk. Sidste chance for at være med i andelspil er 15 minutter før første løb. Håber du spiller med så vi sammen kan vinde den store V75 gevinst.

V75 Analyse og spiltips

Bemærk, spilstop er først kl. 19:30 denne lørdag. En flot travaften er i vente, og hvilke heste der stiller til start i den afsluttende afdeling, wow.

Vi vil prøve at lave et super spil på vores V75 andelspil, hvor vi vil prøve at ramme de sikre og specielt skrællerne til de lave spilprocenter, så vi sammen kan vinde den store gevinst. Nå lad os komme i gang.

V75-1 2140m Voltstart

10 Gogobet Sisu vælger jeg at placere øverst på sin høje kapacitet. Der har dog været nogle galopper på det seneste og det er derfor ingen hest jeg har fuld tillid til. En anden hest med god form fra stall Jörgen Westholm er 12 Revej Dejavu, går igen uden sko, som har været en plusfaktor, selvom sporet ikke er det bedste, så kan det gå hele vejen med de rette rygge henover slutrunden. 7 Leave Your Sox On skal naturligvis nævnes, og denne hjemme hest er ubesejret fra spids i fire forsøg, og hjemmehesten har derfor taktikken klar. Se også op for 11 Mister Donald med Björn Goop.

Ranking: A:10,12,7,11 B:9,8 C:6,5,1,3,2,4

V75-2 2140m Voltstart

3 G.G. Ojjdo skrællede vildt sidste lørdag, og spilprocenten blev naturligvis lav (kun 0,23%) da Månlykke AM ventede 20 meter bagud. Nu galopperede Gunnar Melanders stjerne straks, og så slog G.G. Ojido til efter et perfekt løb, en fin A-hest denne gang, men der er flere modbud hvor kapaciteten er nogenlunde ens, men til lavere spilprocenter, så det går vi efter. 5 King Henry er en dygtig hest, der burde vinde flere løb, end han gør. Gør normalt gode præstationer, men har mødt hård modstand. Her ser det mere lempeligt ud, får Örjan bare godt ud fra start og finder en god potition, så har hesten en god spurt. Vil også nævne 1 Sundby Nova, der forstækes af Björn Goop, 8 Bol Brage, der også har en god speed at tilgå. Fra tillæg skal nævnes 13 Gul Rubin, der er formstærk. 6 Rubus er meget bedre en hvad man kan se på resultatrækken. Et åbent løb.

Ranking: A:3,5,1,8,13 B:4,2,14,6 C:10,11,9,7,12

V75-3 2140m Autostart

Det kan se ud som at der kan være spidskamp i dette løb, da der er flere starthurtige heste, dette vil uden tvivl gavne 7 Pewdiepie, der er mere stærk end speedie i starten. Hesten går reelt en klasse ned til dette løb. Går igen uden sko til denne gang, hvilket har givet hesten et niveau op. Kan være en fræk sikker tipsetter i et ellers åbent løb bagved. Vil også nævne 5 Shawn Leejs kører atter uden sko, som også har givet denne hest et niveau op, nuværende kun 3%, en hest der næsten bliver bortglemt er 8 Rocking Flax (2%), en hest der er mest til sprint, men klarer også middeldistancen fint, kan slå til.

Ranking: A:7 B:4,2,3,5,8,11 C:1,6,10,11,12,9

V75-4 2140m Voltstart

10 Balsamine Font er trænet og kørt af Björn Goop. Dette er en tophest med stort potentiale, og som Björn Goop holder højt. Nu går hun ned i klassen, og selvom hun står på dobbelt tillæg, da burde hun i fejlfrit løb let runde denne flok. Kan sagtens være et chance etter, eller sikker på de mindre systemer. Bliver det ikke fejlfrit, da vil 11 Melby Harissa, 12 Iceland Falls og 15 Ava være de modbud.

Ranking: A:10 B:11,15,12 C:8,3,1,6,13,7,9,2,4,5,14

V75-5 1640m Autostart

Jeg har en idé om at 2 Syoss holder favoritten ud fra starten, som er 5 Swagger. Det smager lidt af spids kørsel, men spørgsmålet er, om Sandra Eriksson ikke er tilfreds med døden i stedet for at køre hesten ud med det samme? Jeg håber det, og så kan Syoss føre dette løb rundt om. Hvis der bliver kørt hårdt mellem disse to, da åbner det løbet. Selvfølgelig vil 6 Astronascente Zac være på kuponen tidligt i så fald, samt 11 Speedy Tilly og 8 Grevin Sisu.

Ranking: A:2,5 B:6,11,8 B:9,4,1,3,7,10,12

V75-6 2640m Autostart

3 Cab Lane er hurtigt ude fra start og skal kunne komme i spids – igen. Senest trak han frivilligt i et hårdt tempo, og selvom han holdt godt, måtte han give fortabt, da to konkurrenter, herunder Balotelli Crown gik forbi. Fra spids er han hesten at slå, men sidst så vi, at han kan tabe fra spids, og nu er løbet 500 meter længere. 8 Upstate Face formåede at vinde fra spor 12 under Eliteloop weekenden, og det er en flot præstation. Vallakken fik hjælp med tempoet undervejs, men finishen var stadig femstjernet, og dette blev fulgt med overvældende præstation i starten derefter. Dette ser ud til at være fremtidens stjerne i Kolgjini-stalden, og selvom planen nu er at køre passivt fra det svære spor, er det alligevel ikke muligt at undlade hesten. Er i kraftig udvikling! 1 Balotelli Crown er en rigtig kriger, der fortsætter med at udvikle sig på en unik måde. Faktisk ser det ud til, at otteåringen nyder nye udfordringer, og når man tror, ​​at vallakken er ude på glat is, så leverer han som aldrig før. Afslutningen i den seneste præstation var imponerende, og nu venter den perfekte smyg bagved tipsetteren. Hvis døren åbnes – så kan der slås til igen.

Ranking: A:3,8,1 B:7,12 C:5,2,11,6,4,9,10

V75-7 2140m Autostart

2 Very Kronos havde utur med sporlodtrækningen til Elitlopp weekenden. Syvåringen kæmpede dog prisværdigt hele vejen ind, som altid, og nu er cirklen omkring hesten bestemt på udkig efter grusom hævn. Fru Fortuna har nemlig været på hingstens side denne gang under alle omstændigheder, og så kan det være en klassisk spids og slut. Men modstanden er knaldhård, værste modbud er i mine øjne 4 Moni Viking. Men flere heste kan med rette løbsforløb være vinderen, blandt andet 5 Gareth Boko, Harper Hannover vinderen 3 Wild Love, 6 Who’s Who eller 7 Vernissage Grif.

Ranking: A:2 B:4,5,6,7,3 C:1,9,8,10

V75 Spilforslag

Det viste spilforslag kan spilles for kr. 2.418,- til V75 Lørdag i Boden. Med forbehold for udgåede heste og lign.:

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider